Zin in waterpret? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

Alle nieuws

13 mei 2022

Matthieu Bonne rondt onwaarschijnlijke triatlonreeks op Canarische Eilanden succesvol af

Avonturier Matthieu Bonne heeft zijn ongeziene en loodzware triatlonreeks op de Canarische Eilanden succesvol beëindigd. De redder van het Brugse LAGO-zwembad legde acht volledige triatlons af in acht dagen tijd. En dat zonder goed te kunnen slapen.

29 april 2022

LAGO CLUB Grimbergen Pierebad opent zwemparadijs

Het gemeentelijk zwembad in de Grimbergse deelgemeente Strombeek-Bever onderging de voorbije maanden een heuse make-over. Het sport- en instructiebad werden na vernieuwingswerken geopend onder de nieuwe naam LAGO CLUB Grimbergen Pierebad. Vanaf 30 april gaan ook de deuren van het recreatiebad, de wellnesszone en de brasserie met terras en buitenspeeltuin open. Op de site wordt ook fitness en padel verwacht.  

19 april 2022

Kustlijnzwemmer Matthieu Bonne gaat voor record met ongeziene reeks volledige triatlons op Canarische Eilanden

Unieke uitdaging ‘8 islands’ als inspiratiebron om meer kinderen aan het sporten te krijgen in samenwerking met grootste zwembaduitbater van België. Acht full triatlons in acht dagen tijd op de acht verschillende Canarische Eilanden. Avonturier Matthieu Bonne (28) gaat van 5 tot en met 12 mei zijn zwaarste uitdaging ooit aan.  Met deze stunt willen Bonne, beroepshalve redder in LAGO Olympia in Brugge, en zijn werkgever zwembaduitbater LAGO kinderen inspireren om te sporten.

24 maart 2022

WaiWai zwemlessen paasvakantie

Het is zo ver! Binnenkort mogen wij jullie verwelkomen in onze zwemacademie!

Wij zitten niet stil! Kan je kindje al een beetje zwemmen, maar heeft hij/zij nog wat extra oefeningen nodig? Of wil je jouw kindje graag leren zwemmen in kleine groepjes? Tijdens onze snelcursus in de paasvakantie kan het!

De opstart voor onze andere groepslessen staan gepland meteen na de Paasvakantie. Deze lessenreeks zal bestaan uit 10 lessen. Meer informatie zullen jullie heel binnenkort ontvangen.


17 maart 2022

Activiteiten paasvakantie

Het recreatief aanbod zal nog niet open zijn, maar toch kan je tijdens de paasvakantie voor een portie waterpret al terecht in het LAGO CLUB Grimbergen Pierebad!

Lees snel dit bericht om meer te weten te komen over ons aanbod in de paasvakantie! 


 

1 december 2021

Het gemeentelijk zwembad ‘Pierebad’ in de Grimbergse deelgemeente Strombeek-Bever wordt vernieuwd en uitgebreid met gezinsrecreatie, fitness en padel.

De gemeente Grimbergen kiest voor een publiek-private samenwerking van 20 jaar met de LAGO groep die de exploitatie zal verzorgen vanuit haar jarenlange ervaring. De groep opende dit jaar het twaalfde LAGO zwemparadijs en de vierde LAGO CLUB fitness in België. Jaarlijks verwelkomen ze meer dan 3 miljoen bezoekers voor sport, ontspanning en waterpret.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt