Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop! Meer info
Openingsuren en dal/-piekmomenten
Kan ik ook lessen volgen bij LAGO CLUB Grimbergen?

Padel is een makkelijk toegankelijke sport voor iedereen. Wij bieden op regelmatige tijdstippen padellessen aan voor verschillende niveaus.

Op welke tijdstippen kan je komen padellen?

Je vindt de openingsuren terug op onze website. De beschikbare tijden kan je eenvoudig raadplegen via de Playtomic app.

Wat zijn de dal- en piekmomenten?

De dal- en piekuren met de bijbehorende prijs zijn teug te vinden op onze tarievenpagina op de website. Je kan de beschikbare tijdens eenvoudig raadplegen via de Playtomic app, zelfs tijdens je reservatie.

Hebben jullie sluitingsdagen?

We zijn 7 dagen op 7 geopend! Let op: het centrum is enkele dagen gesloten per jaar. Onze jaarlijkse sluitingsdagen zijn 1 januari, 24, 25 en 31 december. De padelvelden blijven echter bespeelbaar

Wat zijn de openingsuren tijdens de feestdagen?

Tijdens de feestdagen gelden de openingsuren van de vakantie. Bekijk hier de openingsuren.

Faciliteiten
Zijn de padelvelden overdekt?

Er zijn 4 buitenvelden, waarvan er 2 overdekt zijn. Wanneer je een reservatie maakt kan je zelf het terrein kiezen.

Ik kom 's avonds spelen. Zijn de velden verlicht?

Ja, de verlichting van de velden verloopt via een automatisch systeem. Zo heb je geen enkele reden om naast de bal te slaan.

Ik heb geen padeluitrusting. Kan ik rackets en ballen ter plaatse huren of kopen?

Naast onze padelterreinen staat een padelkiosk. Hier kan je ballen kopen en rackets huren.

Hoeveel padelvelden zijn er?

Er zijn 4 outdoor padelvelden, waarvan 2 overdekt. Bij regenweer kan je dus nog steeds bij ons terecht.

Is de parking betalend?

Nee, er is gratis parking naast het zwembad.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meebrengen?

Voldoende water drinken is belangrijk tijdens het sporten. Daarom is het toegestaan om jouw eigen water mee te brengen. Er staat ook een drankenautomaat vlakbij de padelvelden.
Na je inspanning op het padelveld, kan je tijdens de zomermaanden komen ontspannen en bijpraten in onze zomerbar. Bij mooi weer kan dit op ons mooi terras.
TIP! Er is een buitenspeeltuin voor de kinderen.

Bereikbaarheid klantendienst
Ik heb een mailtje gestuurd maar krijg geen antwoord. / Ik probeer te bellen maar krijg geen gehoor.

Onze onthaalmedewerkers krijgen heel wat vragen binnen. Zij doen hun uiterste best om alle telefoons en e-mails zo snel mogelijke te beantwoorden.
Hou rekening met een responstijd van 1 à 3 dagen. Dank je wel voor je begrip.

Heb je een klacht of een opmerking?
  • Was je niet tevreden over je bezoek? Alvast onze excuses voor je onaangename ervaring.
    We hechten veel belang aan de feedback van onze klanten. Dank je wel om je klacht door te geven via het klachtenplatform. Dit geeft ons de mogelijkheid om de kwaliteit van onze dienstverlening en ons aanbod te verbeteren.
    We behandelen je feedback zo snel mogelijk.
  • Voor buitengerechtelijke geschillenbeslechting kan je bovendien beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: http://ec.europa.eu/odr 
Bereikbaarheid
Routebeschrijving - met de auto

Om met de wagen naar LAGO CLUB Grimbergen Pierebad te komen neem je afslag 7 op de Brusselse Ring. Via de Sint-Annalaan, richting Strombeek centrum. Hier dien je de afslag te nemen naar de Ringlaan, waar het zwembad en de parking zich bevinden. Onze parking is volledig gratis, maar de parkeerplaatsen zijn beperkt! Je kan ook vrij parkeren op wandelafstand van de padelvelden.

Vind jouw routebeschrijving met Google Maps.

Parkeerplaatsen in de buurt:


Tijdens je bezoek
Er wordt regen voorspeld, kan ik komen spelen?

Reserveerde je een plaats op de overdekte terreinen? Dan is er geen probleem en kan je gewoon komen padellen. Voor het niet overdekte terrein kan je annuleren tot 24 uur voor aanvang van jouw gereserveerde padelsessie.

Het is gestart met regenen tijdens onze padelbeurt. Wordt mijn beurt terugbetaald?

Reserveerde je een plaats op de overdekte terreinen? Dan kan je gewoon verder spelen. Wanneer je aan het spelen bent op het niet overdekt terrein zullen we je geld terugstorten.

Kan ik onmiddellijk naar het padelveld met mijn reservatie of moet ik me ergens aanmelden?

Je krijgt 5 minuten voor je gereserveerde padelbeurt een code via een sms of notificatie van je Playtomic app. Deze code geef je in op het klavier aan het toegangspoortje van de padelvelden.

Is er iemand aanwezig om mij te helpen?

Ondervind je problemen of heb je extra hulp nodig? Onze onthaalmedewerkers van het zwembad kunnen je zeker op weg helpen. In de week zijn zij aanwezig tot 21u. In het weekend kunnen zij jou verder helpen tot 17u.

Ben ik verzekerd voor sportongevallen?

Je bent niet automatisch verzekerd voor sportongevallen als u bij LAGO CLUB Padel reserveert en sport.
Je bent in de mogelijkheid om je bij Tennis Vlaanderen aan te sluiten waarin een verzekering is opgenomen.

Tarieven en reservaties
Hoe kan ik een terrein reserveren?

Om te reserveren heb je een gratis account nodig op Playtomic, de grootste community van racketspelers in de wereld. De app is te downloaden via de App Store of Google Play. Eens je een account hebt, kan je een reservatie maken via Spelen > Reserveringen. Je kiest voor LAGO CLUB Grimbergen, selecteert je dag, uur en padelveld. Bij de speeltijden staat telkens de totaalprijs voor een dubbespel (met 4 personen) vermeld. Je kiest je speeltijd en gaat dan verder naar de betaling om je reservatie af te ronden.

Nog geen account? Volg dan deze stappen om een gebruiker aan te maken.

Kan ik ook ter plaatse een padelveld reserveren?

Nee, je kan uitsluitend reserveren via de app van Playtomic.

Kan ik de betaling van mijn reservatie delen met mijn medespeler?

In de app van Playtomic kan je kiezen om de volledige reservatie te betalen of om enkel jouw deel te betalen. Je kan medespelers uitnodigen en vragen om elk hun deel te betalen. Betalen ze niet voor de aangeduide termijn, dan betaal jij het openstaand saldo en kan je komen spelen.

Hoe kan ik mijn reservatie betalen?

Je kan betalen met Bancontact of kredietkaart. Daarnaast kan je ook een creditpack aankopen. Hiermee koop je een hoop credits aan in 1x en krijg als gratis credits. Meer info vind je op volgende pagina.
Door te klikken op betalen, aanvaard je automatisch de verkoopsvoorwaarden en het privacybeleid van Playtomic.  

Kan ik mijn gereserveerde padelbeurt annuleren?

Ja, tot 24 uur voor aanvang kan je jouw gereserveerde padelbeurt annuleren via de app van Playtomic. In het overzicht van je reservatie, vooraleer je doorgaat naar het betaalscherm, word je op de hoogte gebracht van de geldende annuleringsvoorwaarden. Let op! De aangerekende servicecommissie en toeslag voor Playtomic worden niet terugbetaald. Voor annuleringen in minder dan 24 uur voor het speelmoment, is er helaas geen terugbetaling mogelijk.

Je eerste keer padel in LAGO CLUB Grimbergen
Ik heb nog nooit padel gespeeld. Kan ik starten?

Of je nu een beginnende of ervaren padelspeler bent, in LAGO CLUB Grimbergen is iedereen welkom.

Moet ik lid zijn om padel te spelen in LAGO CLUB Grimbergen?

Neen, dit hoeft niet. We werken zonder lidmaatschap. Iedereen is welkom!
Om een reservatie te maken heb je een gratis Playtomic account nodig. Je kan de app downloaden via de App Store of Google Play.

Vanaf welke leeftijd mag ik padel komen spelen?
  • Kinderen jonger dan 10 jaar mogen enkel padel komen spelen onder begeleiding van een volwassene 15+ die meespeelt. Vanaf 10 jaar kunnen kinderen zelfstandig padel komen spelen.
  • Let op! Je kan pas vanaf 18 jaar een account aanmaken op de gratis Playtomic app om een terrein te reserveren bij LAGO CLUB Grimbergen. Playtomic kan je downloaden via de App Store of Google Play
Met hoeveel spelers speel je padel?

Doorgaans speel je padel in dubbelspel (in totaal 4 personen, twee tegen twee). De inrichting en afmetingen van onze padelvelden zijn hierop afgestemd.

Welke uitrusting heb ik nodig om padel te spelen?

Padel rackets en ballen
Heb je zelf geen racket of padelballen? Rackets kan je huren op de club en ballen kan je aankopen. Let op! Een tennisbal is niet hetzelfde als een padelbal en dus ook niet geschikt om padel te spelen.

Juiste schoenen
Begin je maar net met padel spelen? Dan hoef je niet meteen om padelschoenen te gaan. Je kan perfect starten met tennisschoenen of andere sportschoenen. Eens je de smaak te pakken hebt, koop je best wel een paar padelschoenen.

Comfortabele kleding
Je draagt best sportkledij waarin je voldoende kan bewegen. Kledij bestaande uit dri-fit materiaal is aangeraden. Dit zorgt er voor dat het zweet sneller wordt afgedreven. Een broek of rok met zakken is altijd handig.

Wat is de prijs voor het reserveren van een terrein? Zijn er extra kosten?

De tarieven kan je terugvinden op tarievenpagina op onze website. Er zijn dal- en piekuren. Tijdens de piekuren kan je uitsluitend voor 90 minuten boeken terwijl je tijdens daluren kan kiezen tussen 60, 90 of 120 minuten. Bij de reservatie via de app van Playtomic wordt de totaalprijs voor een dubbelspel (4 spelers) getoond. Om het platform te verbeteren en je de nodige ondersteuning te kunnen bieden tijdens je reservatie wordt er een servicecommissie en toeslag voor Playtomic aangerekend. Deze kosten worden niet gerestitueerd voor reserveringen. 

Hoelang kan ik spelen?

Je kan een terrein reserveren voor 60, 90 of 120 minuten tijdens de daluren. Tijdens piekmomenten kan je uitsluitend 90 minuten reserveren.

Wat zijn de regels en voorschriften?

Het intern reglement kan je hier raadplegen.