Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop!

Kom snel eens padellen bij LAGO CLUB Grimbergen. Iedereen welkom!

Liefhebber of professional? Bij onze club kan iedereen terecht voor uren outdoor padelplezier in een familievriendelijke en groene setting.  

  • Geen abonnement of lidmaatschap nodig!
  • 4 padelvelden, waarvan 2 overdekt >> ALTIJD VRIJE PLAATSEN
  • 7/7 open met ruime openingsuren
  • Snel en makkelijk reserveren via Playtomic.
  • Ballen aankopen en rackets huren ter plaatse.
  • Brasserie met zomerterras en speeltuin
  • Vanaf € 15,00 per padelterrein

Maak kennis met onze padelacademie

Heb je nog nooit padel gespeeld en zou je het graag leren? Of speel jij wekelijks en zou je graag jouw slagenarsenaal wat uitbreiden? Of ben je gewoon nog op zoek naar een vernieuwd sportkampje? Bij LAGO CLUB Grimbergen ben je aan het juiste adres!

Padelinitiatie

Is padel helemaal nieuw voor jou en weet je niet goed waar beginnen? Start dan met een padelinitiatie van 1,5u! Stap voor stap leer je hoe het spelletje in zijn werk gaat en leer je nieuwe slagen. Wil je graag meer informatie? Bekijk dan zeker de pagina over onze padelacademie.

Padellessen

Ben je al een beetje vertrouwd met padel, maar heb je nog veel bij te leren? Dan hebben wij onze lessenreeks voor beginners, speciaal voor jou. Heb je al wat ervaring opgedaan en wil je graag jouw techniek nog een beetje bijschaven? Of wil je graag jouw tactisch inzicht verbeteren? Schrijf je dan in voor de lessenreeks gevorderden.

Zwem- en padelkampjes

Ben je nog op zoek naar een geweldig sportkamp voor de zomervakantie en/of zomer? Maak dan kennis met onze zwem- en padelkampjes. In de voormiddag gaan we samen zwemmen en in de namiddag spelen we samen padel. Een hele dag lang leren en spelen in het leukste sportcentrum van Grimbergen! Waar wacht je nog op?

Uitzonderlijke padelpromoties tot en met 31 maart!

Kom in het weekend padellen aan daltarief.
Creditpack + GRATIS TICKETS voor recreatief zwemmen en wellness in LAGO CLUB Grimbergen Pierebad.

Padelacties

Hoe reserveer ik een padelterrein?

Dowload de Playtomic app en maak je reservatie (App Store of Google Play).

Hulp nodig bij je reservatie? Raadpleeg onze FAQ's of contacteer onze klantendienst via e-mail.

Eén keer per maand of elke dag?

Ben je een beginner of een competitiespeler? Je kiest volledig zelf wanneer en hoeveel keer je komt spelen. Je hoeft geen lidmaatschap of abonnement te betalen. Je reserveert en betaalt per beurt via Playtomic. Playtomic is de grootste community voor racketsporters in de wereld.

Volg een sportkamp in de zomervakantie bij LAGO CLUB Grimbergen

Ben jij nog op zoek naar een vernieuwend kampje? Al eens gedacht aan de combinatie zwemmen en padellen? Bij LAGO CLUB Grimbergen kan je in de zomervakantie deelnemen aan ons aller eerste zwem- en padelkamp! Als dat geen geweldig nieuws is! In de voormiddag geven onze WaiWailesgevers jou zwemles, spelen we waterspelletjes en kunnen we vrij spelen in ons zwemparadijs. 's Middags neemt iedereen zelf zijn lunchpacket mee en krijg je een tasje soep, want van spelen krijg je honger! In de namiddag ontdekken we samen padel, schaven we onze techniek bij en amuseren we ons rond met allerlei spelletjes.

Ben jij ook zo enthousiast? Reserveer dan snel jouw plaatsje

Volg een sportkamp in de zomervakantie bij LAGO CLUB Grimbergen

Samen in beweging met je kinderen!

Padel in LAGO CLUB Grimbergen is pure ontspanning en plezier voor het hele gezin. Speel 2 tegen 2! Wint team mama of team papa?

Afspreken met vrienden? Check!

Maak je klaar voor lange rally's en langdurige lachbuien. Nodig jouw vrienden simpelweg uit via de Playtomic app en maak samen herinneringen. Wist je dat je de betaling kan delen tijdens het reserveren? Eenvoudig en plezant!

Op je eigen tempo in beweging blijven.

Padel is een geschikte sport om in conditie te blijven. Je bepaalt volledig zelf jouw tempo. Spreek met 3 vrienden af om te starten met padel of maak nieuwe vriendschappen op de padelvelden. LAGO CLUB Grimbergen is 7/7 open en heeft ruime openingsuren. Je kan spelen op rustige en goedkopere daluren, maar ook op de gekende piekuren zijn er altijd beschikbare padelterreinen. Extra hulp nodig bij het maken van een reservatie? Onze onthaalmedewerkers helpen je graag verder of je stuurt ons een e-mail.

Een gezellige en familiale club

Na inspanning volgt logischerwijs ontspanning. Praat nog na in onze brasserie met een hapje en een drankje. Breng je supporters mee om het nog gezelliger te maken!

Een gezellige en familiale club

LAGO CLUB PADEL Grimbergen

LAGO CLUB PADEL is een divisie van LAGO.
E-mail: padel.grimbergen@lago.be

Contact