Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop! Meer info

De leukste groepslessen in de zaal en in het water!

Groepslessen voor iedereen

Sporten in groep en op het ritme van muziek is enorm motiverend. In de groepsleszaal van de fitness volg je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan inspannende groepslessen. Elk van deze lessen heeft een specifiek doel: conditie opbouwen, vetverbranding, figuurverbetering...

Groepslessen voor iedereen

Populair bij onze LAGO CLUB-leden: Group Cycle

Hou je van een intensieve training op een spinningfiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

Populair bij onze LAGO CLUB-leden: Group Cycle

Groepslessen in het water

Sporten in het water heeft tal van voordelen. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. Deze les is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor een minimale belasting van het lichaam.

Groepslessen in het water

Small group training

Bij ons kan je naast de gewone groepslessen ook deelnemen aan small group trainings. Tijdens deze trainingen wordt er in kleine groepen van maximaal 10 personen onder begeleiding gesport. Sporten in een kleine groep zorgt voor een persoonlijke aanpak zodat jij sport op jouw niveau. Neem deel aan krachttraining voor beginners, Triggerpoint, Functionele training, buikspieren en stabiliteit en fat burning.

Small group training

NIEUW: Crosstraining

Crosstraining is een les waarvan je gaat zweten! Een van de meest intensieve lessen die je bij LAGO CLUB kan vinden is zeker crosstraining. Je lichaam wordt uitgedaagd en vecht tegen de verzuring tijdens loodzware oefeningen. Een echte calorieënkiller.

NIEUW: Stretching

Stretchen houdt de spieren flexibel, sterk en gezond. De basis om goed te kunnen bewegen. Tijdens deze les word je begeleid om je hele lichaam te stretchen. Een relaxerende groepsles waarin je dichter bij je lichaam komt te staan.

NIEUW: Qi Gong

Qi gong is een eeuwenoude Chinese gezondheidspraktijk. Het wordt gezien als de basis van Tai Chi. De zachte en repetitieve bewegingen, de ontspannen ademhaling en de heldere aandacht die geoefend wordt, zijn een krachtige manier om ziekte, stress en vermoeidheid te voorkomen.

Yoga

Lekker ontspannen, juist leren ademen, even wat tijd voor jezelf. Een yogales bestaat uit een evenwichtige reeks houdingen die geconcentreerd en met veel aandacht voor de ademhaling worden uitgevoerd. Het gaat hierbij niet om de prestatie, maar het doel is om je lichaam beter te leren kennen. Volg Hatha, Vinyasa, yin, flow en power yoga

Group cycling

Hou je van een intensieve training op een fiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

HIIT

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Dit is een interval- en cardiotraining, waarbij je intensieve oefeningen afwisselt met rust of minder intensieve oefeningen.

Het idee achter HIIT is om het lichaam door een korte inspanning tot een prestatiegrens te brengen. Je legt bepaalde intervallen vast waarmee je met de hoogst mogelijke intensiteit met maximale hartfrequentie traint.

Mobiliteitstraining

De ideale training om jouuw mobiliteit te verbeteren. Tijdens de les ligt de focus op de kernspieren van het lichaam. Zo blijf je soepel en sterk!

Barbell workout

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Billen, Benen en Buik! Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte training voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Abdo

Een interval training van 30 minuten gericht op de versteviging van de buik- en de rugspieren. Ideaal voor mensen met weinig tijd.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Cardio en power workout

Cardio en Power Wourkout is de ideale combinatie om zowel uithoudingsvermogen als kracht op te bouwen. De perfecte les voor een complete workout.

Pound fit

Pound fit is een opzwepende full-body workout die cardio en krachttraining combineert. De dans bestaat uit yoga en pilates geïnspireerde bewegingen. Met behulp van Ripstix, licht verzwaarde drumstokken die speciaal zijn ontworpen voor het trainen, verandert POUND drummen in een ongelooflijk effectieve manier van trainen.

Zumba fitness

Zumba betekent letterlijk "bewegen en plezier hebben'. Het is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansvormen, zoals de salsa, merengue en samba. Tijdens de zumba fitness gaat het tempo de hoogte in en wordt er lekker gezweet .

Zumba gold

Zumba gold is een variant van zumba waarbij het wat rustiger aan gaat. Ben je niet meer van de jongste of heb je enkele lichamelijke kwaaltjes? Dan is zumba gold de ideale les voor jou. Leef je uit op de beat zonder over jouw grenzen te gaan.

NIEUW: Aquamove

Aquamove is een combinatie van Aqua Zumba en aquagym. De oefeningen van de aquagym les worden uitgevoerd op de meeslepende muziek van aquamove. Een les vol plezier, ritme en waterpret. Verbrand je calorieën tijdens een les met weinig impact op de spieren. Ideaal voor jong en oud! 

NIEUW: Aquajogging

Als je dacht dat lopen in het water niet kon, dan bewijst deze les jou het tegendeel! Tijdens deze intensieve les trotseren we het diepe water. Met behulp van een drijvende gordel blijf je boven water. Iedereen kan deze les dus meedoen. Ervaar de voordelen van joggen zonder de nadelen! Last van de knieën, enkels of heup? Dan is dit de perfecte les om fit te blijven.

Aqua Zumba

Aqua Zumba is de perfecte combinatie van aquagym en zumba. De dansbewegingen van de klassieke zumbales worden omgevormd tot een heuse choreografie in het water. Kan je niet zwemmen? Geen probleem! Deze les wordt in het ondiepe water gegeven zodat iedereen kan meedoen.

Aquagym

Aquagym is fitness in het water. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. Deze les is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor een minimale belasting van het lichaam.

Vraag hier je gratis kennismakingspas aan

Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met één van onze gekwalificeerde trainers.