Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Blog

Fitness

Let’s move for a better world met LAGO CLUB!

8 maart 2023
Fitness

Goed voorbereid op skivakantie dankzij de pre ski workouts!

27 december 2022
Fitness

Maak kennis met de LAGO CLUB in jouw buurt

13 september 2022
Groepslessen
Groepslessen

Samen sterk!

Sporten is leuk, maar samen sporten is nog veel leuker! Geef toe, we hebben allemaal soms een schop onder onze kont nodig om uit onze zetel te geraken en te gaan trainen. Er bestaat dan ook geen betere motivatie dan te gaan sporten in groep. Onze grote troef bij LAGO CLUB? De small group trainingen en groepslessen waar je samen met andere leden je helemaal kan uitleven. Samen zweten is nog nooit zo tof geweest!

Lees meer
Wellness
Wellness

LAGO brengt de drijfervaring van de Dode Zee tot in Sint-Truiden

Een vakantie aan de Dode Zee, dat klinkt voor velen als een geweldige, maar jammer genoeg verre droom. Maar niet getreurd! LAGO zorgt ervoor dat jij niet ver hoeft te reizen om die zalige drijfervaring zelf mee te maken. Dankzij het splinternieuwe zoutbad, het allereerste in Limburg, kan jij bij LAGO Sint-Truiden Bloesembad even gewichtloos komen drijven als in de Dode Zee!

Lees meer
Fitness
Fitness

Wie niet beweegt gaat achteruit!

We kunnen het niet genoeg benadrukken: bewegen is het beste medicijn. Zeker tijdens deze woelige tijden is het belangrijk om actief te blijven. ‘Levenslang fit’ is dan ook niet voor niets het motto van onze LAGO CLUB fitnesscentra. Onze ambitie? Mensen aan het bewegen krijgen en samen met hen werken aan hun persoonlijk doel. Onze gediplomeerde coaches zijn er om ie-de-reen hierin bij te staan.

Lees meer
Fitness
Fitness

Je fitnesscoach altijd op zak!

Wat zijn de grootste verwachtingen bij fitness? Het antwoord is overduidelijk: resultaat en persoonlijke begeleiding. Bij LAGO CLUB kan je hier steevast op vertrouwen. Zelfs wanneer je de fitness buiten stapt, heb je dankzij de LAGO CLUB app je sportcoach altijd en overal aan je zijde.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

Ja, het was een jaar om snel te vergeten maar er waren ook lichtpuntjes.

2020 zou een vernieuwend jaar worden voor LAGO zwemparadijzen met leuke vooruitzichten voor haar bezoekers en medewerkers maar het werd er eentje met veel onzekerheden. Er zijn nog geen vooruitzichten, ook niet aan de start van dit nieuwe jaar maar LAGO gelooft erin dat 2021 beter wordt en er weer van waterpret genoten kan worden.

Lees meer
Werken bij LAGO
Werken bij LAGO

Hoe houdt LAGO haar medewerkers fit?

Als sportief en betrokken bedrijf motiveert LAGO haar personeelsleden om ook thuis te blijven bewegen nu ze voor de tweede keer een langdurige sluiting meemaken. Ontdek hier hoe ze fit blijven.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

Algemeen directeur van LAGO-zwemparadijzen over de tijdelijke sluiting in de strijd tegen het coronavirus.

Hoe ervaart LAGO zwemparadijzen en haar medewerkers de tijdelijke sluiting omwille van het coronavirus? We spraken erover met algemeen directeur Diether Thielemans. Als warm bedrijf is LAGO in de eerste plaats bekommerd om haar medewerkers. Er wordt vooral vooruit gekeken om bezoekers terug te kunnen ontvangen en meer dan ooit een vlekkeloze service en plezierige ervaring te schenken.

Lees meer
Kids
Kids

Zo maak je het tijdens de coronaperiode plezant thuis.

Tijdens deze coronaperiode moet je de spetterende gezinsuitstap naar het subtropisch zwembad even missen. Maar wat doe je met je kinderen als je de hele tijd in huis doorbrengt? Om gezinnen te inspireren lanceerde LAGO een kids blog met tal van leuke activiteiten om het plezier thuis te beleven.

Lees meer
Coronavirus
Coronavirus

5 tips om in beweging te blijven nu je je wekelijkse zwem- en fitnessbeurten moet missen!

Het coronavirus gooit ons normale leventje om. We moeten noodgedwongen afstand nemen van elkaar, thuiswerken en onze sportactiviteiten zoals fitness en zwemmen worden geschrapt. Met deze 5 eenvoudige tips blijf je gezond bewegen tijdens de lockdown.

Lees meer