Alle nieuws

21 maart 2024

Ultrasport fenomeen Matthieu Bonne start zondag aan zijn 3e wereldrecordpoging in 1 jaar tijd!

Kom vanaf zondag 24 maart om 16u LAGO-redder Matthieu Bonne aanmoedigen bij zijn nieuwe wereldrecordpoginng. Vanuit de LAGO-reddersstoel naast de atletiekpiste van STAX in Merelbeke heb je een fantastisch zicht op de extreme inspanningen die geleverd zullen worden tijdens de eerste 6 DAYS RACE ooit.

6 november 2023

LAGO kent succesvolste herfstvakantie ooit

Het slechte weer heeft tijdens de herfstvakantie massaal veel volk naar de zwembaden gelokt. Dat blijkt uit cijfers van LAGO, een van de grootste spelers op de Belgische markt. De zwembaduitbater telt zelfs bijna 10 procent meer bezoekers dan in dezelfde vakantieperiode vorig jaar.

2 september 2023

Matthieu Bonne verpulvert wereldrecord non-stop zwemmen in zee zonder hulpmiddelen

Ultrasporter Matthieu Bonne heeft het wereldrecord non-stop zwemmen in zee zonder hulpmiddelen gebroken. De LAGO-redder legde liefst 131 kilometer af. Op die manier verbreekt hij het vorige record van de Maltees Neil Agius met 6 kilometer.

31 augustus 2023

Matthieu Bonne begonnen aan wereldrecordpoging openwaterzwemmen

31 augustus 2023, 9 uur: Ultrasporter Matthieu Bonne is daarnet met een dagje vertraging om 9 uur Belgische tijd begonnen aan zijn wereldrecordpoging in de Golf van Korinthe. Matthieu wil er proberen om minstens 127 kilometer aan een stuk te zwemmen en zo beter te doen dan het huidige record van Olympiër Neil Agius, die 125,7 kilometer in open water had afgelegd.

30 augustus 2023

Wereldrecordpoging Matthieu Bonne uitgesteld door felle wind

De wereldrecordpoging van ultrasporter Matthieu Bonne, die zo lang mogelijk zonder hulpmiddelen aan één stuk wilde zwemmen, is uitgesteld naar donderdagochtend 9 uur (Belgische tijd). De Griekse weerdiensten voorspellen vandaag immers windkracht 6 in de Golf van Korinthe, waardoor zwemmen veel te gevaarlijk zou zijn.

23 augustus 2023

127 kilometer non-stop zwemmen: Matthieu Bonne treft laatste voorbereidingen voor wereldrecord

Komende woensdag, 30 augustus, waagt ultrasporter Matthieu Bonne zich nog maar eens aan een nieuw wereldrecord: zo lang mogelijk en zonder hulpmiddelen aan één stuk door zwemmen in een oceaan, baai of zee. Om het vorige record aan diggelen te slaan, moet hij meer dan 125 kilometer aan één stuk zwemmen. Dat doet hij in de Golf van Korinthe in Griekenland. Vandaag treft hij de laatste voorbereidingen in het Olympisch zwembad van LAGO in Brugge, waar hij zelf redder is.

31 mei 2023

LAGO bekroond met label 'Sportbedrijf'

LAGO heeft zonet het label 'Sportbedrijf', een initiatief van Sport Vlaanderen, in ontvangst mogen nemen. Op die manier toont het bedrijf aan dat het werk maakt van sportpromotie bij haar medewerkers. Meer sport, meer plezier!

27 maart 2023

Matthieu Bonne breekt wereldrecord: 3619,72 km fietsen in een week tijd

Het meest aantal kilometer ooit solo fietsen op 7 dagen tijd. Redder LAGO Brugge Olympia, avonturier en grenzenverlegger Matthieu Bonne was deze week in Phoenix Arizona om dit wereldrecord te breken. Het werd een ongelooflijke week met meer dan 500km fietsen per dag en amper 2,5u slaap, en dat 7 dagen na elkaar.

22 maart 2023

Wereldwaterdag@school

Op woensdag 22 maart vindt Wereldwaterdag@shool plaatst. Dit is een initiatief van Join For Water, GoodPlanet, LAGO en BOS+. 121 scholen organiseren op deze Wereldwaterdag een plantaardig ontbijt, apéro of lunch voor hun leerlingen. Alles samen nemen zo'n 24.000 leerlingen deel aan dit grootste plantaardige feest in Vlaanderen en Brussel. Door dierlijke producten in hun ontbijt of lunch te vervangen door plantaardige, sparen ze allemaal samen maar liefst 12 miljoen water uit! Door deelname aan deze actie, maakt één klas kans op een jaar lang gratis schoolzwemmen in een LAGO bad naar keuze.

27 januari 2023

-6 jarigen zwemmen een week gratis bij LAGO zwemparadijzen

LAGO zwemparadijzen pakt van 30 januari tot en met 3 februari uit met haar ‘Week van de Beweging’. Tijdens die week zwemmen -6 jarigen gratis. Het doel? Meer inzetten op (spelend) bewegen bij kinderen, want ‘meer sporten’ hoeft niet enkel een voornemen zijn bij volwassenen.

25 november 2022

Zwembadsector teleurgesteld door nieuw wetsontwerp rond flexiwerk

De zwembadsector reageert teleurgesteld op het nieuwe wetsontwerp rond flexiwerk dat op tafel ligt. Zo zullen sportclubs die onder paritair comité 223 vallen voortaan flexi-jobbers kunnen inzetten. Zwembaden, die al lang vragende partij zijn om flexi-werk voor redders mogelijk te maken om het nijpende tekort op te vangen, vallen uit de boot bij het nieuwe wetsontwerp.

20 september 2022

HOWEST, LAGO zwemparadijzen en Virtual Reality Slide gaan samenwerking aan voor jonge Game Development studenten in Kortrijk.

De in Kortijk gevestigde opleiding Digital Arts & Entertainment gaat een samenwerking aan met de zwemparadijzen van LAGO en het Nederlandse softwarebedrijf Virtual Reality Slide voor het ontwikkelen van een nieuwe versie van de Virtual Reality waterglijbaan die LAGO in 6 van haar zwemparadijzen heeft staan.

14 juli 2022

Vlaamse kinderen kunnen niet meer zwemmen: 28 procent meer kinderen en volwassenen op zwemles bij LAGO

De Vlaamse Zwemfederatie en zwembadgroep LAGO trekken aan de alarmbel. Steeds meer kinderen kunnen na de lagere school niet of slechts erbarmelijk zwemmen, waardoor ze nauwelijks zelfredzaam zijn in het water. Ouders beseffen dat steeds meer en stuurden dit jaar al 16.000 kinderen op zwemles in de zwemacademies van LAGO. Dat is 28 procent meer dan in 2019.

29 juni 2022

Subtropische waterpret bij LAGO-zwemparadijzen dankzij ruim 3 miljoen liter buitenwater

Alle LAGO-zwemparadijzen zijn helemaal klaar om de zomer in te duiken! In maar liefst 11 zwembaden verspreid over heel België genieten gezinnen van een zalige vakantie-uitstap dichtbij huis. Elk zwemparadijs voegt bovenop het gekende aanbod tal van spetterende zomeractiviteiten toe. Met het ruime openlucht aanbod geniet je ook buiten van dat vakantiegevoel.

25 juni 2022

Proficiat LAGO Gent Rozebroeken! Het wereldrecord 'bommetje' is binnen!

Heel veel opspattend water, golven en een plaatsje in Guinness World Records. Op zaterdag 25 juni 2022 maakten 298 zwemmers gelijktijdig een bommetje in het Olympisch zwembad. Het nieuw wereldrecord staat op naam van LAGO Gent Rozebroeken!

18 mei 2022

Zwembadgroep LAGO bouwt in Bredene een van de grootste gasloze zwembadcomplexen van België

Zwembad van de toekomst verbruikt 50% minder energie per bezoeker dan klassiek zwembad.
Zwembadgroep LAGO zal in Bredene een van de grootste gasloze zwembadcomplexen van ons land bouwen. LAGO Bredene Grasduinen kickt volledig af van fossiele brandstoffen. Het dak van het zwembad is zo goed als één groot zonnepaneel dat jaarlijks even veel elektriciteit opwekt als het jaarverbruik van 60 gezinnen.

13 mei 2022

Matthieu Bonne rondt onwaarschijnlijke triatlonreeks op Canarische Eilanden succesvol af

Avonturier Matthieu Bonne heeft zijn ongeziene en loodzware triatlonreeks op de Canarische Eilanden succesvol beëindigd. De redder van het Brugse LAGO-zwembad legde acht volledige triatlons af in acht dagen tijd. En dat zonder goed te kunnen slapen.

29 april 2022

LAGO CLUB Grimbergen Pierebad opent zwemparadijs

Het gemeentelijk zwembad in de Grimbergse deelgemeente Strombeek-Bever onderging de voorbije maanden een heuse make-over. Het sport- en instructiebad werden na vernieuwingswerken geopend onder de nieuwe naam LAGO CLUB Grimbergen Pierebad. Vanaf 30 april gaan ook de deuren van het recreatiebad, de wellnesszone en de brasserie met terras en buitenspeeltuin open. Op de site wordt ook fitness en padel verwacht.  

19 april 2022

Kustlijnzwemmer Matthieu Bonne gaat voor record met ongeziene reeks volledige triatlons op Canarische Eilanden

Unieke uitdaging ‘8 islands’ als inspiratiebron om meer kinderen aan het sporten te krijgen in samenwerking met grootste zwembaduitbater van België. Acht full triatlons in acht dagen tijd op de acht verschillende Canarische Eilanden. Avonturier Matthieu Bonne (28) gaat van 5 tot en met 12 mei zijn zwaarste uitdaging ooit aan.  Met deze stunt willen Bonne, beroepshalve redder in LAGO Olympia in Brugge, en zijn werkgever zwembaduitbater LAGO kinderen inspireren om te sporten.

20 juli 2021

Nationale rouw

Vandaag is een dag van nationale rouw.
Om 12u vanmiddag stopt heel het land even voor 1 minuut. Ook LAGO zwemparadijzen steunt dit initiatief.

30 mei 2021

Snelcursus WaiWai (zomer)

Leren zwemmen tijdens de Zomervakantie? Dat kan bij WaiWai!


Tijdens een snelcursus in juli en augustus leert je (b)engel de kneepjes van het vak!

12 mei 2021

Opnieuw indoor fitness

Goed nieuws! We hebben er met ons allen lang naar verlangd en vooral onze gezondheid snakt ernaar. Vanaf 9 juni kan het eindelijk weer: inchecken in je favoriete LAGO CLUB fitness voor een intensieve work-out op de toestellen van Technogym. Ook groepslessen kunnen opnieuw indoor doorgaan. Net op tijd om opgestapelde coronakilo's voor altijd vaarwel te zeggen en aan je summer body te werken.

8 mei 2021

Opening terras

Wij zijn er helemaal klaar voor...


Zaterdag 8 mei openen we ons terras voor jullie! Je kan er heerlijk ontspannen in de lounge wanneer de kids zich op de speeltuin, of lunchen met de collega's!
maandag - vrijdag | 10:00 - 20:00
zaterdag | 8:30 - 19:00
zondag | 8:30 - 18:00


Tot snel, in Fitpunt!

 
19 april 2021

lessen inline skating

Skeeleren heeft veel voordelen voor geest en lichaam, het is gezond en maakt gelukkig. Zin om je techniek te verbeteren?
We helpen je graag op weg langs de veiligste routes in Zwevegem.

5 april 2021

Snelcursus WaiWai

Leren zwemmen tijdens de Paasvakantie? Dat kan bij WaiWai!


Tijdens een snelcursus van 5 - 18 april leer jij of je (b)engel de kneepjes van het vak!


1 april 2021

Sport GRATIS tot de zomer!

Zin om er terug in te vliegen?  Sluit je aan bij LAGO CLUB en sport gratis tot en met 30 juni


Benieuwd naar wat we allemaal voor je in petto hebben? Ontdek ons aanbod.

1 april 2021

We zien jullie graag (weer)!

We activeren alle fitnessabonnementen terug vanaf 1 april en kunnen niet wachten om jullie ons outdoor aanbod te laten ontdekken.


Benieuwd naar wat we voor jullie in petto hebben?

28 maart 2021

Lessenreeks 3 WaiWai

Jouw (b)engel kennis laten maken met de wateromgeving of leren zwemmen?

Het inschrijven voor de derde lessenreeks van 2021 voor de WaiWai zwemlessen start op 28 maart!

De lessen vinden plaats op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.

26 maart 2021

Ontdek de 8 nieuwe groepslessen in het aanbod!

We zaten niet stil bij LAGO CLUB, integendeel. We verrijkten ons groepslessenaanbod met maar liefst 8 nieuwe groepslessen.


Benieuwd? Ontdek de nieuwe lessen.

24 maart 2021

Dit heeft het overlegcomité beslist voor de zwembad- en sportwereld.

Het overlegcomité kwam vervroegd samen op woensdag 24 maart. Omdat de besmettingen blijven stijgen, zijn er vanaf zaterdag 27 maart nieuwe regels. Voor de zwembadsector werden er voorlopig geen strengere maatregelen aangekondigd. De geplande sportieve buitenactiviteiten in groep worden nog even uitgesteld.

8 maart 2021

Outdoor groepslessen

Zin om je favoriete groepsles te volgen in open lucht? 


Zin om na al die maanden terug les te volgen bij je vertrouwde groepslesgever? Alle actieve groepslessen zijn opnieuw te vinden in het lessenrooster van het LAGO LIVE & OUTDOOR gedeelte in de applicatie.

1 februari 2021

Ontdek de buitenfitness

Zin in een pittige workout? Ontdek onze splinternieuwe buitenfitness!


In afwachting van een heropening van de fitnesscentra, laten we jullie alvast kennis maken met onze splinternieuwe buitenfitness.5 januari 2021

WaiWai zwemlessen

Jouw (b)engel kennis laten maken met de wateromgeving of leren zwemmen?


Het inschrijven voor de eerste lessenreeks van 2021 voor de WaiWai zwemlessen is opnieuw gestart!


De lessen vinden plaats op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.


21 december 2020

LAGO CLUB heeft een nieuwjaarscadeautje voor alle leden

Als nieuwjaarscadeautje geven we onze leden graag 2 weken (van 4/01 tot 17/01)  toegang tot de live online personal training en on-demand lessen in de LAGO CLUB app.

2 december 2020

Succesvolle opstart bij LAGO

De eerste duik is een feit! Op dinsdag 1 december werden er opnieuw baantjes getrokken in de sportbaden van LAGO. Fervente sportzwemmers maar ook recreatieve zwemmers waren er al vroeg bij voor een verkwikkende zwembeurt in een veilige omgeving.

30 november 2020

LAGO duikt er terug in!

LAGO staat terug in de startblokken: op 1 december heropenen de meeste LAGO zwembaden. Bezoekers kunnen rekenen op een veilige zwemomgeving dankzij de vele voorzorgsmaatregelen.   

31 oktober 2020

Thuis fit blijven

Wil je graag de komende periode thuis fit en gezond blijven? Schrijf je dan in voor personal training sessies, groepslessen en leuke challenges.

Benieuwd naar wat we voor jullie in petto hebben? Download alvast de LAGO CLUB applicatie!

Samen fit, samen sterk!28 oktober 2020

LAGO sluit voor onbepaalde tijd om verspreiding COVID-19 af te remmen.

Wat niemand enkele maanden geleden verwachtte, maar waar we de laatste weken voor vreesden is nu toch gebeurd: de zwembaden moeten weer dicht vanaf donderdag 29 oktober. 

28 oktober 2020

LAGO CLUB sluit voor onbepaalde tijd om verspreiding COVID-19 af te remmen.

Wat niemand enkele maanden geleden verwachtte, maar waar we de laatste weken voor vreesden is nu toch gebeurd: de fitnesscentra en zwembaden moeten weer dicht vanaf donderdag 29 oktober. 

23 oktober 2020

Het zwembad blijft opnieuw open!

De veiligheidsraad heeft vandaag beslist dat alle zwembaden toegankelijk blijven voor publiek.
Je bent dus meer dan welkom in de zwemparadijzen van LAGO en je kan in onze webshop tickets reserveren t.e.m. 1 november. 

17 oktober 2020

Rest-eau-café tijdelijk gesloten.

Op 16 oktober besliste het overlegcomité om horecagelegenheden te sluiten vanaf maandag 19 oktober tot en met 15 november. Het Rest-eau-café moet dus tijdelijk dicht maar LAGO zwemparadijzen en LAGO CLUB fitness blijven open.

14 oktober 2020

Fitness en zwembad blijven open!

Na overleg met de sportsector heeft Vlaams minister van sport Ben Weyts beslist dat vanaf woensdag 14 oktober de sportsector code oranje krijgt.
Dankzij de gangbare coronamaatregelen en het opvolgen van de richtlijnen kunnen LAGO CLUB fitness en het zwembad open blijven.

21 september 2020

LAGO CLUB Gent opent de deuren!

Driemaal hoera, want LAGO opent een derde LAGO CLUB fitnessNa Zwevegem en Kortrijk is dit keer Gent aan de beurt. Sinds kort kan je er op je eigen tempo en onder professionele begeleiding aan je conditie en gezondheid werken.  

15 september 2020

Wat een record! Proficiat Matthieu!

Redder Matthieu Bonne van LAGO Brugge Olympia zwemt als eerste de kustlijn af. Een ongezien record. 

10 september 2020

290 kinderen starten met zwemles bij WaiWai.

WaiWai-zwemacademie viert haar eerste verjaardag en blikt terug op een succesvol jaar in het zwembad van LAGO CLUB Zwevegem. 

18 juli 2020

Sport gratis tijdens de zomervakantie!

Kies voor een fitnessabonnement en sport de hele zomervakantie gratis.

10 juli 2020

Mondmaskers verplicht vanaf zaterdag 11 juli

Het overlegcomité heeft beslist om mondmaskers vanaf zaterdag 11 juli te verplichten op plekken waar veel mensen zijn zoals winkelcentra, bioscopen ... 

1 juli 2020

Welkom voor waterplezier bij LAGO!

Eindelijk is het zo ver: om 10u00 openen alle LAGO zwembaden in België de deuren voor alle waterliefhebbers die er al weken naar uitkijken.

30 juni 2020

Zalig, zorgeloos zomeren bij tropisch LAGO

Wie denkt aan de start van de zomervakantie, denkt aan waterpret, tropische temperaturen en avonturen beleven met familie en vrienden. Gelukkig kan je vanaf 1 juli weer proeven van meer water en meer plezier in de 10 LAGO zwemparadijzen.

25 juni 2020

NIEUW - Bestel je tickets via de webshop!

Vanaf 25 juni kan je online tickets kopen in de webshop.

24 juni 2020

Éindelijk terug waterpret bij LAGO

We duiken er weer in: vanaf 1 juli kan er terug gezwommen worden. Ook LAGO opent alle baden en kan iedereen verzekeren dat dit in alle veiligheid gebeurt. Chloorwater, 100% buitenlucht en een gloednieuwe webshop zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos van zijn plonsbeurt kan genieten.

10 juni 2020

SUMMER BODY CHALLENGE

VERLIES 5 KG IN 5 WEKEN! Wil je jouw lichaam nog snel klaarstomen voor de zomervakantie? Schrijf je nu in voor ons 5 wekenprogramma.

10 juni 2020

NIEUW! Snelcursus KIDS zomer 2020

Op zwemles in juli en augustus? Dat kan bij WaiWai!

5 juni 2020

De coronakilo's kunnen eraf bij LAGO CLUB

Gisteren heeft de nationale veiligheidsraad de sportliefhebbers terug perspectief gegeven. De fitnesscentra van LAGO CLUB in Zwevegem én Kortrijk kregen groen licht om iedereen terug indoor te verwelkomen vanaf maandag 8 juniVanaf nu zijn er geen excuses meer om die coronakilo’s er niet af te werken.  

4 juni 2020

Op 1 juli duiken we er terug in!

De Nationale veiligheidsraad besliste op 3 juni dat zwembaden vanaf vanaf 1 juli terug de deuren mogen openen. In Europa is België bij de laatste landen om zwembaden te heropenen. We betreuren dat jij en je gezin nog steeds niet van waterplezier bij LAGO kunnen genieten en dat onze medewerkers nog niet aan de slag kunnen. We zijn méér dan ooit klaar om jullie te verwelkomen in een leuk en veilig zwemparadijs!

29 mei 2020

Redders LAGO klaar voor staycation in België

LAGO zet alles op alles om de zwemparadijzen in optimale omstandigheden te laten hervatten wanneer er groen licht gegeven wordt. En als dat gebeurt, dan zal dat gebeuren in alle veiligheid. De centra worden aangepast om iedereen zorgeloos te laten genieten van zwemplezier én de redders van LAGO zijn inmiddels bezig met het volgen van een bijscholing omtrent de nieuwe reanimatierichtlijnen in functie van Covid-19.

15 mei 2020

Back on track: LAGO CLUB outdoor

Na goed nieuws van de Veiligheidsraad staan we te popelen om jullie met veel enthousiasme opnieuw te ontvangen. Vanaf volgende maandag 18 mei organiseren we outdoor groepslessen voor de groepslesleden en outdoor trainingen in kleine groepjes voor onze fitness leden. Trainingen zullen enkel doorgaan in openlucht.

14 mei 2020

LAGO CLUB Zwevegem en B'eau Wellness openen opnieuw

Op 13 mei besliste de Nationale veiligheidsraad dat schoonheidssalons opnieuw mogen opstarten. De schoonheidsspecialiste van B'eau Wellness in LAGO Gent Rozebroeken verheugen zich om opnieuw hun vertrouwde klanten te verwelkomen voor hun beauty date. Ook groepslessen in de buitenlucht kunnen vanaf volgende week weer. De fitnesscoaches in LAGO CLUB Zwevegem Fit. warmen zich alvast op om ieders conditie aan te scherpen. 

12 mei 2020

Ben je veilig in een zwembad tegen het coronavirus?

Onze LAGO zwembaden blijven voorlopig nog gesloten, maar vandaag vernemen we toch hoopvol nieuws. Viroloog Steven Van Gucht beantwoordt in hln nieuws de vraag: "Wat is het risico op besmetting in zwembaden?"

30 maart 2020

We blijven tijdelijk gesloten. Stay safe!

LAGO volgt de maatregelen van de overheid om het coronavirus in te dijken. Alle LAGO CLUB-fitnesscentra, LAGO-zwemparadijzen en Rest-eau-cafés blijven gesloten. Alle updates vind je op deze nieuwspagina.

19 maart 2020

LAGO applaudisseert mee voor alle superhelden!

Onze zorgverleners, vrijwilligers en anderen die extra inspanningen leveren om ons door deze moeilijke coronatijd te helpen zijn echte helden. Daarom roept LAGO iedereen op om deel te nemen aan #mercivanuitonskot op vrijdag 20 maart om 12u00 met een oorverdovend applaus.

16 maart 2020

Al je vragen over de sluiting omwille van het coronavirus beantwoord.

Alle LAGO CLUB fitnesscentra en zwembaden zijn tot nader order gesloten tot en met vrijdag 3 april in de strijd tegen het coronavirus. In de FAQ's op onze website worden al je praktische vragen over jouw beurtenkaart, zwemlessen, verjaardagsfeestjes ... beantwoord.

12 maart 2020

LAGO CLUB sluit tijdelijk de deuren in de strijd tegen het coronavirus

Als sportief en betrokken bedrijf wil LAGO CLUB er alles aan doen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken. LAGO beslist daarom in samenspraak met de betrokken overheden om de deuren van al zijn zwembaden, fitnesscentra en speelparadijzen tijdelijk te sluiten.

4 maart 2020

LAGO opent tweede LAGO CLUB fitness!

Op 7 en 8 maart opent LAGO CLUB een innovatieve fitness in het complex van het subtropisch zwembad LAGO Kortrijk Weide. In Zwevegem is LAGO CLUB na 1,5 jaar uitgegroeid tot een ware trekpleister. 1400 leden werken er op eigen tempo en onder professionele begeleiding aan hun conditie en gezondheid. Vanaf maart kan er ook in Kortrijk getraind worden op de meest geavanceerde toestellen in de fitnessmarkt. 

4 februari 2020

Nationale pannenkoekenweek

Van 3 t.e.m. 7 februari krijg je, tussen 14u en 18u, bij aankoop van 1 portie* pannenkoeken in ons Rest-eau-café een portie pannenkoeken gratis!  

16 september 2019

Kids eat free on Wednesday

Op woensdagnamiddag verwent LAGO je kids met een GRATIS kindergerecht in het het Rest-eau-café.

14 september 2019

BACK TO SCHOOL

Zaterdag 14 september van 9u tot 12u: Schrijf je in aan €29,9/maand en ontvang 2 maand gratis!

12 september 2019

Fietstocht door de zaligheden van Zwevegem

September is de maand bij uitstek voor leuke fietstochten. Tijdens de nieuwe "Happen & Trappen" fietsroute ontdek je de zaligheden van Zwevegem en geniet je van een lekkere tussenstop in het Rest-eau-café van LAGO CLUB Zwevegem Fit. 

15 augustus 2019

DOE MEE EN WIN!

DOE MEE EN WIN!

  • Toegang Internationaal Streekbierenfestival Zwevegem 2019 op 15 augustus voor 2 personen
  • Consumptiekaart twv 10 consumpties (drank en/of snacks)
  • Tickets voor LAGO Kortrijk Weide
  • Overnachting voor 2 personen in Hotel Square kortrijk (15 - 16 augustus)
29 juni 2019

1 jaar LAGO CLUB Zwevegem

Op 29 juni blazen we ons eerste kaarsje uit! Dit moet gevierd worden. Daarom zullen er tal van promo's worden aangeboden:

- Studentenpromo 2 + 1 maand gratis

- 10 + 2 beurten gratis op familiepas en recreatieve zwembeurtenkaart (1 t.e.m. 7 juli)

- Feestavond LAGO CLUB op donderdag 4 juli!

Schrijf je nu in!

26 juni 2019

Onderhoudsdagen

Jaarlijkse onderhoudsdagen van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 juni. 


We willen dat onze club blijft schitteren zoals nieuw. Daarom worden er jaarlijks enkele onderhoudsdagen ingepland. Van woensdag 26 juni t.e.m. vrijdag 28 juni is LAGO CLUB Zwevegem volledig gesloten. Bedankt voor jullie begrip. We zien elkaar terug vanaf zaterdag 29 juni!

19 april 2019

Afslankchallenge: verlies 5kg in mei!

1 februari 2019

Nieuwjaarsrecepties en familiefeestjes doorspoelen?

Infosessie Tournée Minérale!

23 januari 2019

Nieuwe fitness toestellen!

Maar liefst 9 nieuwe toestellen!

20 december 2018

LAGO CLUB Zwevegem for BOAS vzw

LAGO CLUB Zwevegem schenkt 560 euro aan BOAS vzw!

9 december 2018

Een cadeau waar je echt ondersteboven van bent!

Op zoek naar een origineel cadeau?

Verras je vrienden en familie met een leuke belevenis in

LAGO CLUB Zwevegem en kom samen genieten!

15 november 2018

Aquafitness in LAGO CLUB formule

Goed nieuws! Vanaf begin december kan je als LAGO CLUB lid kiezen voor alle aquafitness lessen van onze partner Aqua & Move Zwevegem.