Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Wie niet beweegt gaat achteruit!

Fitness

We kunnen het niet genoeg benadrukken: bewegen is het beste medicijn. Zeker tijdens deze woelige tijden is het belangrijk om actief te blijven. ‘Levenslang fit’ is dan ook niet voor niets het motto van onze LAGO CLUB fitnesscentra. Onze ambitie? Mensen aan het bewegen krijgen en samen met hen werken aan hun persoonlijk doel. Onze gediplomeerde coaches zijn er om ie-de-reen hierin bij te staan. 

Bewegen is tof, echt waar!

En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. Ongeacht je leeftijd, sportniveau, aspiraties, … Wil je afslanken, je conditie verbeteren, spieren opbouwen, fit en gezond blijven of sporten om te ontspannen? In de LAGO CLUB-fitness wordt dit een plezier voor iedereen. Bewegen zorgt er namelijk voor dat je fysiek én mentaal sterk wordt. Bewegen is tof, echt waar!  

Welke voordelen bewegen allemaal met zich meebrengt? 

  • Minder kans op kankers en dementie, hart- en vaatziekten en diabetes type 2 

  • een betere concentratie én beter geheugen  

  • betere bloeddruk 

  • een gezonder gewicht 

  • betere nachtrust 

  • … Noem maar op! 

 

Lorenzo, coach LAGO CLUB Zwevegem: “We zijn als coaches heel blij dat we de leden na lange tijd weer indoor mogen ontvangen voor een pittige sportsessie. We bereiden ons voor op het maken van nieuwe trainingsschema’s. Zo kan iedereen op een verantwoorde manier opnieuw aan het werk.”

Fitness voor iedereen

Heb je acute of chronische klachten? Wil je blessures of klachten vermijden? LAGO CLUB helpt iedereen graag op een verantwoorde manier naar een optimale fysieke paraatheid. Maak je sterk door te bewegen, door optimaler te bewegen. Let’s get fit! 

Ondertussen bestaat LAGO CLUB uit 4 vestigingen, elk met hun eigen, persoonlijk aanbod. Allemaal uniek, maar toch met dezelfde gedachtegang: een fitness zijn voor iedereen waar je zelf kiest welke ‘opties’ het best bij jou passen. 

  • Ontspan je je graag na een pittige sportsessie? Dan is een formule met wellness inbegrepen iets voor jou. 

  • Leef jij je graag helemaal uit met je vrienden? Maak dan kennis met het aanbod groepslessen. 

  • Krijg jij niet genoeg van enkel fitness? Dan is de optie zwemmen dé perfecte match voor jou. 

Je merkt het, we zijn dol op beweging. Weet je niet goed waar te beginnen? Heb je het gevoel dat je nog niet helemaal gemotiveerd bent? Geen zorgen! We nemen jou stap voor stap mee doorheen jouw LAGO CLUB journey. 

A little progress each day adds up to big results! 


Wil je in beweging blijven onder begeleiding van een professionele coach? Vraag je gratis kennismakingspas in één van de LAGO CLUB fitnesscentra.

Ik wil in beweging blijven

Andere artikels

Let’s move for a better world met LAGO CLUB!

Van dinsdag 14 maart tot en met vrijdag 31 maart halen de leden van de LAGO CLUB centra in Gent, Zwevegem-Kortrijk, Sint-Truiden en Grimbergen het onderste uit de kan om zoveel mogelijk MOVEs te verzamelen. Onder de naam “Let’s move for a better world” pakt Technogym uit met een bewustwordingscampagne om lichamelijke inactiviteit en alle daaruit voortvloeiende gezondheidsziekten te bestrijden.

Lees meer

Goed voorbereid op skivakantie dankzij de pre ski workouts!

Plan jij binnenkort een uitstapje naar de bergen? Kan je niet wachten om dag in dag uit het beste van jezelf te geven op de piste? LAGO CLUB stoomt je fysiek helemaal klaar voor je sneeuwvakantie!

Lees meer