Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Fitness

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

Meten is weten, ook wanneer je graag een actievere levensstijl wil creëren. Gelukkig hoef je geen hogere wiskunde te kunnen om resultaten te boeken. Bij LAGO CLUB helpen we je graag op weg door te werken met ‘MOVEs’, een eenvoudige meeteenheid van Technogym die je helpt bij het behalen van je doel. Ben je benieuwd naar wat MOVEs voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder!

Lees meer

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

10 000 stappen per dag, elke dag 30 minuten bewegen, elke ochtend starten met yoga, … Het zijn allemaal mooie voornemens. Maar zijn ze ook haalbaar? In deze blog gaan we samen op zoek naar het stellen van realistische beweegdoelen op jouw maat.

Lees meer

Zo voorkom jij blessures tijdens het lopen

Niets leuker dan buiten lopen in het heerlijke herfstweertje. Maar helaas zijn loopblessures niets nieuw. Je kent het wel... Je hebt in geen jaren meer gelopen en besluit om weer 5 km te lopen. Vol goede moed en (misschien iets te) enthousiast start je aan je trainingen en nog geen maand later heb je een blessure. Om ervoor te zorgen dat lopen leuk en pijnvrij blijft, hebben we enkele tips voor jou.

Lees meer

5 tips om sporten vol te houden

Hoe zit het met jouw goede voornemens? Waarschijnlijk ging je dit jaar meer sporten. Je bent vol goede moed gestart in januari, maar ga je nu nog elke week 3 keer sporten? Nee? Dan hebben wij 5 tips zodat jij sporten bij LAGO CLUB wel volhoudt!

Lees meer

Let’s move for a better world met LAGO CLUB!

Van dinsdag 14 maart tot en met vrijdag 31 maart halen de leden van de LAGO CLUB centra in Gent, Zwevegem-Kortrijk, Sint-Truiden en Grimbergen het onderste uit de kan om zoveel mogelijk MOVEs te verzamelen. Onder de naam “Let’s move for a better world” pakt Technogym uit met een bewustwordingscampagne om lichamelijke inactiviteit en alle daaruit voortvloeiende gezondheidsziekten te bestrijden.

Lees meer

Goed voorbereid op skivakantie dankzij de pre ski workouts!

Plan jij binnenkort een uitstapje naar de bergen? Kan je niet wachten om dag in dag uit het beste van jezelf te geven op de piste? LAGO CLUB stoomt je fysiek helemaal klaar voor je sneeuwvakantie!

Lees meer

Maak kennis met de LAGO CLUB in jouw buurt

De dagelijkse routine is terug van weggeweest, tijd om de wekelijkse sportmomentjes in te plannen! Ben jij nog een beetje afwachtend en aan het kijken wat jou het best ligt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kan namelijk vrijblijvend kennismaken met één van de LAGO CLUB fitnesscentra in jouw buurt.

Lees meer

Zo blijf je gemotiveerd om te sporten in jouw favoriete LAGO CLUB

Je weet wat ze zeggen… goed begonnen is half gewonnen! Beginnen sporten is al een goede eerste stap om je mentale en fysieke gezondheid te boosten. Volhouden is nóg beter, maar ook een stuk moeilijker. ! Gelukkig zorgt jouw LAGO CLUB ervoor dat je je journey lang kan volhouden!

Lees meer

Zomers sportplezier bij LAGO CLUB

Het is onze favoriete periode van het jaar: de zomer! De zomer staat voor ijsjes, cocktails en vakantie. Je ziet het misschien niet altijd zitten om binnen te trainen tijdens warme dagen, maar… goed nieuws! Leef je uit tijdens een groepsles in openlucht of zoek de verkoeling op tijdens een aquasportles!

Lees meer

Investeer in je gezondheid!

De dagen worden steeds langer en warmer, de bloemetjes staan mooi in bloei en we beginnen terug buiten te sporten, … Het is duidelijk: de zomer is in aantocht. Bij LAGO CLUB stomen we ons alvast al klaar voor het mooie weer. Fit, healthy & summerproof? Let’s go! Ontdek onze actie...

Lees meer

Wat leden van LAGO CLUB vinden?

Beginnen met sporten is één ding, het onderhouden is natuurlijk nog iets anders. Of het nu de gezellige clubsfeer is, de goede begeleiding, de energieke groepslessen, de plezante aquasportlessen of de ruime openingsuren… we zorgen er met veel plezier voor dat je bij LAGO CLUB graag komt en blijft sporten. Benieuwd hoe leden sporten bij LAGO CLUB ervaren?

Lees meer

Ontdek de sportles die jou met plezier laat sporten!

Wil je werken aan je core stability of ga je eerder voor high intensity? Sport je graag met veel vrienden of liever in kleine groepjes? Leef je je liever uit in of uit het water? Dankzij het groot sportaanbod in onze LAGO CLUB centra zit er voor iedereen wel wat bij. Let’s get started!

Lees meer

Goede voornemens? Laat maar komen!

Nu de feestdagen officieel achter de rug zijn en we met volle teugen genoten hebben van al dat heerlijke eten en sprankelende champagne, is het tijd om de draad terug op te pakken en te (beginnen) sporten. Hoe cliché het ook klinkt, we hebben allemaal wel eens goede (sportieve) voornemens gehad. Bij LAGO CLUB kun je ze ook effectief volhouden. Ready, set, go!

Lees meer

Fit in slechts 35 minuten (of minder!)

Heb je niet veel tijd om te sporten? Ben je op zoek naar een op maat gemaakt, begeleid trainingsprogramma? Wil je graag beginnen sporten, maar weet je niet goed waar te beginnen? Maak in onze LAGO CLUB fitnesscentra kennis met het revolutionair BIOCIRCUIT, hét gebruiksvriendelijk circuit waar je in slechts 35 minuten op een comfortabele manier aan jouw persoonlijk doel werkt.

Lees meer

Je eigen fitnessformule samenstellen? Het kan.

Kiezen is verliezen? Niet bij LAGO CLUB! In onze fitnesscentra kies je als lid de formule die het best bij jou past. Hou je het enkel bij fitnessen of ben je ook wel te vinden voor groepslessen, wellness of sportzwemmen? Dan hebben wij enkele fitnessopties die je zeker zullen bekoren.

Lees meer

Wie niet beweegt gaat achteruit!

We kunnen het niet genoeg benadrukken: bewegen is het beste medicijn. Zeker tijdens deze woelige tijden is het belangrijk om actief te blijven. ‘Levenslang fit’ is dan ook niet voor niets het motto van onze LAGO CLUB fitnesscentra. Onze ambitie? Mensen aan het bewegen krijgen en samen met hen werken aan hun persoonlijk doel. Onze gediplomeerde coaches zijn er om ie-de-reen hierin bij te staan.

Lees meer

Je fitnesscoach altijd op zak!

Wat zijn de grootste verwachtingen bij fitness? Het antwoord is overduidelijk: resultaat en persoonlijke begeleiding. Bij LAGO CLUB kan je hier steevast op vertrouwen. Zelfs wanneer je de fitness buiten stapt, heb je dankzij de LAGO CLUB app je sportcoach altijd en overal aan je zijde.

Lees meer