Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Wie niet beweegt gaat achteruit!

Fitness

We kunnen het niet genoeg benadrukken: bewegen is het beste medicijn. Zeker tijdens deze woelige tijden is het belangrijk om actief te blijven. ‘Levenslang fit’ is dan ook niet voor niets het motto van onze LAGO CLUB fitnesscentra. Onze ambitie? Mensen aan het bewegen krijgen en samen met hen werken aan hun persoonlijk doel. Onze gediplomeerde coaches zijn er om ie-de-reen hierin bij te staan. 

Bewegen is tof, echt waar!

En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen. Ongeacht je leeftijd, sportniveau, aspiraties, … Wil je afslanken, je conditie verbeteren, spieren opbouwen, fit en gezond blijven of sporten om te ontspannen? In de LAGO CLUB-fitness wordt dit een plezier voor iedereen. Bewegen zorgt er namelijk voor dat je fysiek én mentaal sterk wordt. Bewegen is tof, echt waar!  

Welke voordelen bewegen allemaal met zich meebrengt? 

  • Minder kans op kankers en dementie, hart- en vaatziekten en diabetes type 2 

  • een betere concentratie én beter geheugen  

  • betere bloeddruk 

  • een gezonder gewicht 

  • betere nachtrust 

  • … Noem maar op! 

 

Lorenzo, coach LAGO CLUB Zwevegem: “We zijn als coaches heel blij dat we de leden na lange tijd weer indoor mogen ontvangen voor een pittige sportsessie. We bereiden ons voor op het maken van nieuwe trainingsschema’s. Zo kan iedereen op een verantwoorde manier opnieuw aan het werk.”

Fitness voor iedereen

Heb je acute of chronische klachten? Wil je blessures of klachten vermijden? LAGO CLUB helpt iedereen graag op een verantwoorde manier naar een optimale fysieke paraatheid. Maak je sterk door te bewegen, door optimaler te bewegen. Let’s get fit! 

Ondertussen bestaat LAGO CLUB uit 4 vestigingen, elk met hun eigen, persoonlijk aanbod. Allemaal uniek, maar toch met dezelfde gedachtegang: een fitness zijn voor iedereen waar je zelf kiest welke ‘opties’ het best bij jou passen. 

  • Ontspan je je graag na een pittige sportsessie? Dan is een formule met wellness inbegrepen iets voor jou. 

  • Leef jij je graag helemaal uit met je vrienden? Maak dan kennis met het aanbod groepslessen. 

  • Krijg jij niet genoeg van enkel fitness? Dan is de optie zwemmen dé perfecte match voor jou. 

Je merkt het, we zijn dol op beweging. Weet je niet goed waar te beginnen? Heb je het gevoel dat je nog niet helemaal gemotiveerd bent? Geen zorgen! We nemen jou stap voor stap mee doorheen jouw LAGO CLUB journey. 

A little progress each day adds up to big results! 


Wil je in beweging blijven onder begeleiding van een professionele coach? Vraag je gratis kennismakingspas in één van de LAGO CLUB fitnesscentra.

Ik wil in beweging blijven

Andere artikels

Zo voorkom jij blessures tijdens het lopen

Niets leuker dan buiten lopen in het heerlijke herfstweertje. Maar helaas zijn loopblessures niets nieuw. Je kent het wel... Je hebt in geen jaren meer gelopen en besluit om weer 5 km te lopen. Vol goede moed en (misschien iets te) enthousiast start je aan je trainingen en nog geen maand later heb je een blessure. Om ervoor te zorgen dat lopen leuk en pijnvrij blijft, hebben we enkele tips voor jou.

Lees meer

5 tips om sporten vol te houden

Hoe zit het met jouw goede voornemens? Waarschijnlijk ging je dit jaar meer sporten. Je bent vol goede moed gestart in januari, maar ga je nu nog elke week 3 keer sporten? Nee? Dan hebben wij 5 tips zodat jij sporten bij LAGO CLUB wel volhoudt!

Lees meer