Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Fit in slechts 35 minuten (of minder!)

Fitness

Heb je niet veel tijd om te sporten? Ben je op zoek naar een op maat gemaakt, begeleid trainingsprogramma? Wil je graag beginnen sporten, maar weet je niet goed waar te beginnen? Maak in onze LAGO CLUB fitnesscentra kennis met het revolutionair BIOCIRCUIT, hét gebruiksvriendelijk circuit waar je in slechts 35 minuten op een comfortabele manier aan jouw persoonlijk doel werkt. 

Kort, krachtig, ergonomisch, innovatief én toegankelijk. Het BIOCIRCUIT is zo ontworpen dat iedereen (of je nu wil afvallen, fit wil blijven, wil beginnen met bewegen of je spieren verder wil ontwikkelen) op een eenvoudige en efficiënte manier kan werken aan zijn of haar persoonlijk doel. Twee trainingen per week zijn al voldoende om een gezonde levensstijl te behouden (maar meer mag altijd, natuurlijk).  

Je eerste keer op het BIOCIRCUIT

De eerste keer dat je komt sporten, doet de coach met jou een uitgebreid, individueel intakegesprek om meer te weten te komen over jouw aspiraties en doelen. Op basis daarvan krijg je een op maat gemaakt BIOCIRCUIT-programma. Binnen LAGO CLUB werken we met 5 profielen: Lose Weight, Tone Your Body, Stay Young, Start Moving en Boost Performance. De coach stelt alles in op jouw niveau, lichaam en houding. Nadien kun je er direct invliegen!  

Er staan een 12-tal geavanceerde fitnesstoestellen in een kring opgesteld. Je logt in met je toegangsbandje waarna de zithoogte en weerstand automatisch worden afgesteld. Je legt een volledig gepersonaliseerde (cardio- en) spiertraining af. De toestellen verwijzen je van het ene toestel naar het andere. Na twee rondjes zit je training erop. 

Dit unieke trainingssysteem werd oorspronkelijk ontwikkeld voor NASAom astronauten in de ruimte de voordelen van krachttraining te laten ervaren. Nu kunnen ook wij gebruikmaken van dit ultramoderne circuit. 

Waarom het BIOCIRCUIT bij onze leden zo populair is? 

  • Gemakkelijk: beginnen is snel en simpel. Eén keer inloggen en de toestellen herkennen en passen zich aan aan jouw instellingen. Nergens aanschuiven, direct van de ene naar de andere oefening! 
  • Veilig: geen kans op fouten, jouw training is altijd onder begeleiding. Ook al heb je last van (rug)klachten, de toestellen corrigeren zich continu. 
  • Efficiënt: een effectieve cardio- en spiertraining in slechts 35 minuten. 
  • Leuk: het BIOCIRCUIT wordt ervaren als een groepsles. Samen in een cirkel sporten, samen zweten, gezellig! 

Elk fitnessdoel ligt nu binnen handbereik, zelfs bij rugklachten! 

Kom zelf het BIOCIRCUIT ervaren in één van LAGO CLUB centra.

Mijn gratis kennismakingspas ontvangen  

Andere artikels

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

Meten is weten, ook wanneer je graag een actievere levensstijl wil creëren. Gelukkig hoef je geen hogere wiskunde te kunnen om resultaten te boeken. Bij LAGO CLUB helpen we je graag op weg door te werken met ‘MOVEs’, een eenvoudige meeteenheid van Technogym die je helpt bij het behalen van je doel. Ben je benieuwd naar wat MOVEs voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder!

Lees meer

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

10 000 stappen per dag, elke dag 30 minuten bewegen, elke ochtend starten met yoga, … Het zijn allemaal mooie voornemens. Maar zijn ze ook haalbaar? In deze blog gaan we samen op zoek naar het stellen van realistische beweegdoelen op jouw maat.

Lees meer