Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Je eigen fitnessformule samenstellen? Het kan.

Fitness

Kiezen is verliezen? Niet bij LAGO CLUB! In onze fitnesscentra kies je als lid de formule die het best bij jou past. Hou je het enkel bij fitnessen of ben je ook wel te vinden voor groepslessen, wellness of sportzwemmen? Dan hebben wij enkele fitnessopties die je zeker zullen bekoren.

Unieke LAGO CLUB locaties

LAGO CLUB telt ondertussen 4 vestigingen: Zwevegem, Kortrijk, Gent en Sint-Truiden. Binnenkort zul je ook in Eupen terecht kunnen voor een pittige sportsessie. Elk centrum is enig in zijn soort: het aanbod ziet er overal wat anders uit. Terwijl Zwevegem een ruim centrum is waar al meer dan 1000 leden hun gading vinden, is Gent bijvoorbeeld een kleinere boetiek fitness die een en al gezelligheid uitstraalt.

Allemaal uniek, maar toch met dezelfde gedachtegang: een fitness zijn voor iedereen waar je zelf kiest welke opties aansluiten bij jouw aspiraties en doelen.

Voor elke sporter wat wils 

Ben jij op zoek naar dat tikkeltje meer? Bij elke LAGO CLUB vestiging kun je als het ware je eigen fitnessformule samenstellen. Kiezen is dus niet verliezen, integendeel!

  • Wil je je even ontspannen na een pittige sportsessie? Kom je graag helemaal tot rust in de sauna’s of warme lagune? Wil je je hoofd na het sporten eens leegmaken? Dan is een formule met wellness iets voor jou.
  • Leef jij je graag helemaal uit met je vrienden? Krijg je energie van sporten in groep? Heb je graag een coach in de buurt die je begeleidt tijdens het sporten? Maak dan kennis met het aanbod groepslessen of teambeats.
  • Krijg jij niet genoeg van enkel fitness? Wil je na een sportsessie nog in beweging blijven? Voel jij je als een vis in het water? Dan is de optie zwemmen dé perfecte match voor jou.

Voel jij je aangesproken door alle opties hierboven? We hebben ook all-in formules waarbij je naar hartenlust verschillende opties kan combineren. Ideaal voor wie al keuzestress heeft bij het lezen van al deze info.

Wist je trouwens dat de instap in onze clubs laag is? We hebben formules die al starten vanaf 3 maand. Handig als je eens wil proberen of het iets voor jou is!

Je leest het, elke LAGO CLUB is een allround fitnesscentrum waar iedereen, ongeacht je leeftijd, doel of sportniveau, welkom is.

The only impossible journey is the one you never begin.

Nu starten


Andere artikels

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

Meten is weten, ook wanneer je graag een actievere levensstijl wil creëren. Gelukkig hoef je geen hogere wiskunde te kunnen om resultaten te boeken. Bij LAGO CLUB helpen we je graag op weg door te werken met ‘MOVEs’, een eenvoudige meeteenheid van Technogym die je helpt bij het behalen van je doel. Ben je benieuwd naar wat MOVEs voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder!

Lees meer

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

10 000 stappen per dag, elke dag 30 minuten bewegen, elke ochtend starten met yoga, … Het zijn allemaal mooie voornemens. Maar zijn ze ook haalbaar? In deze blog gaan we samen op zoek naar het stellen van realistische beweegdoelen op jouw maat.

Lees meer