Dé gezellige boutique fitness in Rozebroeken

Welkom bij LAGO CLUB Gent!

Hé daar! Zin om te beginnen met bewegen?

Ben je op zoek naar een gezellige club met ruime openingsuren, persoonlijke begeleiding en waar je op je eigen tempo met een gepersonaliseerd trainingsschema kan fitnessen? In onze boetiekfitness kan iedereen naar hartenlust komen sporten, ongeacht je leeftijd, sportniveau of persoonlijk doel. 

Combineer het fitnessen met een bezoekje aan het (subtropisch) zwemparadijs of leef je helemaal uit in het water tijdens een van onze aqualessen.

Welkom bij LAGO CLUB Gent!

Ik wil graag de sfeer komen opsnuiven!

ACTIE! Sport 6 weken gratis en ga fit de zomer in!

Probeer onze all-in formule nu 6 weken gratis! 

  • Lichaamsmeting en gezondheidsanalyse
  • Gepersonaliseerd fitnessprogramma 
  • Begeleiding en coaching door professionele coaches
  • Trainen in een gezellige club op top fitnesstoestellen 
  • Efficiënte training op het BIOCIRCUIT in slechts 35 minuten
  • Ruim aanbod in- en ontspannende groepslessen en aquasport
  • Zwemmen en wellness

*Je betaalt enkel een instapkost van €79. Actie geldig voor aanmeldingen tot en met 31 juli 2024.

ACTIE! Sport 6 weken gratis en ga fit de zomer in!

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

Ervaar het gezellig clubgevoel voor het eerst met een gratis kennismakingspas.  

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

Het revolutionaire BIOCIRCUIT

Stel je voor; een circuit waar je maar één keer inlogt, traint in slechts 35 minuten met apparatuur dat zich automatisch aanpast aan jouw lichaam. Een volledig begeleide trainingsbeleving, van toestel tot toestel, waar je nooit hoeft te wachten. Maak kennis met het BIOCIRCUIT!

TEAMBEATS, eenvoudige en energieke small group training

TEAMBEATS is een Heart Rate Trainingplatform dat afwisseling, efficiëntie en plezier combineert. Je doet dit in groep van max. 8 deelnemers onder begeleiding van de coach. Tijdens de les verbeter je je conditie, prestaties en maximaliseer je je hartslag. 

Groepslessen in en uit het water

Ontdek onze groepslessen in en uit het water! Van energieke cardio-workouts tot ontspannende yoga-sessies, en alles daartussenin. Onze professionele lesgevers zorgen voor inspirerende en motiverende lessen, zodat je je doelen kunt bereiken en plezier kunt hebben tijdens het sporten. Kom en sluit je aan en maak van je fitness journey een onvergetelijke ervaring!

Sporten op jouw maat

Wil je aan je conditie werken, afslanken, spieren opbouwen of zoek je een leuke ontspanning? Wat je fitnessdoelstelling ook is, LAGO CLUB werkt speciaal voor jou een persoonlijk fitnessplan uit rekening houdend met je leeftijd, niveau en lichaamssamenstelling.

Zwemmen en wellness

Combineer je fitnesstraining met de gezondheidsvoordelen van zwemmen. Of beloon je harde werk in de fitness met een ontspannende sauna. Met een optie zwemmen bij je abonnement heb je toegang tot het sportbad en de wellnesszone in LAGO Gent Rozebroeken.

Snel fit en gezond

Heb je niet veel tijd om te sporten? Of heb je lang niet gesport en wil je graag de draad terug oppikken? Op het BIOCIRCUIT leg je in 35 minuten een gepersonaliseerde combinatietraining van cardio (18 min.) en spiertraining (17 min.) af. De 12 geavanceerde toestellen passen zich dankzij de voorprogrammaties automatisch aan jouw niveau, lichaam en houding aan. Wist je dat 2 trainingen per week voldoende zijn om een gezondere levensstijl aan te nemen?

Happy, healthy & fit? Ook jij kan het!

Wil je ook graag werken aan je gezondheid?

Ben jij benieuwd hoe onze fitness eruit ziet? Kom je graag eens de gezellige sfeer opsnuiven? Wil je graag kennismaken met onze concepten? Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met jou op om een gratis kennismakingspas te verzilveren. Of je kan direct zelf je afspraak inplannen via deze link. Tot snel!

Wil je ook graag werken aan je gezondheid?

Ik wil een gratis kennismakingspas!