Fit en gezond onder professionele begeleiding

Welkom bij LAGO CLUB Gent

Bij ons is iedereen welkom!

Ben je op zoek naar een gezellige club met ruime openingsuren, persoonlijke begeleiding en waar je op je eigen tempo met een gepersonaliseerd trainingsschema kan fitnessen? In onze boetiekfitness kan iedereen naar hartenlust komen sporten, ongeacht je leeftijd, sportniveau of persoonlijk doel. 

Combineer het fitnessen met een bezoekje aan het (subtropisch) zwemparadijs of leef je helemaal uit in het water tijdens een van onze aqualessen.

Welkom bij LAGO CLUB Gent!

Ik wil graag de sfeer komen opsnuiven!

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

Ervaar het gezellig clubgevoel voor het eerst met een gratis kennismakingspas.  

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

Aquasport

Geef jezelf een energieboost! Aquasport is plezierig, gezond en dankzij het gevarieerd aanbod geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wat wordt jouw wekelijks sportmoment? Met een brede waaier aan stijlen zit er vast wel een variatie tussen die jou helemaal ligt.

Aquasport

TEAMBEATS, eenvoudig energieke groepslessen en circuits

TEAMBEATS™ is een Heart Rate Training-platform dat afwisseling, efficiëntie en plezier combineert in één enkel training die anders is dan elke andere beleving qua groepsfitness onder leiding van een trainer. Conditie verbeteren, gewicht verliezen en prestaties maximaliseren in een hartslag.  

Ontdek het revolutionair BIOCIRCUIT

Wil je zelf de voordelen ervaren van het BIOCIRCUIT? Met een kennismakingspas test je gratis dit intelligent trainingssysteem.

Sporten op jouw maat

Wil je aan je conditie werken, afslanken, spieren opbouwen of zoek je een leuke ontspanning? Wat je fitnessdoelstelling ook is, LAGO CLUB werkt speciaal voor jou een persoonlijk fitnessplan uit rekening houdend met je leeftijd, niveau en lichaamssamenstelling.

Zwemmen en wellness

Combineer je fitnesstraining met de gezondheidsvoordelen van zwemmen. Of beloon je harde werk in de fitness met een ontspannende sauna. Met een optie zwemmen bij je abonnement heb je toegang tot het sportbad en de wellnesszone in LAGO Gent Rozebroeken.

Snel fit en gezond

Heb je niet veel tijd om te sporten? Of heb je lang niet gesport en wil je graag de draad terug oppikken? Op het BIOCIRCUIT leg je in 35 minuten een gepersonaliseerde combinatietraining van cardio (18 min.) en spiertraining (17 min.) af. De 12 geavanceerde toestellen passen zich dankzij de voorprogrammaties automatisch aan jouw niveau, lichaam en houding aan. Wist je dat 2 trainingen per week voldoende zijn om een gezondere levensstijl aan te nemen?

Happy, healthy & fit? Ook jij kan het!

Wil je ook graag werken aan je gezondheid?

Ben jij benieuwd hoe onze fitness eruit ziet? Kom je graag eens de gezellige sfeer opsnuiven? Wil je graag kennismaken met onze concepten? Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met jou op om een gratis kennismakingspas te verzilveren. Of je kan direct zelf je afspraak inplannen via deze link. Tot snel!

Wil je ook graag werken aan je gezondheid?

Ik wil een gratis kennismakingspas!