Eindelijk! LAGO CLUB fitness is opnieuw open. Vraag je kennismakingspas aan en start nu. More info

Ervaar het gezellige clubgevoel

In- en ontspannende groepslessen

Ontdek hoe leuk sporten in groep kan zijn

Bewegen in een leuke groepssfeer of volledig tot rust komen? Met een uitgebreid aanbod aan inspannende als ontspannende groepslessen gegeven door gediplomeerde lesgevers zit er vast wel een les tussen die bij jou past.

In- en ontspannende groepslessen

Ben je klaar voor de intensieve work-outs? Reserveer dan je spinningfiets voor een groepsles cycling of sluit je aan bij Bodypump en voel de adrenaline stromen. Wil je jouw limieten opzoeken? Dan is Insanity echt iets voor jou.

Voor een cardio- en krachtraining op muziek kies je voor Fitdance of Sh'Bam. Mag het iets meer zijn? Dan vind je zeker je uitlaatklep bij Piloxing, een combinatie van dans en boksen. Ook Zumba en Strong by Zumba behoren tot het aanbod van groepslessen. Tijdens de Jumpclass op minitrampolines ervaar je een intensieve cardiotraining met extra hoog fungehalte. 

Hou je het liever wat rustiger of minder belastend voor de spieren? Zoek dan de gezondheidsvoordelen van de aquafitnesslessen, Pilates of Yoga op.

Mijn favoriete work-out

By browsing our website you accept the use of cookies. Cookies are placed on your computer to offer you an optimal online experience. Read more
No, decline