Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Ontdek de sportles die jou met plezier laat sporten!

Fitness

Wil je werken aan je core stability of ga je eerder voor high intensity? Sport je graag met veel vrienden of liever in kleine groepjes? Leef je je liever uit in of uit het water? Dankzij het groot sportaanbod in onze LAGO CLUB centra zit er voor iedereen wel wat bij. Let’s get started!

Deze week is het onze week, want het is week van de fitness! Tijdens de week van de fitness kun je je helemaal laten gaan tijdens onze themadagen. Lesgevers in een rokje van stro, discomuziek, gezonde hapjes, group cycling back in time, … noem maar op! Elke dag word je verrast door een andere insteek. Niet alleen leuk voor de huidige leden, maar ook voor niet-leden. Zij krijgen namelijk de kans om te proeven van het aanbod dankzij een proefles.

Plezier voor iedereen

Wat je doel ook is, wij vinden het belangrijk dat je je vooral amuseert. Dankzij onze enthousiaste en gemotiveerde lesgevers kom jij met plezier sporten. Het gezellige clubgevoel zorgt er ook voor dat jouw LAGO CLUB bijna een tweede thuis wordt. Aangezien sporten in onze centra zoveel amusement met zich meebrengt, hou je langer je doelen vol. Een win-win, dus!

Kiezen is niet verliezen

Het sportaanbod verschilt in elke LAGO CLUB, maar toch is er één grote gelijkenis: er is voor elk wat wils! In elk centrum kun je kennismaken met het intelligente BIOCIRCUIT, een volledig gepersonaliseerde combinatietraining van cardio en spiertraining dat je in slechts 22 of 35 minuten aflegt. In LAGO CLUB Sint-Truiden en Kortrijk heb je daarenboven een uitgebreide fitness met high-end Technogym toestellen.

In LAGO CLUB Gent, Sint-Truiden en Zwevegem geef je jezelf een energieboost in het water tijdens één van de aquasportlessen. Aquasport is plezierig, gezond en dankzij het gevarieerd aanbod geschikt voor zowel beginners als gevorderden. AquaGym, AquaCycling, AquaBBB, AquaPole, … Laat maar komen!

Een laatste grote troef zijn de groepslessen. Terwijl je in Sint-Truiden en Zwevegem alles kan geven tijdens spinning, BBB, pilates of zumba, kun je in Gent deelnemen aan een energieke TEAMBEATS les. TEAMBEATS is een Heart Rate Training-platform dat afwisseling, efficiëntie en plezier combineert in één enkele groepstraining.

Zin om te beginnen?

Ligt de keuzestress al op de loer? Niet nodig! Schrijf je in voor één van de proeflessen en ontdek welke sportles jou met plezier laat sporten. Combineer jij graag verschillende sporten? Nog beter! Stel zelf de formule samen die jou het meest ligt.

Waar boek jij je proefles?

LAGO CLUB Zwevegem en Kortrijk  LAGO CLUB Gent  LAGO CLUB Sint-Truiden

Tot binnenkort!

Andere artikels

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

10 000 stappen per dag, elke dag 30 minuten bewegen, elke ochtend starten met yoga, … Het zijn allemaal mooie voornemens. Maar zijn ze ook haalbaar? In deze blog gaan we samen op zoek naar het stellen van realistische beweegdoelen op jouw maat.

Lees meer

Zo voorkom jij blessures tijdens het lopen

Niets leuker dan buiten lopen in het heerlijke herfstweertje. Maar helaas zijn loopblessures niets nieuw. Je kent het wel... Je hebt in geen jaren meer gelopen en besluit om weer 5 km te lopen. Vol goede moed en (misschien iets te) enthousiast start je aan je trainingen en nog geen maand later heb je een blessure. Om ervoor te zorgen dat lopen leuk en pijnvrij blijft, hebben we enkele tips voor jou.

Lees meer