Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop!

Welkom in LAGO CLUB Grimbergen Pierebad!

Sport en plezier onder één dak!

Geniet van een verfrissende zwembeurt, pittige sportsessie of heerlijke maaltijd!.
NIEUW! Boek vanaf nu je zwembeurten tot 1 maand op voorhand.

Mijn zwembeurt reserveren

Wil je naar de fitness komen, maar heb je nog geen abonnement? Vraag hier je gratis kennismakingspas aan.

Nieuwe zwemlessenreeks

In januari organiseren we onze 2de zwemlessenreeks. Zwemlessen voor kinderen én volwassenen! Kom alles te weten over WaiWai en schrijf je snel in voordat de plaatsen volzet zijn!

Nieuwe zwemlessenreeks

KOM SAMEN PADEL SPELEN!

Sinds 5 november hebben wij 4 padelterreinen waarvan 2 overdekt. Boek jouw terrein via Playtomic en kom als een van de eersten spelen! Rackets kan je huren op de club en ballen kan je kopen.

Maak een afspraak in de fitness!

Wil je graag meer te weten komen over de werking van onze fitness? Wil je graag alle toestellen met jouw eigen ogen zien? Wil graag de sfeer eens komen opsnuiven? Of gewoon nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Via deze link kan jij zelf een afspraak boeken in de agenda van onze fitnessmedewerkers! Let op dat je de vestiging in Grimbergen aanduidt bij het maken van een afspraak. Heb je graag eerst telefonisch contact? Dan kan je nog altijd een kennismakingspas aanvragen.

Tot snel!

Maak een afspraak in de fitness!

Ben jij al komen herbronnen in onze wellnesszone?

Gun jezelf dat welverdiend moment van rust na een werkdag of kom heerlijk ontspannen na de inspanning in onze LAGO CLUB fitness. Een bezoekje aan onze wellnesszone met twee outdoor sauna's, hammam, infraroodbank en jacuzzi verzacht je lichamelijke pijn en is vooral ook heerlijk genieten. Enkel toegankelijk vanaf 16 jaar. 

LAGO CLUB fitness: OPEN!

Wil je een gezonde levensstijl, een conditie in topvorm of wil je liever sporten om te ontspannen? In LAGO CLUB leg je een gepersonaliseerd parcours af en dankzij het revolutionair BIOCIRCUIT hoef je zelfs niet lang te trainen om al resultaat te zien.

Wil je eerst onze fitness komen ontdekken? Dat kan zeker! Met een kennismakingspas kom je gratis onze fitness testen.

Wat kan je allemaal beleven in LAGO CLUB Grimbergen Pierebad?