Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop! Meer info

Met de hele klas gratis komen zwemmen bij LAGO CLUB Grimbergen

24 november 2022

Het zwemparadijs nodigt de derde kleuterklassen en eerste leerjaren van Grimbergen en omgeving (Meise – Wemmel – Vilvoorde – Zemst – Kapelle-op-den-bos – Strombeek – Neder-over-Heembeek – Laken – Jette) uit om te komen ravotten in klasverband. Da’s een uur lang gratis spetteren, je amuseren en op een plezierige manier kennis te maken met water. Watergewenning en de juiste zwem- en overlevingstechnieken aanleren is belangrijk, maar het is eveneens van belang om ervaring op te doen in bewegend water. Kleine kinderen laten bewegen op een toffe manier... twee vliegen in één klap! Scholen proeven gratis van het aanbod van 5 tot en met 23 december.

Spelenderwijs bewegen

Zoek het avontuur op! LAGO CLUB Grimbergen Pierebad is een zwemparadijs waar veilig en speels bewegen centraal staat en waar je leert overleven in het water. Het kinderbad met waterspeeltuin en interactieve elementen zorgen ervoor dat de motorische vaardigheden van de wateravonturiers gestimuleerd worden. Al klauterend, glijdend en kruipend op de modulaire aquaspeeltuin in het sportbad verkennen schoolkinderen bewegend water. Het parcours brengt dus zeker de nodige uitdaging met zich mee. Al spelend leren, check!

Roetsj door de kleurrijke, open glijbaan of ga samen met de juf of meester van de coole familieglijbaan. Je samen uitleven met klasgenootjes bekrachtigt daarbij niet enkel de fysieke, maar ook de sociale vaardigheden van kinderen. Alleen maar voordelen dus! Dan spreken we nog niet over de mentale gezondheid… Want geef toe, wie gaat niet gelukkig naar huis na een zalige klasuitstap? Van een aangename activiteit gesproken!

Gerrit Leemans, centrummanager van LAGO CLUB Grimbergen, verwelkomt de scholen met open armen:

“We geven schoolkinderen graag de kans om op een ludieke manier hun bewegingsvaardigheden ontdekken en verder te ontwikkelen. Het Pierebad ontpopt zich tot speel- en leerparadijs waar je zorgeloos kan genieten van ontspanning en waterpret, niet enkel met het gezin, maar ook met de klas!”