Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop! Meer info

Zomerbar

Onze zomerbar is open van 29 juni tot en met 1 september

Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een verfrissend drankje en een lekkere hap met de hele familie? In onze gezellige zomerbar is het heerlijk vertoeven.

Kindvriendelijke zomerbar

Na het zwemmen gaat het plezier verder in de zomerbar. Kinderen zijn hier koning te rijk. Samen leven ze zich uit in de speeltuin of lossen ze allerlei raadsels op uit het doeboekje.

Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

Kindvriendelijke zomerbar

Spring de zomer in bij LAGO CLUB Grimbergen

Deze zomer stellen wij bij goed weer ons springkasteel op van 14u tot 18u. Kom genieten op ons terras terwijl de kinderen zich vermaken op het springkasteel. Genoeg gesprongen? Speel dan in onze speeltuin of eet een lekkere pannenkoek of wafel. De ideale uitstap op een zonnige dag!

Spring de zomer in bij LAGO CLUB Grimbergen

Bekijk onze menukaart

Ben je benieuwd naar onze menukaart? 

Bekijk onze menukaart

Happy Hour

Cocktails en mocktails aan scherpe prijzen! Elke dag* kan je tussen 17u en 18u genieten van 2 cocktails/ mocktails voor slechts 12 euro. En dit de hele zomervakantie lang!
* Enkel geopend bij mooi weer.

Happy Hour

Terras met speeltuin

Kom bij goed weer genieten op het ruime buitenterras. Het is de uitgelezen plek voor een gezellige namiddagbreak: een gratis parking, snelle service en een leuke buitenspeeltuin dichtbij waardoor je steeds de allerkleinsten nauw in het oog kunt houden. 

Terras met speeltuin

Bereikbaar en buitengewoon gezellig

Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader!
Met een parking voor de deur neem je in geen tijd plaats aan tafel. Maak je keuze uit onze menu aan snacks, desserts en drankjes die je smakelijk zullen voorgeschoteld worden.

Bereikbaar en buitengewoon gezellig