Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Maak kennis met de LAGO CLUB in jouw buurt

Fitness

Er is geen ontkomen meer aan… de dagen worden terug korter, het koelt sneller af en de kinderen gaan opnieuw naar school. Het is al midden september! De dagelijkse routine is terug van weggeweest, tijd om de wekelijkse sportmomentjes in te plannen! Ben jij nog een beetje afwachtend en aan het kijken wat jou het best ligt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kan namelijk vrijblijvend kennismaken met één van de LAGO CLUB fitnesscentra in jouw buurt.

Opendeurweekend

Op zaterdag 17 september en zondag 18 september heten de coaches van Grimbergen, Sint-Truiden en Zwevegem je van harte welkom in hun LAGO club. Op zaterdag 24 september en zondag 25 september is Gent aan de beurt. Tijdens deze dagen kan je in één van de centra terecht voor een rondleiding in de fitness, krijg je meer uitleg over het BIOCIRCUIT, het groepslessenaanbod en de LAGO CLUB app. Daarbovenop kun je je inschrijven voor gratis groepslessen, maak je kennis met onze coaches, geniet je van een hapje en een drankje, … Het wordt gezellig en leerrijk, dat staat vast. Kom maar langs!

Energieke en ontspannende groepslessen

Ken jij onze groepslessen al? Niets toffer dan samen zweten en zich amuseren! Maak kennis met de (vernieuwde) groepslessenroosters en ontdek wat we allemaal voor jou in petto hebben. Leef je helemaal uit in de zaal of in het water. Bewegen in een leuke groepssfeer of volledig tot rust komen? Met een uitgebreid aanbod aan inspannende als ontspannende groepslessen zit er vast wel een les tussen die bij jou past.

Iedereen is welkom! Het gezellige clubgevoel, het ruime aanbod en de oppervriendelijke en gediplomeerde coaches zorgen ervoor dat LAGO CLUB een toegankelijke club is waar iedereen naar hartenlust en volgens zijn/haar eigen persoonlijk doel kan komen sporten.

Kom jij gratis kennismaken?

Mogen we jou verwachten tijdens de opendeurweekends? Neem jouw sportbuddy ook maar mee! Ontdek hieronder het aanbod specifiek per centrum.

LAGO CLUB Zwevegem en Kortrijk  LAGO CLUB Gent

LAGO CLUB Grimbergen Pierebad  LAGO CLUB Sint-Truiden

Andere artikels

Zo voorkom jij blessures tijdens het lopen

Niets leuker dan buiten lopen in het heerlijke herfstweertje. Maar helaas zijn loopblessures niets nieuw. Je kent het wel... Je hebt in geen jaren meer gelopen en besluit om weer 5 km te lopen. Vol goede moed en (misschien iets te) enthousiast start je aan je trainingen en nog geen maand later heb je een blessure. Om ervoor te zorgen dat lopen leuk en pijnvrij blijft, hebben we enkele tips voor jou.

Lees meer

5 tips om sporten vol te houden

Hoe zit het met jouw goede voornemens? Waarschijnlijk ging je dit jaar meer sporten. Je bent vol goede moed gestart in januari, maar ga je nu nog elke week 3 keer sporten? Nee? Dan hebben wij 5 tips zodat jij sporten bij LAGO CLUB wel volhoudt!

Lees meer