Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop!

Een padelacademie voor iedereen!

Ben je stapelzot van padel, maar zou je graag nog wat verbeteren? Maak kennis met de padelacademie van LAGO CLUB Grimbergen! Bij ons kan je terecht voor padellessen op maat. Van een avond padelinitiatie voor volwassenen, tot padelkampjes voor kinderen. Bij LAGO CLUB vind je sporten op maat!

Padellessen

Wil je je graag klaarstomen voor een zomer vol padelplezier? Schrijf je dan in voor onze lentelessen. 8 weken lang wordt er zowel aan je technisch als tactisch vermogen gewerkt. Je krijgt les van een gediplomeerde trainer in groepen van 2, 3 of 4 spelers. Onze lessen gaan door op vrijdagavond en zijn opgesplitst in 2 niveaus: beginners en gevorderden. Heb je nog nooit een match gespeeld, ben je p50 of p100? Dan schrijf je je in bij de beginners. Ben je p200 of hoger? Dan hoor jij thuis in de groep van de gevorderde spelers.

Data: Van 21 april t.e.m. 16 juni (19/05 is er geen les)
Prijs: 160 euro / deelnemer 

Ik wil mij inschrijven!

Padellessen

Sportkampjes zomervakantie: zwemmen en padellen!

De eerste week van de paasvakantie (3 t.e.m. 7 april) gaat ons allereerste zwem- en padelkamp door! In de voormiddag krijgen de kids eerst zwemles van onze WaiWai-lesgevers, gevolgd door spelletjes en vrijspelen. In de namiddag laten we ons van onze sportiefste kant zien op de padelvelden. De ideale combinatie voor een onvergetelijke tijd! Is jouw zoon of dochter tussen 8 en 12 jaar en ben je nog op zoek naar een fantastisch vakantiekamp? Gevonden bij LAGO CLUB Grimbergen!

Ik wil meedoen!

Sportkampjes zomervakantie: zwemmen en padellen!

Ontdek ons aanbod

Padelinitiatie

Tijdens een padelinitiatie leer je in anderhalf uur de basis van padel. Zo kom jij te weten hoe het spelletje werkt en waarom het zo leuk is. Schrijf je samen in met vrienden en maak er een gezellig avond van. 

Onze eerste initiatie ging door op 21 maart en werd blij onthaald. Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van nieuwe initiaties.

Padellessen

Vrijdag 21 april start onze eerste padellessenreeks! In acht weken tijd verbeter jij jouw techniek en leer je tactische inzichten over jouw favoriete sport. Kom samen met vrienden of schrijf je alleen in en leer andere spelers kennen. 

Niveau beginners: p50 en p100
Niveau gevorderden: p200 t.e.m. 500

17u Beginners
18u Gevorderden
19u Beginners
20u Gevorderden

Zwem- en padelkampjes

Tijdens onze zwem- en padelkampjes vertoef je in de voormiddag in het zwembad en ga je in de namiddag buiten op de padelvelden sporten. Je krijgt zwem- en padellessen en speelt tal van spelletjes. De ideale combinatie tussen bijleren en plezier maken. De kampjes zijn voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar oud. Schrijf je snel in voor de zomervakantie!

Echt iets voor mij

WaiWai-zwemlessen en padelplezier, de gedroomde combinatie

Combineer het beste van twee werelden tijdens onze zwem- en padelkampjes! In de voormiddag verwelkomt WaiWai jou voor zwemlessen, speel je samen waterspelletjes en kan je glijden van onze supersnelle glijbanen. 's Middags neem je jouw lunchpakket mee en voorzien wij soep voor jou. In de namiddag trekken we naar de padelvelden en leren we samen padellen.

  • Sportkampje van 9u tot 16u
  • Voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar
  • 219 euro

Ik wil me inschrijven

WaiWai-zwemlessen en padelplezier, de gedroomde combinatie

Wie zijn onze trainers?

Geoffrey Vaes

Geoffrey Vaes is tennis- en padeltrainer van opleiding. Als padeltrainer performance leert hij beginners de basis van het spelletje en verbetert hij de techniek bij gevorderde spelers. Zelf is hij in tennis B-15 geweest en is hij P500 in padel. Volg je padelinitiatie, een lessenreeks of privélessen? Dan zal Geoffrey met veel plezier jouw lessen verzorgen.

Geoffrey Vaes

Jente Rydant

Jente heeft zijn diploma lichamelijke opvoeding op zak en is een echte sportfanaat. Misschien heb je hem bij ons in het centrum al zien rondlopen in zijn functie als redder of fitnesscoach. In zijn vrije tijd houdt Jente van lopen, zwemmen en ... padellen natuurlijk! Jente geeft met veel enthousiasme de padelkampjes.

Jente Rydant