Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop!

Welkom in LAGO CLUB Grimbergen Pierebad!

LET OP!

HET SPEELELEMENT MET DE SLUIZEN EN RADJES ZAL WEGENS WERKEN GESLOTEN ZIJN TOT 4/10

Reserveer jouw zwembeurt op voorhand!

Geniet van een verfrissende zwembeurt, pittige sportsessie of verfrissend drankje!.
NIEUW! Boek vanaf nu je zwembeurten tot 1 maand op voorhand.

Mijn zwembeurt reserveren

Wil je naar de fitness komen, maar heb je nog geen abonnement? Vraag hier je gratis kennismakingspas aan.

ACTIE familiepas

In de maand september krijg je bij de aankoop van een familiepas, 2 vouchers gratis. Dat is niet 10, maar 12 keer zwemplezier!

Nieuwe WaiWai kampjes!

Op zoek naar het perfecte kampje voor deze herfst- of kerstvakantie? Ontdek onze Knabs onderwaterwereld vakantiekampjes. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.

Weekend van de Klant

Kom langs op 30/09 en 1/10 en krijg een handig LAGO geschenkje.

Maak een afspraak in de fitness!

Wil je graag meer te weten komen over de werking van onze fitness? Wil je graag alle toestellen met jouw eigen ogen zien? Wil graag de sfeer eens komen opsnuiven? Of gewoon nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Via deze link kan jij zelf een afspraak boeken in de agenda van onze fitnessmedewerkers! Let op dat je de vestiging in Grimbergen aanduidt bij het maken van een afspraak. Heb je graag eerst telefonisch contact? Dan kan je nog altijd een kennismakingspas aanvragen.

Maak een afspraak in de fitness!

LAGO CLUB Padel

Speel de snelst groeiende sport ter wereld bij LAGO CLUB Grimbergen! Dat zijn 4 velden in de prachtige natuur van Strombeek-Bever, waarvan 2 velden overdekt. Of je nu komt trainen voor jouw volgende padeltornooi of gewoon nieuwsgierig bent naar de hype, iedereen kan gebruik maken van onze terreinen! 

LAGO CLUB fitness

Wil jij graag een gevarieerd aanbod? Wil je sporten onder begeleiding in een gezellige club? Wil je een gezonde levensstijl, een conditie in topvorm of wil je liever sporten om te ontspannen? In LAGO CLUB leg je een gepersonaliseerd parcours af en dankzij het revolutionair BIOCIRCUIT hoef je zelfs niet lang te trainen om al resultaat te zien.

Wil je eerst onze fitness komen ontdekken? Dat kan zeker! Met een kennismakingspas kom je gratis onze fitness testen.

Wat kan je allemaal beleven in LAGO CLUB Grimbergen Pierebad?