Zin in waterpret? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Waterplezier voor jong en oud

Ontspanning en plezier voor het hele gezin

LAGO CLUB Grimbergen wordt dé favoriete trekpleister in Vlaams-Brabant voor sportievelingen en gezinnen. Sportzwemmers nemen een verfrissende duik in het vernieuwde sport- en instructiebad, gezinnen met kinderen leven zich uit in het opgeknapt kinderbad met nieuwe speelelementen en ook de wellness is helemaal vernieuwd en uitgebreid met een heerlijke buitensauna.

Sportbad

Of je nu een beginnend zwemmer of een ervaren sporter bent, het sportbad (28°C) met 6 banen van 25 meter lang brengt voor iedereen zwemplezier. Ook het instructiebad (diepte 1m40) is een grote troef voor startende zwemmers. 7/7 open!

Ontdek het sportbad

Sportbad

Waterpret voor de jongste wateravonturiers

Het recreatieve aanbod van het Pierebad is zo opgebouwd dat het voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar onweerstaanbaar wordt. Peuter-kleuterbaden met interactieve speelelementen en virtuele visjes, 2 glijbanen, warme lagune, ... Ravotten maar!

Zwemparadijs

Waterpret voor de jongste wateravonturiers

Heerlijk ontspannen in de wellness (+18)

Nood aan een moment voor jezelf waarin je helemaal tot rust komt? Plan dan enkele uurtjes LAGO in, waar je dichtbij huis en in een gezellige omgeving geniet van allerlei wellnessfaciliteiten: buitensauna's, jacuzzi, stoombad, infraroodbankje, ...

Heerlijk ontspannen in de wellness (+18)

Ontdek LAGO CLUB Grimbergen Pierebad

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt