Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Maak kennis met de LAGO CLUB in jouw buurt

Fitness

Er is geen ontkomen meer aan… de dagen worden terug korter, het koelt sneller af en de kinderen gaan opnieuw naar school. Het is al midden september! De dagelijkse routine is terug van weggeweest, tijd om de wekelijkse sportmomentjes in te plannen! Ben jij nog een beetje afwachtend en aan het kijken wat jou het best ligt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kan namelijk vrijblijvend kennismaken met één van de LAGO CLUB fitnesscentra in jouw buurt.

Opendeurweekend

Op zaterdag 17 september en zondag 18 september heten de coaches van Grimbergen, Sint-Truiden en Zwevegem je van harte welkom in hun LAGO club. Op zaterdag 24 september en zondag 25 september is Gent aan de beurt. Tijdens deze dagen kan je in één van de centra terecht voor een rondleiding in de fitness, krijg je meer uitleg over het BIOCIRCUIT, het groepslessenaanbod en de LAGO CLUB app. Daarbovenop kun je je inschrijven voor gratis groepslessen, maak je kennis met onze coaches, geniet je van een hapje en een drankje, … Het wordt gezellig en leerrijk, dat staat vast. Kom maar langs!

Energieke en ontspannende groepslessen

Ken jij onze groepslessen al? Niets toffer dan samen zweten en zich amuseren! Maak kennis met de (vernieuwde) groepslessenroosters en ontdek wat we allemaal voor jou in petto hebben. Leef je helemaal uit in de zaal of in het water. Bewegen in een leuke groepssfeer of volledig tot rust komen? Met een uitgebreid aanbod aan inspannende als ontspannende groepslessen zit er vast wel een les tussen die bij jou past.

Iedereen is welkom! Het gezellige clubgevoel, het ruime aanbod en de oppervriendelijke en gediplomeerde coaches zorgen ervoor dat LAGO CLUB een toegankelijke club is waar iedereen naar hartenlust en volgens zijn/haar eigen persoonlijk doel kan komen sporten.

Kom jij gratis kennismaken?

Mogen we jou verwachten tijdens de opendeurweekends? Neem jouw sportbuddy ook maar mee! Ontdek hieronder het aanbod specifiek per centrum.

LAGO CLUB Zwevegem en Kortrijk  LAGO CLUB Gent

LAGO CLUB Grimbergen Pierebad  LAGO CLUB Sint-Truiden

Andere artikels

Let’s move for a better world met LAGO CLUB!

Van dinsdag 14 maart tot en met vrijdag 31 maart halen de leden van de LAGO CLUB centra in Gent, Zwevegem-Kortrijk, Sint-Truiden en Grimbergen het onderste uit de kan om zoveel mogelijk MOVEs te verzamelen. Onder de naam “Let’s move for a better world” pakt Technogym uit met een bewustwordingscampagne om lichamelijke inactiviteit en alle daaruit voortvloeiende gezondheidsziekten te bestrijden.

Lees meer

Goed voorbereid op skivakantie dankzij de pre ski workouts!

Plan jij binnenkort een uitstapje naar de bergen? Kan je niet wachten om dag in dag uit het beste van jezelf te geven op de piste? LAGO CLUB stoomt je fysiek helemaal klaar voor je sneeuwvakantie!

Lees meer