Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop! Meer info

Welke sport doet jou met plezier bewegen?

Voor elk fitnessprofiel hebben we een programma op maat.
Ontdek jouw profiel en hoe je jouw sportdoelstellingen kan realiseren in LAGO CLUB.

Start moving

Wil jij ook de voordelen van sporten ontdekken, meer energie krijgen, je beter in je vel voelen, spierkracht opbouwen en je een betere houding aanmeten? Start to move met een haalbaar fitnessprogramma!

Lose weight

Ontdek hoe leuk calorieën verbranden en spierkracht vergroten kan zijn met bijvoorbeeld een combinatie BIOCIRCUIT en zwemmen!

Tone your body

Voel je goed en zie er ook idem dito uit! Om je spieren te versterken voor een betere houding en verhoogde flexibiliteit van de gewrichten is een totale body work-out helemaal jouw ding.

Boost performance

Een intensieve training waar je voluit gaat voor het verbeteren van je atletische prestaties en het vergroten van je spierkracht. Dit is wat jij zoekt! Krachttraining op het revolutionaire BIOCIRCUIT geeft jou een power boost.

Stay young

Verhoog je levenskwaliteit met een veilige cardiotraining die je heel wat nieuwe energie en een goed humeur schenkt! Voel je goed in je vel met sporten die niet alleen goed zijn voor je spieren en beendergestel, maar die je ook de kans geven om je sportief uit te leven. Van de cardiotoestellen in de fitness tot het wekelijkse zwemuurtje: bij LAGO CLUB vind je het ideale sportprogramma voor jouw levensstijl.

Vond je jouw profiel?

Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet om je fitnessdoel te behalen. Aan de hand van dit profiel kunnen onze gekwalificeerde trainers een fitnessplan op maat voor je uitwerken.