Biocircuit - Groepslessen - Personal training

LAGO CLUB Kortrijk

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

Ervaar het gezellig clubgevoel voor het eerst met een gratis kennismakingspas.

Kennismakingspas

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

BIOCIRCUIT

Een effectieve training in +/- 35 minuten!

Het Biocircuit is een innovatief, begeleid trainingsprogramma waarbij je een op maat gemaakt programma in 35 minuten of minder afwerkt. De toestellen staan in cirkelvorm en passen zich automatisch aan aan jouw lichaam, houding en niveau. Het enige wat jij dus nog moet doen is sporten en genieten van het toewerken naar jouw fitnessdoel.

Ontdek het BIOCIRCUIT

Getuigenis Biocircuit

“Sinds de opening van LAGO CLUB Kortrijk train ik twee keer per week 35 minuten op het BIOCIRCUIT. Ik werk als verpleger en kom voor of na mijn werkshift sporten. Dankzij het circuit weet ik perfect hoeveel tijd ik moet inplannen. Ik startte in eerste instantie met fitness om mijn conditie te verbeteren. Ondertussen merk ik dat ook mijn gewrichten vooruitgang geboekt hebben en dat ik het dankzij de gerichte trainingen heel goed doe voor mijn leeftijd. Tijdens mijn laatste evaluatie bleek mijn vetpercentage ook gedaald te zijn. Dit werkt enorm motiverend!”

Dominique, 56 jaar

Getuigenis Biocircuit

Snel fit en gezond!

Heb je niet veel tijd om te sporten? Op het innovatieve BIOCIRCUIT leg je in 35 minuten een gepersonaliseerde combinatietraining van cardio (18 min.) en spiertraining (17 min.) af. De 12 geavanceerde toestellen passen zich dankzij de voorprogrammaties automatisch aan jouw niveau, lichaam en houding aan. Wist je dat 2 trainingen per week voldoende zijn om een gezondere levensstijl aan te nemen? 

Ontdek het revolutionair BIOCIRCUIT

Wil je zelf de voordelen ervaren van het BIOCIRCUIT? Met een kennismakingspas test je gratis dit intelligent trainingssysteem.

Fitness op jouw maat

Wil je aan je conditie werken, afslanken, spieren opbouwen of zoek je een leuke ontspanning? Wat je fitnessdoelstelling ook is, LAGO CLUB werkt speciaal voor jou een persoonlijk fitnessplan uit rekening houdend met je leeftijd, niveau en lichaamssamenstelling.

Zwemmen en wellness

Combineer je fitnesstraining met de gezondheidsvoordelen van zwemmen. Of beloon je harde werk in de fitness met een ontspannende sauna. Met je abonnement heb je toegang tot het sportbad en de wellnesszone in LAGO Kortrijk Weide en LAGO CLUB Zwevegem Fit.

Fitness waar en wanneer je wil

Plan je trainingen wanneer je wil dankzij de ruime openingsuren. Bovendien kan je met je abonnement sporten op twee locaties. Ook in LAGO CLUB Zwevegem Fit. kan je je aanmelden op het BIOCIRCUIT. Vanaf nu past jouw fitnessbeurt steeds in je agenda.

Liever eerst kennismaken?

Dat kan, wij willen je ook graag eerst ontmoeten en naar je fitnessdoelstellingen luisteren. Met je gratis kennismakingspas geniet je van een kennismaking met één van onze medewerkers die je wegwijs maakt in ons fitnessconcept.

Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met jou op om deze pas te verzilveren! Tot snel.

Liever eerst kennismaken?

Ontvang nu je gratis kennismakingspas!