Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Maak kennis met de LAGO CLUB in jouw buurt

Fitness

Er is geen ontkomen meer aan… de dagen worden terug korter, het koelt sneller af en de kinderen gaan opnieuw naar school. Het is al midden september! De dagelijkse routine is terug van weggeweest, tijd om de wekelijkse sportmomentjes in te plannen! Ben jij nog een beetje afwachtend en aan het kijken wat jou het best ligt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kan namelijk vrijblijvend kennismaken met één van de LAGO CLUB fitnesscentra in jouw buurt.

Opendeurweekend

Op zaterdag 17 september en zondag 18 september heten de coaches van Grimbergen, Sint-Truiden en Zwevegem je van harte welkom in hun LAGO club. Op zaterdag 24 september en zondag 25 september is Gent aan de beurt. Tijdens deze dagen kan je in één van de centra terecht voor een rondleiding in de fitness, krijg je meer uitleg over het BIOCIRCUIT, het groepslessenaanbod en de LAGO CLUB app. Daarbovenop kun je je inschrijven voor gratis groepslessen, maak je kennis met onze coaches, geniet je van een hapje en een drankje, … Het wordt gezellig en leerrijk, dat staat vast. Kom maar langs!

Energieke en ontspannende groepslessen

Ken jij onze groepslessen al? Niets toffer dan samen zweten en zich amuseren! Maak kennis met de (vernieuwde) groepslessenroosters en ontdek wat we allemaal voor jou in petto hebben. Leef je helemaal uit in de zaal of in het water. Bewegen in een leuke groepssfeer of volledig tot rust komen? Met een uitgebreid aanbod aan inspannende als ontspannende groepslessen zit er vast wel een les tussen die bij jou past.

Iedereen is welkom! Het gezellige clubgevoel, het ruime aanbod en de oppervriendelijke en gediplomeerde coaches zorgen ervoor dat LAGO CLUB een toegankelijke club is waar iedereen naar hartenlust en volgens zijn/haar eigen persoonlijk doel kan komen sporten.

Kom jij gratis kennismaken?

Mogen we jou verwachten tijdens de opendeurweekends? Neem jouw sportbuddy ook maar mee! Ontdek hieronder het aanbod specifiek per centrum.

LAGO CLUB Zwevegem en Kortrijk  LAGO CLUB Gent

LAGO CLUB Grimbergen Pierebad  LAGO CLUB Sint-Truiden

Andere artikels

Blijf fit tijdens de zomer: 8 handige tips & tricks

Je hebt helemaal je draai gevonden in je gezonde levensstijl. Geweldig! Nu staan de zomermaanden voor de deur. Het warme weer, die lekkere ijsjes, de geplande vakanties, … Dat houdt de LAGO CLUB leden niet tegen! Met deze handige tips & tricks sport je al fluitend de zomer door.

Lees meer

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

Meten is weten, ook wanneer je graag een actievere levensstijl wil creëren. Gelukkig hoef je geen hogere wiskunde te kunnen om resultaten te boeken. Bij LAGO CLUB helpen we je graag op weg door te werken met ‘MOVEs’, een eenvoudige meeteenheid van Technogym die je helpt bij het behalen van je doel. Ben je benieuwd naar wat MOVEs voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder!

Lees meer