Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop!

Welkom in LAGO CLUB Grimbergen Pierebad!

Momenteel ondervinden we wat problemen met onze luchtgroepen. Hierdoor kan het zijn dat de omgevingstemperatuur in de kleedkamers en in het zwembad lager aanvoelt dan anders. Maar geen probleem! Het water blijft lekker warm in ons zwemparadijs. 

Sport en plezier onder één dak!

Geniet van een verfrissende zwembeurt, pittige sportsessie of heerlijke maaltijd!.
NIEUW! Boek vanaf nu je zwembeurten tot 1 maand op voorhand.

Mijn zwembeurt reserveren

Wil je naar de fitness komen, maar heb je nog geen abonnement? Vraag hier je gratis kennismakingspas aan.

Padel acties!

Daltarief in het weekend, creditpacks met korting en nog veel meer!
Ontdek al onze padelacties. Wees er snel bij want ze eindigen 31 maart.

Actie afgelopen: Beweeg mee & WIN!

Onze wedstrijd is helaas afgelopen. Heb jij geen jaar gratis zwemmen bij LAGO gewonnen? Volg dan zeker onze sociale media. Zo blijf jij op de hoogte van al onze acties!

NIEUW! Padelinitiatie 21 maart

Heb jij nog geen plannen op dinsdag 21 maart? Neem dan deel aan onze aller eerste padelinitiatie! Je wordt 1,5u ondergedompeld in de wereld van padel. Onze padeltrainer Geoffrey leert je de basisslagen en speleregels zodat jij deze zomer je helemaal kan uitleven op de padelvelden.

Kom herbronnen in de wellness

Heb je nood aan ontspanning? Reserveer dan jouw wellnessticket op voorhand en kom helemaal relaxed genieten van jouw moment. Maak gebruik van onze sauna's, stoombad, jacuzzi en infraroodbanken.

Kom herbronnen in de wellness

Maak een afspraak in de fitness!

Wil je graag meer te weten komen over de werking van onze fitness? Wil je graag alle toestellen met jouw eigen ogen zien? Wil graag de sfeer eens komen opsnuiven? Of gewoon nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Via deze link kan jij zelf een afspraak boeken in de agenda van onze fitnessmedewerkers! Let op dat je de vestiging in Grimbergen aanduidt bij het maken van een afspraak. Heb je graag eerst telefonisch contact? Dan kan je nog altijd een kennismakingspas aanvragen.

Maak een afspraak in de fitness!

LAGO CLUB Padel

Speel de snelst groeiende sport ter wereld bij LAGO CLUB Grimbergen! Dat zijn 4 velden in de prachtige natuur van Strombeek-Bever, waarvan 2 velden overdekt. Of je nu komt trainen voor jouw volgende padeltornooi of gewoon nieuwsgierig bent naar de hype, iedereen kan gebruik maken van onze terreinen! 

LAGO CLUB fitness

Wil jij graag een gevarieerd aanbod? Wil je sporten onder begeleiding in een gezellige club? Wil je een gezonde levensstijl, een conditie in topvorm of wil je liever sporten om te ontspannen? In LAGO CLUB leg je een gepersonaliseerd parcours af en dankzij het revolutionair BIOCIRCUIT hoef je zelfs niet lang te trainen om al resultaat te zien.

Wil je eerst onze fitness komen ontdekken? Dat kan zeker! Met een kennismakingspas kom je gratis onze fitness testen.

Wat kan je allemaal beleven in LAGO CLUB Grimbergen Pierebad?