Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Blog

Fitness

Blijf fit tijdens de zomer: 8 handige tips & tricks

29 mei 2024
Fitness

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

1 maart 2024
Fitness

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

1 januari 2024
Fitness
Fitness

Goed voorbereid op skivakantie dankzij de pre ski workouts!

Plan jij binnenkort een uitstapje naar de bergen? Kan je niet wachten om dag in dag uit het beste van jezelf te geven op de piste? LAGO CLUB stoomt je fysiek helemaal klaar voor je sneeuwvakantie!

Lees meer
Fitness
Fitness

Zo blijf je gemotiveerd om te sporten in jouw favoriete LAGO CLUB

Je weet wat ze zeggen… goed begonnen is half gewonnen! Beginnen sporten is al een goede eerste stap om je mentale en fysieke gezondheid te boosten. Volhouden is nóg beter, maar ook een stuk moeilijker. ! Gelukkig zorgt jouw LAGO CLUB ervoor dat je je journey lang kan volhouden!

Lees meer
Fitness
Fitness

Zomers sportplezier bij LAGO CLUB

Het is onze favoriete periode van het jaar: de zomer! De zomer staat voor ijsjes, cocktails en vakantie. Je ziet het misschien niet altijd zitten om binnen te trainen tijdens warme dagen, maar… goed nieuws! Leef je uit tijdens een groepsles in openlucht of zoek de verkoeling op tijdens een aquasportles!

Lees meer
Fitness
Fitness

Investeer in je gezondheid!

De dagen worden steeds langer en warmer, de bloemetjes staan mooi in bloei en we beginnen terug buiten te sporten, … Het is duidelijk: de zomer is in aantocht. Bij LAGO CLUB stomen we ons alvast al klaar voor het mooie weer. Fit, healthy & summerproof? Let’s go! Ontdek onze actie...

Lees meer
Fitness
Fitness

Wat leden van LAGO CLUB vinden?

Beginnen met sporten is één ding, het onderhouden is natuurlijk nog iets anders. Of het nu de gezellige clubsfeer is, de goede begeleiding, de energieke groepslessen, de plezante aquasportlessen of de ruime openingsuren… we zorgen er met veel plezier voor dat je bij LAGO CLUB graag komt en blijft sporten. Benieuwd hoe leden sporten bij LAGO CLUB ervaren?

Lees meer
Fitness
Fitness

Goede voornemens? Laat maar komen!

Nu de feestdagen officieel achter de rug zijn en we met volle teugen genoten hebben van al dat heerlijke eten en sprankelende champagne, is het tijd om de draad terug op te pakken en te (beginnen) sporten. Hoe cliché het ook klinkt, we hebben allemaal wel eens goede (sportieve) voornemens gehad. Bij LAGO CLUB kun je ze ook effectief volhouden. Ready, set, go!

Lees meer
Groepslessen
Groepslessen

Samen sterk!

Sporten is leuk, maar samen sporten is nog veel leuker! Geef toe, we hebben allemaal soms een schop onder onze kont nodig om uit onze zetel te geraken en te gaan trainen. Er bestaat dan ook geen betere motivatie dan te gaan sporten in groep. Onze grote troef bij LAGO CLUB? De small group trainingen en groepslessen waar je samen met andere leden je helemaal kan uitleven. Samen zweten is nog nooit zo tof geweest!

Lees meer
Fitness
Fitness

Je eigen fitnessformule samenstellen? Het kan.

Kiezen is verliezen? Niet bij LAGO CLUB! In onze fitnesscentra kies je als lid de formule die het best bij jou past. Hou je het enkel bij fitnessen of ben je ook wel te vinden voor groepslessen, wellness of sportzwemmen? Dan hebben wij enkele fitnessopties die je zeker zullen bekoren.

Lees meer
Wellness
Wellness

LAGO brengt de drijfervaring van de Dode Zee tot in Sint-Truiden

Een vakantie aan de Dode Zee, dat klinkt voor velen als een geweldige, maar jammer genoeg verre droom. Maar niet getreurd! LAGO zorgt ervoor dat jij niet ver hoeft te reizen om die zalige drijfervaring zelf mee te maken. Dankzij het splinternieuwe zoutbad, het allereerste in Limburg, kan jij bij LAGO Sint-Truiden Bloesembad even gewichtloos komen drijven als in de Dode Zee!

Lees meer
Fitness
Fitness

Wie niet beweegt gaat achteruit!

We kunnen het niet genoeg benadrukken: bewegen is het beste medicijn. Zeker tijdens deze woelige tijden is het belangrijk om actief te blijven. ‘Levenslang fit’ is dan ook niet voor niets het motto van onze LAGO CLUB fitnesscentra. Onze ambitie? Mensen aan het bewegen krijgen en samen met hen werken aan hun persoonlijk doel. Onze gediplomeerde coaches zijn er om ie-de-reen hierin bij te staan.

Lees meer