Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Zo blijf je gemotiveerd om te sporten in jouw favoriete LAGO CLUB

Fitness

Je weet wat ze zeggen… goed begonnen is half gewonnen! Beginnen sporten is al een goede eerste stap om je mentale en fysieke gezondheid te boosten. Volhouden is nóg beter, maar ook een stuk moeilijker. Zonder de juiste mindset en motivatie loop je al snel vast in excuses om niet te hoeven sporten. Zin of geen zin, let’s kick some ass! Gelukkig zorgt jouw LAGO CLUB ervoor dat je je journey lang kan volhouden!

We bedenken allemaal wel eens een smoesje om een sportsessie over te slaan. Een drukke agenda, lange dag, slecht weer, geen energie… Je herkent dat gevoel wel. Maar ken je ook dat zalige gevoel dat je hebt na een stevige sportsessie in jouw LAGO CLUB? Helemaal voldaan, helemaal gelukkig! Pin je vast aan dat euforisch gevoel en denk er eens aan wanneer de motivatie om te beginnen ver te zoeken is.

1 + 1 = dubbel zo veel plezier

Alleen is soms ook maar alleen. Zorg dat je omringd bent met mensen die jou positief stimuleren. Zoek een sportbuddy en spreek af om samen te gaan sporten! Niet alleen super gezellig, maar op die manier leer je ook van elkaar en kun je elkaar steeds pushen om uit de comfortzone te komen. Geef toe, een krachtige sportsessie geeft achteraf toch net iets meer voldoening dan wanneer je een wijntje drinkt in de zetel.

Afwisseling is key

Ben je het type dat zich snel verveelt? Combineer verschillende lessen om het gevarieerd en uitdagend te houden. Door week in week uit dezelfde routine te volgen, worden je work-outs snel eentonig en verlies je snel je motivatie. Door af te wisselen blijft sporten leuk en hou je het makkelijker vol. Ben je meestal te vinden in de fitness? Probeer eens een plezierige aquasportles. Doe je meestal mee met een groepsles in het water? Misschien vind je de small group training op ‘het droge’ ook wel wat. Centraal in de LAGO CLUB-fitnesscentra is het innovatieve BIOCIRCUIT. In slechts 22 of 35 minuten leg je een doelgerichte en gepersonaliseerde fitnesstraining af op verschillende toestellen die zich dankzij voorprogrammaties automatisch aanpassen aan jouw niveau, lichaam en houding. Je training wordt om de paar weken aangepast, zo word je steeds uitgedaagd met een nieuw programma en wordt sporten nooit saai!

Gediplomeerde coaches? Check!

Geen LAGO CLUB zonder coaches natuurlijk! Onze ervaren trainers staan je met raad en daad bij om je doel te bereiken. In de fitness krijgt elk lid een coach toegewezen. Hij/zij volgt met jou je evolutie op en neemt de tijd om samen met jou te werken aan de beste versie van jezelf. Bij je eerste afspraak sta je op de Tanita, een weegschaal die een volledige lichaamsanalyse doet. Zo krijgen jij en de coach direct zicht op onder andere je spiermassa, vetmassa, vochtpercentage, ... en zo veel meer! Gewicht verliezen, spieren trainen of conditie opbouwen? De coach werkt samen met jou aan je persoonlijk doel. Dankzij de LAGO CLUB app kun je al je resultaten (van de weegschaal, conditietests of van je gewone training) samen met de coach of zelfs van thuis uit opvolgen. Zo zijn jullie steeds op de hoogte van de laatste vooruitgang! Je trainer kent je grenzen en zal je op de juiste momenten motiveren om nét die extra mile te gaan. Ben je al even niet meer gekomen? Dan mag je een persoonlijk berichtje in de app verwachten met de vraag wanneer we je terug mogen verwelkomen. 

Geen betere manier om de dag te beginnen

Kies ervoor om de dag goed te starten door vroeg te gaan sporten! Je hebt meer tijd dan je denkt in de ochtend. Op een korte tijd kun je al een goede work-out achter de rug hebben. Je zal merken dat je je fitter voelt en energieker aan je werkdag kan beginnen. Zo heb je ’s avonds meer tijd voor andere dingen! Nog een voordeel? ’s Ochtends is het een stuk rustiger sporten dan ’s avonds.

Na inspanning komt ontspanning

Geniet na je aquasportles, BIOCIRCUIT of groepsles van een deugddoend bezoekje aan de warme lagune of sauna’s. De wellnesszone is de uitgelezen plek om even tot rust te komen na een sportieve inspanning. Dat heb je wel verdiend!

Ben jij gemotiveerd en klaar om er in te vliegen?!

Benieuwd welke lessen we voor jou in petto hebben? Boek nu jouw proefles in het LAGO CLUB fitnesscentrum bij jou in de buurt!

LAGO CLUB Zwevegem en Kortrijk  LAGO CLUB Gent 

LAGO CLUB Grimbergen Pierebad  LAGO CLUB Sint-Truiden

Tot binnenkort!

Andere artikels

Blijf fit tijdens de zomer: 8 handige tips & tricks

Je hebt helemaal je draai gevonden in je gezonde levensstijl. Geweldig! Nu staan de zomermaanden voor de deur. Het warme weer, die lekkere ijsjes, de geplande vakanties, … Dat houdt de LAGO CLUB leden niet tegen! Met deze handige tips & tricks sport je al fluitend de zomer door.

Lees meer

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

Meten is weten, ook wanneer je graag een actievere levensstijl wil creëren. Gelukkig hoef je geen hogere wiskunde te kunnen om resultaten te boeken. Bij LAGO CLUB helpen we je graag op weg door te werken met ‘MOVEs’, een eenvoudige meeteenheid van Technogym die je helpt bij het behalen van je doel. Ben je benieuwd naar wat MOVEs voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder!

Lees meer