Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Wat leden van LAGO CLUB vinden?

Fitness

Beginnen met sporten is één ding, het onderhouden is natuurlijk nog iets anders. Of het nu de gezellige clubsfeer is, de goede begeleiding, de energieke groepslessen, de plezante aquasportlessen of de ruime openingsuren… we zorgen er met veel plezier voor dat je bij LAGO CLUB graag komt en blijft sporten. Benieuwd hoe leden sporten bij LAGO CLUB ervaren?

"De coaches nemen na de lessen regelmatig de tijd om met mij in gesprek te gaan."

Ines is sinds september lid bij LAGO CLUB Gent.

“Ik begon op een laag pitje door slechts af en toe naar het BIOCIRCUIT en de TEAMBEATS groepslessen te gaan. Ondanks de leuke acties tussendoor ondervond ik toch veel weerstand en moeite om mezelf uit de zetel te krijgen om te gaan sporten. Ik raakte eind oktober, na eventjes ziek te zijn, zelfs in een energiedipje waardoor het nóg moeilijker werd om regelmatig te gaan sporten... tot mijn persoonlijke coach dit opmerkte en me een bericht stuurde om te polsen waar ik bleef. Ik werd wakker geschud en besefte meteen dat hij gelijk had. Dat heeft er voor gezorgd dat ik opnieuw in actie ben geschoten en dat ik echt terug goesting kreeg om ervoor te gaan.

De coaches nemen na de lessen regelmatig de tijd om met mij in gesprek te gaan over bijvoorbeeld motivatie en voeding. Ze geven ook concrete tips die me helpen bij het sporten. Die gesprekken zijn zo waardevol om me gemotiveerd te houden. Ze helpen me om het sporten te kunnen integreren in mijn wekelijkse routine, waardoor ik nu iets mis als ik niet 3 keer per week ben komen sporten.

Ik woog me onlangs opnieuw en hoewel mijn oorspronkelijk doel om af te vallen nog niet is bereikt, zag ik wel dat ik 2 kilo vet heb omgezet in 2 kilo spieren. Echt zalig!”

"Mijn doel? Spiermassa opbouwen en mezelf op de eerste plek zetten."

Afvallen en spieren ontwikkelen kunnen redenen zijn waarom leden komen sporten bij LAGO CLUB, maar dat zijn zeker niet de enige. Janne startte bij LAGO CLUB Zwevegem op aanraden van haar psychotherapeut. Na enkele beurten bij de rugschool zat haar programma er op en zocht ze een manier om haar positieve progressie te onderhouden. Ze schreef zich in bij LAGO CLUB Zwevegem en wordt ondertussen al enkele maanden begeleid door coach Kimberly.

"Ik startte half november en tot op heden heb ik geen last meer van mijn rug. Mijn doel is ook om spiermassa op te bouwen en mezelf weer op de eerste plaats te zetten. Ik woon vlakbij en de coaching is super. Er is altijd iemand aanwezig om op terug te vallen wanneer ik vragen heb over mijn trainingsschema."

"Ik voel me sterker en zelfzekerder."

Sporten zonder specifiek doel, maar wel om een gezonde levensstijl aan te houden? Dat kan ook! Emilie is sinds juni 2021 actief in LAGO CLUB Zwevegem en had oorspronkelijk geen specifiek trainingsdoel. Ze werd uitgedaagd door haar coaches Koenraad en Kimberly om pull-ups zonder hulpmiddelen te doen. Dankzij haar stalen karakter en doorzettingsvermogen slaagde ze in haar doel! On to the next one! Ondertussen is dat momentje me-time in de fitness een groot deel van haar leven geworden.

“Ik voel me sterker en meer zelfzeker, echt een zalig gevoel.”

"Er is steeds ruimte voor een leuke babbel bij een tasje thee of koffie."

Ook het clubgevoel is een belangrijke motivator, vertelt Charonne uit LAGO CLUB Gent. “Hetgeen mij het meeste aanspreekt in sporten bij LAGO is de gezelligheid. Iedereen komt er samen om zijn/haar/hun eigen doel te realiseren, maar toch is er steeds ruimte voor een leuke babbel bij een tasje thee of koffie. Af en toe is er ook competitie door de challenges, maar daarbij motiveren we elkaar meer dan we effectief willen winnen. Ook de aanpak van de coaches is een voltreffer. Ze bieden ons telkens de nodige steun en maken tijd voor ons om de beste versie van onszelf te kunnen worden.”

Ben jij er klaar voor?

Wil jij net als Ines, Janne, Emilie en Charonne werken aan de beste versie van jezelf? 

Vraag dan je gratis kennismakingspas aan en begin deze week nog!

LAGO CLUB Zwevegem en Kortrijk  LAGO CLUB Gent  LAGO CLUB Sint-Truiden

Tot binnenkort!

Andere artikels

Blijf fit tijdens de zomer: 8 handige tips & tricks

Je hebt helemaal je draai gevonden in je gezonde levensstijl. Geweldig! Nu staan de zomermaanden voor de deur. Het warme weer, die lekkere ijsjes, de geplande vakanties, … Dat houdt de LAGO CLUB leden niet tegen! Met deze handige tips & tricks sport je al fluitend de zomer door.

Lees meer

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

Meten is weten, ook wanneer je graag een actievere levensstijl wil creëren. Gelukkig hoef je geen hogere wiskunde te kunnen om resultaten te boeken. Bij LAGO CLUB helpen we je graag op weg door te werken met ‘MOVEs’, een eenvoudige meeteenheid van Technogym die je helpt bij het behalen van je doel. Ben je benieuwd naar wat MOVEs voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder!

Lees meer