Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop!

De leukste groepslessen in de zaal en in het water!

Groepslessen voor iedereen

Sporten in groep en op het ritme van muziek is enorm motiverend. In de groepsleszaal van de fitness volg je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan inspannende groepslessen. Elk van deze lessen heeft een specifiek doel: conditie opbouwen, vetverbranding, figuurverbetering...

Groepslessen voor iedereen

Populair bij onze LAGO CLUB-leden: Group Cycle

Hou je van een intensieve training op een spinningfiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

Populair bij onze LAGO CLUB-leden: Group Cycle

Groepslessen in het water

Sporten in het water heeft tal van voordelen. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. Deze les is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor een minimale belasting van het lichaam.

Wanneer kan ik deelnemen? 

Groepslessen in het water

Small group training

Bij ons kan je naast de gewone groepslessen ook deelnemen aan small group trainings. Tijdens deze trainingen wordt er in kleine groepen van maximaal vier personen onder begeleiding gesport. Sporten in een kleine groep zorgt voor een persoonlijke aanpak zodat jij sport op jouw niveau. Neem deel aan krachttraining voor beginners, power en cardio training en start to run.

Small group training

NIEUW: Zumba Step

Zumba step een les waarin de intensiteit van stepaerobics wordt gekoppeld aan de leuke dansbewegingen van zumba. Voel je benen branden terwijl je glimlach breder wordt. Een echte cardio workout die jouw calorieën doet verbranden en je benen verstevigd.

Mobiliteitstraining

De ideale training om jouw mobiliteit te verbeteren. Tijdens de les ligt de focus op de kernspieren van het lichaam. De perfecte les voor iedereen die fit ouder wilt worden.

NIEUW: Bootcamp

Bootcamp is een training die doorgaat in onze groene buitenfitness. Het is een intensieve groepstraining waarbij je werkt aan jouw uithoudingsvermogen en je jouw spieren versterkt. Bootcamp vindt zijn oorsprong in het Amerikaanse leger en is dus niet voor doetjes!

Yoga

Lekker ontspannen, juist leren ademen, even wat tijd voor jezelf. Een yogales bestaat uit een evenwichtige reeks houdingen die geconcentreerd en met veel aandacht voor de ademhaling worden uitgevoerd. Het gaat hierbij niet om de prestatie, maar het doel is om je lichaam beter te leren kennen. Volg Hatha, Vinyasa, yin, flow, power en dansyoga.

Group cycling

Hou je van een intensieve training op een fiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

HIIT

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Dit is een interval- en cardiotraining, waarbij je intensieve oefeningen afwisselt met rust of minder intensieve oefeningen.

Het idee achter HIIT is om het lichaam door een korte inspanning tot een prestatiegrens te brengen. Je legt bepaalde intervallen vast waarmee je met de hoogst mogelijke intensiteit met maximale hartfrequentie traint.

Step Aerobics

Step Aerobic is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van Step Aerobic – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen.  

Bodypump

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Billen, Benen en Buik! Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte training voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Abdo

Een interval training van 30 minuten gericht op de versteviging van de buik- en de rugspieren. Ideaal voor mensen met weinig tijd.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Cardio en power workout

Cardio en Power Wourkout is de ideale combinatie om zowel uithoudingsvermogen als kracht op te bouwen. De perfecte les voor een complete workout.

Pound fit

Pound fit is een opzwepende full-body workout die cardio en krachttraining combineert. De dans bestaat uit yoga en pilates geïnspireerde bewegingen. Met behulp van Ripstix, licht verzwaarde drumstokken die speciaal zijn ontworpen voor het trainen, verandert POUND drummen in een ongelooflijk effectieve manier van trainen.

Zumba fitness

Zumba betekent letterlijk "bewegen en plezier hebben'. Het is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansvormen, zoals de salsa, merengue en samba. Tijdens de zumba fitness gaat het tempo de hoogte in en wordt er lekker gezweet .

Zumba gold

Zumba gold is een variant van zumba waarbij het wat rustiger aan gaat. Ben je niet meer van de jongste of heb je enkele lichamelijke kwaaltjes? Dan is zumba gold de ideale les voor jou. Leef je uit op de beat zonder over jouw grenzen te gaan.

Aqua zumba

Aqua zumba is de perfecte combinatie van aquagym en zumba. De dansbewegingen van de klassieke zumbales worden omgevormd tot een heuse choreografie in het water. Ken je niet zwemmen? Geen probleem! Deze les wordt in het ondiepe water gegeven zodat iedereen kan meedoen.

Aquagym gold

Aquagym is fitness in het water. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. Deze les is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor een minimale belasting van het lichaam.

Aquagym fitness

Aquagym is fitness in het water. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. Aquagym fitness is een pittige intervaltraining die voor een minimale belasting van het lichaam zorgt.

Vraag hier je gratis kennismakingspas aan

Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met één van onze gekwalificeerde trainers.