Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop! Meer info

Fitness op de allernieuwste toestellen

Fitness met high-end Technogym toestellen en gekwalificeerde trainers

Snel fit en gezond op eigen tempo!  Tijdens jouw persoonlijk fitnesstraject vertrouw je op kwalitatieve begeleiding van onze coaches en kan je rekenen op de meest geavanceerde fitnesstoestellen van Technogym.
Veilig en doelgericht sporten in een gezellige omgeving, op de beste toestellen en onder de beste begeleiding:
dat is fitness bij LAGO CLUB Grimbergen Pierebad!

Ik wil kennismaken met LAGO CLUB!

Cardio- en krachttraining binnen én buiten

In LAGO CLUB Grimbergen leef je je helemaal uit op één van onze cardiotoestellen, bouw je je spieren op met de dumbbells of barbells, of volg je je een persoonlijk trainingsprogramma op het BIOCIRCUIT

Sport je liever buiten? De gloednieuwe buitenfitness wordt ingezet voor pittige trainingen in groepsverband of voor individuele trainingen.


Cardio- en krachttraining binnen én buiten

Ultieme fitnessomgeving

Ontdek het plezier van fitness in een gezuiverde sportomgeving en op de allernieuwste toestellen van Technogym. LAGO CLUB is zelfs uitgerust met het geavanceerde BIOCIRCUIT, een intelligent trainingssysteem waar je een volledig gepersonaliseerde cardio- en krachttraining kan afleggen in slechts 35 minuten.

Gekwalificeerde trainers

Een gepersonaliseerde fitnesservaring start met gekwalificeerde trainers. Onze fitnessinstructeurs begeleiden en motiveren je om je fitnessdoel te bereiken.

Gezellig clubgevoel

LAGO CLUB-leden voelen zich onmiddellijk thuis in het gezellig clubgevoel van de fitness. De leuke en dynamische groepslessen maar ook de challenges zoals "Let's move for a better world" brengen jou, de coaches en de andere leden dichter bij elkaar.

Al sportend stroom opwekken en teruggeven aan het net

Wat meer is, LAGO trekt het ecologische aspect door naar hun fitnessconcept door toestellen aan te bieden die stroom opwekken terwijl je sport en deze teruggeven aan het net. Al sportend bijdragen aan het milieu: als dat geen motivatie is om aan beweging te doen!

Al sportend stroom opwekken en teruggeven aan het net

Wil je graag starten met fitness?

Maak dan eerst kennis met jouw LAGO CLUB en fitnesscoaches. Tijdens een eerste kennismaking worden jouw fitnessprofiel, fitnessdoelstellingen en lichaamssamenstelling in kaart gebracht. Dit is de eerste stap in jouw trainingsprogramma op maat.


Wil je graag starten met fitness?