Goed nieuws! Vanaf 9 juni kan je weer starten met fitness indoor in je favoriete LAGO CLUB! Meer info

Unieke (her)openingsactie tot en met 31 mei: 1 maand betalen + 2 maanden gratis!

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

Ervaar het gezellig clubgevoel voor het eerst met een gratis kennismakingspas.  

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

Snel fit en gezond!

Heb je niet veel tijd om te sporten? Of heb je lang niet gesport en wil je graag de draad terug oppikken? Op het BIOCIRCUIT leg je in 35 minuten een gepersonaliseerde combinatietraining van cardio (18 min.) en spiertraining (17 min.) af. De 12 geavanceerde toestellen passen zich dankzij de voorprogrammaties automatisch aan jouw niveau, lichaam en houding aan. Wist je dat 2 trainingen per week voldoende zijn om een gezondere levensstijl aan te nemen?

Ontdek het revolutionair BIOCIRCUIT

Wil je zelf de voordelen ervaren van het BIOCIRCUIT? Met een kennismakingspas test je gratis dit intelligent trainingssysteem.

Fitness op jouw maat

Wil je aan je conditie werken, afslanken, spieren opbouwen of zoek je een leuke ontspanning? Wat je fitnessdoelstelling ook is, LAGO CLUB werkt speciaal voor jou een persoonlijk fitnessplan uit rekening houdend met je leeftijd, niveau en lichaamssamenstelling.

Zwemmen en wellness

Combineer je fitnesstraining met de gezondheidsvoordelen van zwemmen. Of beloon je harde werk in de fitness met een ontspannende sauna. Met een optie zwemmen bij je abonnement heb je toegang tot het sportbad en de wellnesszone in LAGO Gent Rozebroeken.

Liever eerst kennismaken?

Dat kan, wij willen je ook graag eerst ontmoeten en naar je fitnessdoelstellingen luisteren. Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met één van onze gekwalificeerde trainers die je wegwijs maakt in ons fitnessconcept.

Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met jou op om deze pas te verzilveren! Tot snel.

Liever eerst kennismaken?

Ja, ik wil een gratis kennismakingspas

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt