Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Goede voornemens? Laat maar komen!

Fitness

Nu de feestdagen officieel achter de rug zijn en we met volle teugen genoten hebben van al dat heerlijke eten en sprankelende champagne, is het tijd om de draad terug op te pakken en te (beginnen) sporten. Hoe cliché het ook klinkt, we hebben allemaal wel eens goede (sportieve) voornemens gehad. Bij LAGO CLUB kun je ze ook effectief volhouden. Ready, set, go!

We hebben het allemaal ooit al gezegd: “Ik heb goede voornemens, maar na een tijd hou ik dat niet meer vol.” Wist je dat de meeste goede voornemens in week 2 en 3 van het nieuwe jaar verloren gaan? Het gebrek aan motivatie, een doel en begeleiding zorgt ervoor dat die sportieve voornemens al snel verleden tijd worden. 

Goesting + coaching + uitdagend aanbod = dé ideale mix om jouw persoonlijk doel te halen.


Persoonlijke aanpak

Conditie opbouwen, spieren versterken, afvallen of gewoon fit blijven? Iedereen heeft een persoonlijk plan voor ogen. Dat vraagt natuurlijk een persoonlijke aanpak. Elke persoon die de LAGO CLUB in Zwevegem, Kortrijk, Gent of Sint-Truiden binnenwandelt, heeft een specifiek doel voor ogen. Tijdens je eerste fitnessbeurt worden jouw fitnessdoelstellingen in kaart gebracht. Rekening houdend met die aspiraties, leeftijd en niveau wordt er een compleet doelgericht programma op maat uitgestippeld. De eerste stap is gezet!

Haalbare doelen

Je realistisch, gepersonaliseerd fitnessplan is gemaakt. Vanaf dan start jouw LAGO CLUB journey en word je doorheen de reis begeleid en gecoacht. Dankzij subdoelen blijf je steeds gemotiveerd, hou je ze vol en blijft bewegen een plezier. Je wordt steeds opgevolgd en geadviseerd door een enthousiast team van gekwalificeerde trainers. De coach doet een pre- en post lichaamsanalyse om te kijken hoe jij evolueert. Er komen ook conditietesten aan de beurt. Wissel je fitnessbeurt af met een groepsles of leef je helemaal uit in het water bij de aquasport. Zo blijf je steeds bezig en wordt sporten in LAGO CLUB nooit saai. Dankzij de gezellige sfeer en de leuke mensen voelt LAGO CLUB binnenkort aan als een tweede thuis. 

Je merkt het, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je doelen kunt behalen en dat je steeds gemotiveerd bent om te komen sporten. 

Alvast één tip voor jou om met je goede voornemens te starten!

Afsluiten doen we met de wijze woorden van Robin, coach in LAGO CLUB Gent:
“Een tip om je doel te behalen? Gewoon al je sportmomenten in je agenda plaatsen! Zo hou je die momenten sowieso vrij en plan je je andere afspraken daar rond."

Ben jij klaar om samen met ons te werken aan je goede voornemens? Vraag dan nu jouw kennismakingspas aan en ervaar zelf het gezellige clubgevoel en de goede begeleiding.

Mijn gratis kennismaking nu plannen


Andere artikels

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

Meten is weten, ook wanneer je graag een actievere levensstijl wil creëren. Gelukkig hoef je geen hogere wiskunde te kunnen om resultaten te boeken. Bij LAGO CLUB helpen we je graag op weg door te werken met ‘MOVEs’, een eenvoudige meeteenheid van Technogym die je helpt bij het behalen van je doel. Ben je benieuwd naar wat MOVEs voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder!

Lees meer

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

10 000 stappen per dag, elke dag 30 minuten bewegen, elke ochtend starten met yoga, … Het zijn allemaal mooie voornemens. Maar zijn ze ook haalbaar? In deze blog gaan we samen op zoek naar het stellen van realistische beweegdoelen op jouw maat.

Lees meer