Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop!

Welkom in LAGO CLUB Grimbergen Pierebad!

Sport en plezier onder één dak!

Geniet van een verfrissende zwembeurt, pittige sportsessie of heerlijke maaltijd!.
NIEUW! Boek vanaf nu je zwembeurten tot 1 maand op voorhand.

Mijn zwembeurt reserveren

Wil je naar de fitness komen, maar heb je nog geen abonnement? Vraag hier je gratis kennismakingspas aan.

Let op! Op woensdagnamiddag en zaterdag is het instructiebad exclusief voor WaiWaizwemlessen.

Lentefeest of communie in zicht? Schenk een beleving cadeau!

Verras met een cadeaubon en krijg zelf korting! Koop je LAGO cadeaubon eenvoudig via de webshop van je favoriete zwemparadijs. Bij aankoop van een communie/lentefeest cadeaubon ontvang je zelf ook een cadeautje. Twee verrassingen in één klap!*

  • Cadeaubon 25 euro + voucher 10% korting voor je volgende zwembeurt
  • Cadeaubon 50 euro + voucher 20% korting voor je volgende zwembeurt
  • Cadeaubon 75 euro + voucher 35% korting voor je volgende zwembeurt

*Actie enkel geldig van 14 april tot en met 31 mei 2023 bij aankoop van een cadeaubon communie/lentefeest in de webshop van een LAGO zwemparadijs naar keuze. Niet geldig bij aankoop cadeaubonnen aan de kassa.

Bestel nu je cadeaubon! 

Lentefeest of communie in zicht? Schenk een beleving cadeau!

AFTER WORK PADEL

Vrijdag 23 juni bouwen we een feestje op de padelterreinen. Zin om nieuwe spelers te leren kennen? Schrijf je dan zeker in! Beginners, p50 en p100 welkom!

NIEUW! Babyzwemmen

Wist je dat wij al zwemlesjes organiseren voor baby'tjes vanaf 9 maand?! Ontdek snel ons vernieuwde aanbod aan zwemlessen en schrijf je in voor de lentelessen.

Sprinkastelenweekend

Kom in het verlengd weekend van 18 mei zwemmen, springen, klauteren en tuimelen tijdens ons springkastelenweekend! Waterobstakels voor jong en oud kleuren het Pierebad 4 dagen lang. Iedereen welkom!

Maak een afspraak in de fitness!

Wil je graag meer te weten komen over de werking van onze fitness? Wil je graag alle toestellen met jouw eigen ogen zien? Wil graag de sfeer eens komen opsnuiven? Of gewoon nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Via deze link kan jij zelf een afspraak boeken in de agenda van onze fitnessmedewerkers! Let op dat je de vestiging in Grimbergen aanduidt bij het maken van een afspraak. Heb je graag eerst telefonisch contact? Dan kan je nog altijd een kennismakingspas aanvragen.

Maak een afspraak in de fitness!

LAGO CLUB Padel

Speel de snelst groeiende sport ter wereld bij LAGO CLUB Grimbergen! Dat zijn 4 velden in de prachtige natuur van Strombeek-Bever, waarvan 2 velden overdekt. Of je nu komt trainen voor jouw volgende padeltornooi of gewoon nieuwsgierig bent naar de hype, iedereen kan gebruik maken van onze terreinen! 

LAGO CLUB fitness

Wil jij graag een gevarieerd aanbod? Wil je sporten onder begeleiding in een gezellige club? Wil je een gezonde levensstijl, een conditie in topvorm of wil je liever sporten om te ontspannen? In LAGO CLUB leg je een gepersonaliseerd parcours af en dankzij het revolutionair BIOCIRCUIT hoef je zelfs niet lang te trainen om al resultaat te zien.

Wil je eerst onze fitness komen ontdekken? Dat kan zeker! Met een kennismakingspas kom je gratis onze fitness testen.

Wat kan je allemaal beleven in LAGO CLUB Grimbergen Pierebad?