Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Samen sterk!

Groepslessen

Sporten is leuk, maar samen sporten is nog veel leuker! Geef toe, we hebben allemaal soms een schop onder onze kont nodig om uit onze zetel te geraken en te gaan trainen. Er bestaat dan ook geen betere motivatie dan te gaan sporten in groep. Onze grote troef bij LAGO CLUB? De small group trainingen en groepslessen waar je samen met andere leden je helemaal kan uitleven. Samen zweten is nog nooit zo tof geweest!

Veel variatie

Ben jij op zoek naar variatie tijdens het sporten? Wissel je conditie en kracht graag af? Word jij enthousiast om binnen én buiten te sporten? Wil je niet enkel zweten, maar ook plezier maken op muziek? I-de-aal! In onze clubs volg je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan inspannende groepslessen. In LAGO CLUB Zwevegem en Sint-Truiden kun je je helemaal laten gaan tijdens zumba, BBB, pilates, booty camp, group cycle, … Noem maar op. LAGO CLUB Zwevegem pakt zelf uit met PIIT28 (Pilates Insensity Interval Training), nieuw en uniek in de regio! Kiezen is verliezen, maar niet bij ons! Elke les heeft een specifiek doel: conditie opbouwen, vetverbranding, figuurverbetering, ... Ontspannen en/of inspannen? Dankzij het ruime aanbod kan het in onze centra allebei.

In LAGO CLUB Gent hebben we een ander uniek concept, namelijk TEAMBEATS. TEAMBEATS is een Heart Rate Training-platform dat afwisseling, efficiëntie en plezier combineert in één training. Kleine, energieke groepslesjes en circuits onder begeleiding van de trainer én op muziek, daar zeggen wij volmondig ‘ja!’ tegen.

Nog meer motivatie

Onze groepslessen worden steeds aangestuurd door een coach. Geloof ons, hun enthousiasme en energie werken keer op keer aanstekelijk! Ze zijn er niet enkel om erop toe te zien dat je de oefeningen correct uitvoert, ze zorgen daarbovenop voor een grote portie aanmoediging en motivatie. Dankzij de persoonlijke aanpak voelt iedereen zich welkom in de club. Ongeacht je leeftijd, sportniveau of doel, iedereen is welkom in elke les.

Samen sterk! In de groepslessen leer je steeds nieuwe mensen kennen, banden worden gecreëerd en laat dat nu net de kers op de taart zijn om steeds graag te komen sporten. Want geef toe, na die eenzame coronaperiodes is het tijd om dat sociaal contact terug op te pikken. Samen werken aan je persoonlijke doel, check! Gezellig clubgevoel? Dubbel check!

Na de zomer vliegen we er opnieuw samen in. Tijd om dat ritme terug te vinden zodat we de volle 101% van onszelf kunnen geven tijdens de wekelijkse sportsessies. Zo voelen we ons helemaal goed in ons vel wanneer de winter voor de deur staat. We pikken de draad terug op, samen! Yes, you can!

Krijg je zelf al goesting om te komen sporten? Kriebelt het om ons aanbod te ontdekken? Aarzel dan zeker niet om het centrum bij jou in de buurt te contacteren voor een gratis kennismaking.

Friends don’t let friends sit on the couch!

Mijn gratis kennismakingspas


Andere artikels

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

Meten is weten, ook wanneer je graag een actievere levensstijl wil creëren. Gelukkig hoef je geen hogere wiskunde te kunnen om resultaten te boeken. Bij LAGO CLUB helpen we je graag op weg door te werken met ‘MOVEs’, een eenvoudige meeteenheid van Technogym die je helpt bij het behalen van je doel. Ben je benieuwd naar wat MOVEs voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder!

Lees meer

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

10 000 stappen per dag, elke dag 30 minuten bewegen, elke ochtend starten met yoga, … Het zijn allemaal mooie voornemens. Maar zijn ze ook haalbaar? In deze blog gaan we samen op zoek naar het stellen van realistische beweegdoelen op jouw maat.

Lees meer