LAGO CLUB Gent is terug open! Ontdek onze kennismakingsactie tijdens de zomer. Meer info

Fit en gezond onder professionele begeleiding

Welkom bij LAGO CLUB Gent!

Geniet van een gratis fitnessessie tijdens onze zomeractie!

Ben jij benieuwd hoe onze fitness eruit ziet? Kom je graag eens de gezellige sfeer opsnuiven? Wil je graag kennismaken met onze concepten? Sta je te popelen om alles zelf eens uit te testen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Tijdens de zomer geniet van je een heuse kennismakingsactie. Eerst maak je een afspraak met onze fitnessvertegenwoordiger die je in geuren en kleuren helemaal wegwijs maakt in onze concepten. Op het einde van dat gesprek heb je de mogelijkheid om een volgende afspraak te maken om alles van dichtbij te ontdekken. Leef je dan helemaal uit tijdens een gratis sportsessie op het BIOCIRCUIT en/of energieke TEAMBEATS groepsles onder begeleiding van onze coaches. 

Dit wil ik niet missen!

Geniet van een gratis fitnessessie tijdens onze zomeractie!

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

Ervaar het gezellig clubgevoel voor het eerst met een gratis kennismakingspas.  

Waarom kiezen fitnessleden voor LAGO CLUB?

TEAMBEATS, eenvoudig energieke groepslessen en circuits

TEAMBEATS™ is een Heart Rate Training-platform dat afwisseling, efficiëntie en plezier combineert in één enkel training die anders is dan elke andere beleving qua groepsfitness onder leiding van een trainer. Conditie verbeteren, gewicht verliezen en prestaties maximaliseren in een hartslag.  

Ontdek het revolutionair BIOCIRCUIT

Wil je zelf de voordelen ervaren van het BIOCIRCUIT? Met een kennismakingspas test je gratis dit intelligent trainingssysteem.

Sporten op jouw maat

Wil je aan je conditie werken, afslanken, spieren opbouwen of zoek je een leuke ontspanning? Wat je fitnessdoelstelling ook is, LAGO CLUB werkt speciaal voor jou een persoonlijk fitnessplan uit rekening houdend met je leeftijd, niveau en lichaamssamenstelling.

Zwemmen en wellness

Combineer je fitnesstraining met de gezondheidsvoordelen van zwemmen. Of beloon je harde werk in de fitness met een ontspannende sauna. Met een optie zwemmen bij je abonnement heb je toegang tot het sportbad en de wellnesszone in LAGO Gent Rozebroeken.

Snel fit en gezond

Heb je niet veel tijd om te sporten? Of heb je lang niet gesport en wil je graag de draad terug oppikken? Op het BIOCIRCUIT leg je in 35 minuten een gepersonaliseerde combinatietraining van cardio (18 min.) en spiertraining (17 min.) af. De 12 geavanceerde toestellen passen zich dankzij de voorprogrammaties automatisch aan jouw niveau, lichaam en houding aan. Wist je dat 2 trainingen per week voldoende zijn om een gezondere levensstijl aan te nemen?

Liever eerst kennismaken?

Ben jij benieuwd hoe onze fitness eruit ziet? Kom je graag eens de gezellige sfeer opsnuiven? Wil je graag kennismaken met onze concepten? Sta je te popelen om alles zelf eens uit te testen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Tijdens de zomer geniet van je een heuse kennismakingsactie. Eerst maak je een afspraak met onze fitnessvertegenwoordiger die je in geuren en kleuren helemaal wegwijs maakt in onze concepten. Op het einde van dat gesprek heb je de mogelijkheid om een volgende afspraak te maken om alles van dichtbij te ontdekken. Leef je dan helemaal uit tijdens een gratis sportsessie op het BIOCIRCUIT en/of energieke TEAMBEATS groepsles onder begeleiding van onze coaches.

Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met jou op om deze pas te verzilveren! Tot snel.

Liever eerst kennismaken?

Ja, ik wil een gratis kennismakingspas

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt