Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Je fitnesscoach altijd op zak!

Fitness

Wat zijn de grootste verwachtingen bij fitness? Het antwoord is overduidelijk: resultaat en persoonlijke begeleiding. Bij LAGO CLUB kan je hier steevast op vertrouwen. Zelfs wanneer je de fitness buiten stapt, heb je dankzij de LAGO CLUB app je sportcoach altijd en overal aan je zijde.

Start je binnenkort in LAGO CLUB met fitness? Dan maak je eerst kennis met één van de gediplomeerde fitnesstrainers en natuurlijk ga je ook even langs bij Tanita. Tanita, wie? Dit is de spilfiguur in LAGO CLUB, een speciale weegschaal die niet alleen je gewicht maar je volledige lichaamssamenstelling in kaart brengt. In slechts enkele seconden krijg je meer inzicht in je vetmassa, metabolische leeftijd, spiermassa, vetvrije massa en nog veel meer! Je resultaten worden automatisch opgeslagen in de LAGO CLUB app. Samen met je leeftijd, je sportniveau en je persoonlijk doel vormen ze de basis van je fitnessplan op maat.

Vanaf dan begint je LAGO CLUB journey: een gepersonaliseerd fitnesstraject met offline en online begeleiding. Zowel in de fitness als via de app kan je je coach altijd aanspreken. Heb je een vraag, zit je met iets of heb je gewoon zin in een babbeltje? Je bent altijd welkom.

Meten is weten, zoals ze zeggen!

Elke 7 à 8 weken ga je weer op bezoek bij Tanita voor een nieuwe analyse. Via een duidelijk grafiekje in de app zie je zelf het effect van je inspanningen. Je zit ook weer even samen met je coach om je vooruitgang op te volgen en je persoonlijk plan bij te sturen. Je blijft dus steeds gemotiveerd en vol enthousiasme aan je fitnessdoel werken.

In no time begeleiding op elk moment van de dag, waar je ook bent? Check!

Je hoeft niet te wachten op het evaluatiemoment, onze coaches spelen ook graag kort op de bal. Geef je aan dat je training te zwaar is of mag het voor jou net wat pittiger zijn? Je coach kan je fitnessplan in enkele kliks aanpassen via de app. Zo is je schema steeds up-to-date en werk je optimaal naar je persoonlijk doel.

LAGO CLUB fitness appMerkt je coach dat je je laatste training een slechte score hebt gegeven of dat je al even niet meer geweest bent? Dan stuurt hij je een berichtje om even te horen hoe het met je gaat. Gemakkelijk, snel én toegankelijk. Dankzij deze interacties leert je coach je nog beter kennen en kan hij je nog beter bijstaan met raad en daad.

Kortom, de LAGO CLUB app is een innovatief, interactief platform waar leden én coaches ontzettend veel aan hebben. Het stopt niet nadat je ingeschreven bent, want dan pas begint je reis samen met je coach en je LAGO CLUB app!

Wil je ook starten? Vind hier een LAGO CLUB in je buurt.


Andere artikels

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

10 000 stappen per dag, elke dag 30 minuten bewegen, elke ochtend starten met yoga, … Het zijn allemaal mooie voornemens. Maar zijn ze ook haalbaar? In deze blog gaan we samen op zoek naar het stellen van realistische beweegdoelen op jouw maat.

Lees meer

Zo voorkom jij blessures tijdens het lopen

Niets leuker dan buiten lopen in het heerlijke herfstweertje. Maar helaas zijn loopblessures niets nieuw. Je kent het wel... Je hebt in geen jaren meer gelopen en besluit om weer 5 km te lopen. Vol goede moed en (misschien iets te) enthousiast start je aan je trainingen en nog geen maand later heb je een blessure. Om ervoor te zorgen dat lopen leuk en pijnvrij blijft, hebben we enkele tips voor jou.

Lees meer