Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop! Meer info

Een padelacademie voor iedereen!

Ben je stapelzot van padel, maar zou je graag nog wat verbeteren? Maak kennis met de padelacademie van LAGO CLUB Grimbergen! Bij ons kan je terecht voor padellessen op maat. Van een avond padelinitiatie voor volwassenen, tot padelkampjes voor kinderen. Bij LAGO CLUB vind je sporten op maat!

WaiWai-zwemlessen en padelplezier, de gedroomde combinatie

Combineer het beste van twee werelden tijdens onze zwem- en padelkampjes! In de voormiddag verwelkomt WaiWai jou voor zwemlessen, speel je samen waterspelletjes en kan je glijden van onze supersnelle glijbanen. 's Middags neem je jouw lunchpakket mee en voorzien wij soep voor jou. In de namiddag trekken we naar de padelvelden en leren we samen padellen.

  • Sportkampje van 9u tot 16u
  • Voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar

Zomervakantie week 2: 8/07-12/07
Zomervakantie week 8: 19/08 - 23/08

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

WaiWai-zwemlessen en padelplezier, de gedroomde combinatie

Ontdek ons aanbod

START TO PADEL

Tijdens de snelcursus start to padel krijg je 3 dagen lang 1,5u padelles. Op deze manier kan je proeven van de padelsport en bepalen of het iets voor jou is. Schrijf je samen in met vrienden en maak er een paar gezellige avonden van. 

Volg de start to padel op volgende momenten:

Voorlopig geen nieuwe data bekend.

Padellessen

In acht weken tijd verbeter jij jouw techniek en leer je tactische inzichten over jouw favoriete sport. Kom samen met vrienden of schrijf je alleen in en leer andere spelers kennen.

Voorlopig geen nieuwe data bekend.


Zwem- en padelkampjes

Tijdens onze zwem- en padelkampjes vertoef je in de voormiddag in het zwembad en ga je in de namiddag buiten op de padelvelden sporten. Je krijgt zwem- en padellessen en speelt tal van spelletjes. De ideale combinatie tussen bijleren en plezier maken. De kampjes zijn voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar oud. Schrijf je snel in voor de zomervakantie!

8/07 - 12/07 en 19/08 - 23/08

Start to padel

Drie opeenvolgende avonden krijg je 1,5u padeltraining van een gediplomeerde trainer. De spoedcursus padel waar jij op zat te wachten! Elke groep bevat minimum 4 en maximum 8 deelnemers. Schrijf je individueel in om nieuwe mensen te leren kennen. Of schrijf je in met een hoop vrienden en maak er een gezellige teambuilding van! 

Data: voorlopig geen nieuwe lessen gepland
Prijs: 75 euro (inclusief, terrein, lesgever en materiaal)

Start to padel

Wie zijn onze trainers?

Jente Rydant

Jente heeft zijn diploma lichamelijke opvoeding op zak en is een echte sportfanaat. Misschien heb je hem bij ons in het centrum al zien rondlopen in zijn functie als redder of fitnesscoach. In zijn vrije tijd houdt Jente van lopen, zwemmen en ... padellen natuurlijk! Jente geeft met veel enthousiasme de padelkampjes.

Jente Rydant