LAGO CLUB Sint-Truiden

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

Ervaar het gezellig clubgevoel voor het eerst met een gratis kennismakingspas.  

Mijn kennismakingspas aanvragen

Snel fit en gezond!

Heb je niet veel tijd om te sporten? Of heb je lang niet gesport en wil je graag de draad terug oppikken? Op het BIOCIRCUIT doe je in 22 minuten een gepersonaliseerde krachttraining. De 7 geavanceerde toestellen passen zich dankzij de voorprogrammaties automatisch aan jouw niveau, lichaam en houding aan. 2 trainingen per week op het BIOCIRCUIT zijn voldoende om een gezondere levensstijl aan te nemen.

Test het BIOCIRCUIT gratis

Wil je zelf de voordelen ervaren van het BIOCIRCUIT? Met een kennismakingspas test je gratis dit intelligent trainingssysteem.

Fitness op jouw maat

Wil je aan je conditie werken, afslanken, spieren opbouwen of zoek je een leuke ontspanning? Wat je fitnessdoelstelling ook is, LAGO CLUB werkt speciaal voor jou een persoonlijk fitnessplan uit rekening houdend met je leeftijd, niveau en lichaamssamenstelling.

Zwemmen en wellness

Combineer je fitnesstraining met de gezondheidsvoordelen van zwemmen. Of beloon je harde werk in de fitness met een ontspannende saunabeurt of kom eens gewichtloos drijven in het zoutbad. Met een optie zwemmen bij je abonnement heb je toegang tot het sportbad en de wellnesszone in LAGO Sint-Truiden Bloesembad.

Liever eerst kennismaken?

Dat kan, wij willen je ook graag eerst ontmoeten en naar je fitnessdoelstellingen luisteren. Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met één van onze gekwalificeerde trainers die je wegwijs maakt in ons fitnessconcept.

Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met jou op om deze pas te verzilveren! Tot snel.

Liever eerst kennismaken?

Ja, ik wil een gratis kennismakingspas


LAGO CLUB Sint-Truiden in beeld

Ervaar het gezellige LAGO clubgevoel!