Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop! Meer info

Kom snel eens padellen bij LAGO CLUB Grimbergen. Iedereen welkom!

Liefhebber of professional? Bij onze club kan iedereen terecht voor uren outdoor padelplezier in een familievriendelijke en groene setting.  

  • Geen abonnement of lidmaatschap nodig!
  • 4 padelvelden, waarvan 2 overdekt >> ALTIJD VRIJE PLAATSEN
  • 7/7 open met ruime openingsuren
  • Snel en makkelijk reserveren via Playtomic.
  • Vanaf € 15,00 per padelterrein

Huur jouw padelracket bij ons

Ben je nieuw in de sport en heb je nog niet het nodige materiaal? Of was je weer 1000 dingen tegelijk aan het doen en ben je jouw materiaal vergeten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij LAGO CLUB Grimbergen kan je rackets huren en ballen kopen. De padelkiosk is eenvoudig in gebruik en staat naast onze padelvelden.

Huur jouw padelracket bij ons

TIP! Word fitnesslid en padel gratis tijdens daluren.

Vanaf 1/01/2024 hebben al onze leden gratis toegang tot de padelvelden op alle dalmomenten. Dalmomenten vinden in de week plaats vóór 17u en zijn heel het weekend van toepassing. Zo kan je naast fitnessen en zwemmen ook padellen aan een scherpe prijs!

Kom hier meer te weten over onze fitness

Wil je graag de fitness met eigen ogen zien of zelfs testen? Vraag dan een kennismakingspas aan.

TIP! Word fitnesslid en padel gratis tijdens daluren.

Hoe reserveer ik een padelterrein?

Dowload de Playtomic app en maak je reservatie (App Store of Google Play).

Hulp nodig bij je reservatie? Raadpleeg onze FAQ's of contacteer onze klantendienst via e-mail.

Eén keer per maand of elke dag?

Ben je een beginner of een competitiespeler? Je kiest volledig zelf wanneer en hoeveel keer je komt spelen. Je hoeft geen lidmaatschap of abonnement te betalen. Je reserveert en betaalt per beurt via Playtomic. Playtomic is de grootste community voor racketsporters in de wereld.

WhatsApp-groepen

"Balleke kloppen?" Op zoek naar nieuwe padelpartners? Voeg je dan toe aan een van een van onze WhatsApp-groepjes. Kies jouw spelniveau en leer nieuwe mensen kennen! Heb jij een betere openingszin?

WhatsApp

Beginners: P50-P100

Ben je P50, P100 of weet je niet wat dit betekent? Dan is deze groep speciaal voor jou! Ben je op zoek naar nieuwe padelpartners? Voeg je dan toe aan deze whatsApp-groep.

WhatsApp

Gevorderden: P200-P400

Ben je P200, P300 of zelfs p400? Dan is deze groep exact wat je zoekt! Ben je op zoek naar nieuwe padelpartners van jouw niveau? Voeg je dan toe aan deze whatsApp-groep.

Maak kennis met onze padelacademie

Heb je nog nooit padel gespeeld en zou je het graag leren? Of speel jij wekelijks en zou je graag jouw slagenarsenaal wat uitbreiden? Of ben je gewoon nog op zoek naar een vernieuwd sportkampje? Bij LAGO CLUB Grimbergen ben je aan het juiste adres!

Padelinitiatie

Is padel helemaal nieuw voor jou en weet je niet goed waar beginnen? Start dan met een padelinitiatie van 1,5u! Stap voor stap leer je hoe het spelletje in zijn werk gaat en leer je nieuwe slagen. Wil je graag meer informatie? Bekijk dan zeker de pagina over onze padelacademie.

Padellessen

Ben je al een beetje vertrouwd met padel, maar heb je nog veel bij te leren? Dan hebben wij onze lessenreeks voor beginners, speciaal voor jou. Heb je al wat ervaring opgedaan en wil je graag jouw techniek nog een beetje bijschaven? Of wil je graag jouw tactisch inzicht verbeteren? Schrijf je dan in voor de lessenreeks gevorderden.

Zwem- en padelkampjes

Ben je nog op zoek naar een geweldig sportkamp voor de zomervakantie en/of zomer? Maak dan kennis met onze zwem- en padelkampjes. In de voormiddag gaan we samen zwemmen en in de namiddag spelen we samen padel. Een hele dag lang leren en spelen in het leukste sportcentrum van Grimbergen! Waar wacht je nog op?

Volg een sportkamp in de zomervakantie bij LAGO CLUB Grimbergen

Ben jij nog op zoek naar een vernieuwend kampje? Al eens gedacht aan de combinatie zwemmen en padellen? Bij LAGO CLUB Grimbergen kan je in de zomervakantie deelnemen aan ons aller eerste zwem- en padelkamp! Als dat geen geweldig nieuws is! In de voormiddag geven onze WaiWailesgevers jou zwemles, spelen we waterspelletjes en kunnen we vrij spelen in ons zwemparadijs. 's Middags neemt iedereen zelf zijn lunchpacket mee en krijg je een tasje soep, want van spelen krijg je honger! In de namiddag ontdekken we samen padel, schaven we onze techniek bij en amuseren we ons rond met allerlei spelletjes.

Voorlopig geen nieuwe kampjes ingepland

Volg een sportkamp in de zomervakantie bij LAGO CLUB Grimbergen

Samen in beweging met je kinderen!

Padel in LAGO CLUB Grimbergen is pure ontspanning en plezier voor het hele gezin. Speel 2 tegen 2! Wint team mama of team papa?

Afspreken met vrienden? Check!

Maak je klaar voor lange rally's en langdurige lachbuien. Nodig jouw vrienden simpelweg uit via de Playtomic app en maak samen herinneringen. Wist je dat je de betaling kan delen tijdens het reserveren? Eenvoudig en plezant!

Op je eigen tempo in beweging blijven.

Padel is een geschikte sport om in conditie te blijven. Je bepaalt volledig zelf jouw tempo. Spreek met 3 vrienden af om te starten met padel of maak nieuwe vriendschappen op de padelvelden. LAGO CLUB Grimbergen is 7/7 open en heeft ruime openingsuren. Je kan spelen op rustige en goedkopere daluren, maar ook op de gekende piekuren zijn er altijd beschikbare padelterreinen. Extra hulp nodig bij het maken van een reservatie? Onze onthaalmedewerkers helpen je graag verder of je stuurt ons een e-mail.

LAGO CLUB PADEL Grimbergen

LAGO CLUB PADEL is een divisie van LAGO.
E-mail: padel.grimbergen@lago.be

Contact