Ticketreservatie via onze webshop blijft sterk aangeraden

Meet the coaches

Welkom bij LAGO CLUB Zwevegem Fit. 

We helpen je graag op weg om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken!

"Stop saying tomorrow"

Koenraad

Koenraad studeerde Sport en beweging en is een fervent beoefenaar van ijshockey en inline skating. Binnenkort leert hij jullie dan ook graag de tips en tricks van het inline skaten. Ook staat hij paraat om jullie te begeleiden in een programma 'start to run', binnen op de loopband of door de straten van Zwevegem. 


Wil jij je uithoudingsvermogen verbeteren? Aarzel niet om hem aan te spreken!
"The right mindset is all you need"

Kimberly

Door zelf krachttraining te beoefenen in de fitness heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en geleerd dat de focus niet altijd op ons fysiek moet liggen maar vooral op onze mentale gezondheid.

Naast krachttraining ben ik ook veel bezig met gezonde voeding. De interesse was zo groot dat ik de studie voedingsdeskundige erbij nam. Zo kan ik ook beter weten hoe ik krachttraining met de juiste voeding kan combineren. Ik post ook graag tips en tricks op Instagram om mensen te helpen of iets bij te leren. Kimberly behaalde recent ook haar diploma personal coach

Ik sta te popelen om samen onze grenzen te verleggen!
"Be savage, not average"

Yuri

Yuri is naast fitnesscoach ook een geboren zang- en danstalent. Je vindt hem met veel enthousiasme terug in de groepsleszaal voor de lessen Pilates en Insanity. Hij is gespecialiseerd in core stability en kan je heel wat techniek over powertraining bijbrengen. 


Wil je werken aan je spiermassa, aarzel dan niet om Yuri aan te spreken. Hij werkt graag een plan op maat voor je uit!
"Think it, want it, get it"

Lorenzo

Lorenzo, onze laatste coach in de rij, is fitnesscoördinator van LAGO CLUB Zwevegem. Vroeger bracht hij uren door op de fiets als wielrenner maar nu maakt hij graag trainingsschema's met verschillende doeleinden. Bij hem kan je terecht voor een motiverende babbel voor, tijdens of na je workout!