Zin in waterpret? Reserveer nu je tickets voordelig online. Meer info

De leukste groepslessen in de zaal en in het water!

Groepslessen voor iedereen

Sporten in groep en op het ritme van muziek is enorm motiverend. In de groepsleszaal van de fitness volg je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan inspannende groepslessen. Elk van deze lessen heeft een specifiek doel: conditie opbouwen, vetverbranding, figuurverbetering...

Groepslessen voor iedereen

Populair bij onze LAGO CLUB-leden: Group Cycle

Hou je van een intensieve training op een spinningfiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

Populair bij onze LAGO CLUB-leden: Group Cycle

Groepslessen in het water

Sporten in het water heeft tal van voordelen. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. Deze les is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor een minimale belasting van het lichaam.

Groepslessen in het water

Step Aerobics

Step Aerobic is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van Step Aerobic – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen.  

Bodypump

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Billen, Benen en Buik! Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte training voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Yoga

Lekker ontspannen, juist leren ademen, even wat tijd voor jezelf. Een yogales bestaat uit een evenwichtige reeks houdingen die geconcentreerd en met veel aandacht voor de ademhaling worden uitgevoerd. Het gaat hierbij niet om de prestatie, maar het doel is om je lichaam beter te leren kennen. Zo kan je de samenhang ervaren tussen lichaam en geest.

Group cycling

Hou je van een intensieve training op een fiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

Body combat

 Combat is een cardio-workout waarbij je met veel kracht al je energie eruit gooit. De les bestaat uit veel verschillende disciplines zoals karate, boksen, taekwondo, Tai Chi en Muay-Thai...

Kortom, een pittige les waar je al je energie kwijt kan!

Ab-attack

Een interval training van 30 minuten gericht op de versteviging van de buik- en de rugspieren. Ideaal voor mensen met weinig tijd.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Aquagym / Aqua Fit

Aquagym is fitness in het water. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. Deze les is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor een minimale belasting van het lichaam. 

Vraag hier je gratis kennismakingspas aan

Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met één van onze gekwalificeerde trainers.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt