Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Investeer in je gezondheid!

Fitness

De dagen worden steeds langer en warmer, de bloemetjes staan mooi in bloei en we beginnen terug buiten te sporten, … Het is duidelijk: de zomer is in aantocht. Bij LAGO CLUB stomen we ons alvast al klaar voor het mooie weer. Fit, healthy & summerproof? Let’s go! 

Investeer in je gezondheid en voel je goed in je vel! Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat cliché kennen we allemaal wel. Een cliché dat volledig waar is, alleszins! Met de zomer voor de deur nemen we het heft in handen om nóg beter voor ons lichaam te zorgen. “Een mens is maar gezond als hij zowel intellectueel als sportief bezig is.” Sportief bezig zijn, dat is natuurlijk de core business bij de LAGO CLUB fitnesscentra!

De coaches van LAGO CLUB staan te popelen om met de leden naar de zomer toe te werken. Een persoonlijk fitnessplan, aquasportlessen, outdoor trainingen, … Noem maar op! In onze LAGO CLUB centra (Gent, Kortrijk-Zwevegem, Sint-Truiden en binnenkort ook Grimbergen) werk je op je eigen tempo en onder professionele begeleiding aan je conditie en gezondheid. Voel je goed in je vel! En wat is er nog leuker dan alleen te komen sporten? Met je vriend, vriendin, mama, papa, broer, zus, ... natuurlijk! Bring your friend en ga er samen voor. 

"Ik vond de drive en sport nu 4x per week."

Rita (62) werkt al bijna een jaar aan haar gezondheid in LAGO CLUB Gent. Ze komt gemiddeld 4x per week sporten. "Op het ogenblik dat ik parttime begon te werken, vulde ik mijn halve dagen niet zo gezond. Bij de heropening van de fitnesscentra nam ik echter de koe bij de horens en schreef ik me in bij LAGO CLUB Gent. Niet dat ik zo een sportief iemand was, maar nu geniet ik. Ik vond de drive en nu sport ik 's morgens en dat is super. Rustig je BIOCIRCUIT doen, af en toe een workout, een babbeltje... zalig!"

"Het warme bad met aangepaste oefeningen waren ideaal om terug in beweging te komen."

Katia startte 5 jaar geleden in Gent met aquagym pilates als onderdeel van revalidatie na een zware ziekteperiode. Het warme zwembad met aangepaste oefeningen waren ideaal om terug in beweging te komen. Ondertussen komt Katia 2x per week sporten. Zo heeft ze de nodige beweging. Je forceert immers niets in het helende water en de spieren en gewrichten worden op zachte manier gestimuleerd. "De lessen aquasport zijn super enthousiast gegeven, wat afstraalt op alle deelnemers. Goede variatie in muziekkeuze en oefeningen maken de lessen super boeiend en tof. Iedereen kan deelnemen volgens eigen vermogen. De groepsgeest is zeer aangenaam en na de les is er de babbel met hapje of drankje in de brasserie."

Ben jij er klaar voor?

Heb jij ook zin om naar hartenlust te komen sporten in één van de LAGO CLUB centra? Klaar om samen met de coaches te werken aan jouw persoonlijk doel voor de zomer? Ontdek nu onze nieuwe actie! Sport van 1 april tot 30 juni gratis bij aankoop van een jaarformule!

Vraag dan je gratis kennismakingspas aan en begin deze week nog.

LAGO CLUB Zwevegem en Kortrijk  LAGO CLUB Gent  LAGO CLUB Sint-Truiden

Tot binnenkort!


Andere artikels

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

10 000 stappen per dag, elke dag 30 minuten bewegen, elke ochtend starten met yoga, … Het zijn allemaal mooie voornemens. Maar zijn ze ook haalbaar? In deze blog gaan we samen op zoek naar het stellen van realistische beweegdoelen op jouw maat.

Lees meer

Zo voorkom jij blessures tijdens het lopen

Niets leuker dan buiten lopen in het heerlijke herfstweertje. Maar helaas zijn loopblessures niets nieuw. Je kent het wel... Je hebt in geen jaren meer gelopen en besluit om weer 5 km te lopen. Vol goede moed en (misschien iets te) enthousiast start je aan je trainingen en nog geen maand later heb je een blessure. Om ervoor te zorgen dat lopen leuk en pijnvrij blijft, hebben we enkele tips voor jou.

Lees meer