Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop! Meer info

Een fitnessplan op jouw maat

Wat je doelstelling ook is: afslanken, spiermassa opbouwen, conditie verbeteren, fit en gezond blijven... Het start allemaal met een persoonlijk fitnessprogramma en een eerste kennismaking met jouw club en trainers. 

Gratis kennismakingspas aanvragen

Je eerste fitnessbeurt

Tijdens je eerste fitnessessie worden jouw fitnessdoelstellingen in kaart gebracht en wordt jouw lichaamssamenstelling opgemeten met de Body-analyzer. Rekening houdend met je doelen, leeftijd, niveau en de meetresultaten wordt er een compleet en doelgericht trainingsprogramma op maat uitgestippeld.  

Jouw fitnesstraject

Tijdens jouw persoonlijk traject volg je je resultaten op via onze LAGO CLUB app. Je wordt steeds opgevolgd en geadviseerd door een enthousiast team van gekwalificeerde trainers. Elke 4 à 5 weken leg je een test af en wordt er voor jou een nieuw trainingsschema opgesteld. Dankzij de continue opvolging en bijsturing van je persoonlijk fitnessprogramma blijf je gemotiveerd.

Perfect gepland in je drukke agenda

Voor jouw persoonlijk fitnessplan hoef je niet veel tijd vrij te maken in je drukke agenda. Per week volstaan 2 trainingen van 35 minuten om fit en gezond te worden en te blijven. Via de praktische fitnessapp plan je zorgeloos je sportmomenten. TIP! Reserveer bijvoorbeeld je plaats in de fitness op momenten dat jouw kind zwemles volgt in LAGO CLUB Grimbergen Pierebad.

Groepslessen, BIOCIRCUIT of wellness?

Goed nieuws, je hoeft helemaal niet te kiezen!  

  • Dankzij het grote aanbod groepslessen vind je sowieso lessen die bij jou passen. Sporten in of uit het water? Het kan allemaal!
  • Het BIOCIRCUIT geeft jou een volledig gepersonaliseerde trainingservaring. Dankzij de voorprogrammaties passen de toestellen zich automatisch aan jouw niveau, lichaam en houding aan.  
  • Neem na het sporten een verfrissende duik in het sportbad, ideaal als in- of ontspanning. Afwisseling, check!
  • Wie houdt er nu niet van wellness? Het is dé verdiende ontspanning na de inspanning. Relaxen maar!
  • De LAGO CLUB app zorgt ervoor dat je steeds advies op maat en bij de hand hebt: in de fitness en thuis.

Met onze all-in formule geniet van je onbeperkt toegang tot het volledig aanbod van LAGO CLUB Grimbergen Pierebad en geniet je van 10% korting in onze brasserie.

  • LAGO CLUB MEMBERSHIP GOLD 12 maand voor slechts € 69,90 per maand of voor €59,90 per maand (student/65+)

Loopschema's

Wil je graag (terug) langer kunnen lopen? Coach Jente begrijpt jullie! Hij stelde loopschema's samen zodat jij met gemak jouw doel bereikt. Is lopen nieuw voor jou? Begin dan met het loopschema van 0 tot 5km. Kan je al 5km lopen? Opteer dan voor 5 tot 10km. Wil je graag jouw tijden verbeteren of trainen voor langere afstanden? Vraag dan zeker jouw gepersonaliseerde trainingsschema aan Jente!

Loopschema van 0 tot 5km.pdf

Loopschema van 5 tot 10km.pdf

Wil je eerst kennismaken met LAGO CLUB fitness Grimbergen?

Dat kan met een gratis kennismakingspas. Hiermee geniet je van een uur kennismakingstraining met één van onze gekwalificeerde trainers die je wegwijs maakt in ons fitnessconcept.