Sport- en instructiebad: verwachte openingsdatum: 31/01/2022 - Blijf op de hoogte via facebook. Meer info

LAGO CLUB Grimbergen Pierebad

Zwembad, fitness en padel op één locatie!

Sport- en instructiebad

Verwachte openingsdatum: 31 januari 2022

Binnenkort kan er weer volop gezwommen worden in het zwembad 'Pierebad' in de Grimbergse deelgemeente Strombeek-Bever nabij Brussel en Vilvoorde. Het 25 meter sportbad zal vanaf januari 2022 openen onder de nieuwe naam 'LAGO CLUB Grimbergen Pierebad' nadat de vernieuwingswerken afgerond zijn.

Openingsuren

Gemeente Grimbergen en LAGO slaan handen in elkaar.

De gemeente Grimbergen kiest voor een publiek-private samenwerking van 20 jaar met LAGO die de exploitatie van het zwembad 'Pierebad' zal verzorgen vanuit haar jarenlange ervaring. De groep opende in 2021 het twaalfde LAGO zwemparadijs en de vierde LAGO CLUB fitness in België. Jaarlijks verwelkomen ze meer dan 3 miljoen bezoekers voor sport, ontspanning en waterpret.

Kom alles te weten

Ontspanning en plezier voor het hele gezin vanaf april 2022

Plezier met de kinderen of zalig genieten in de wellness met buitensauna?

Het opgeknapt kinderbad met nieuwe leuke speelelementen wordt de favoriete uitstap voor gezinnen met kinderen. Ook de wellnesszone wordt helemaal vernieuwd en wordt uitgebreid met een heerlijke buitensauna.

Verwachte opening:
april 2022

Na het zwemmen nog iets eten of drinken?

In de kindvriendelijke brasserie met buitenspeeltuin vind je een uitgebreide menukaart die zowel jong als oud zal smaken. 

Verwachte opening:
april 2022

LAGO CLUB fitness

Ook aan een gezonde levensstijl wordt gedacht. Vanaf april kan je aan je conditie werken in LAGO CLUB, een laagdrempelige fitness waar bewegen een plezier is voor iedereen.

Verwachte opening:
april 2022

Ontdek LAGO CLUB

Zet je schrap voor padel in Grimbergen!

Er staat nog meer op de planning. Nog voor de zomervakantie leeft de liefhebber van padel zich uit op deze sportieve ontmoetingsplaats in de omgeving van Brussel en Vilvoorde.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt