Meet the coaches

Welkom bij LAGO CLUB Zwevegem Fit. 

We helpen je graag op weg om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken!

"Stop saying tomorrow"

Koenraad

Koenraad studeerde Sport en beweging en was een fervent beoefenaar van ijshockey en inline skating. Hij leert hij jullie dan ook graag de tips en tricks van het inline skaten. Ook staat hij paraat om jullie te begeleiden in een programma 'start to run', binnen op de loopband of door de straten van Zwevegem. 


Wil jij je uithoudingsvermogen verbeteren? Ben je volop aan het revalideren of wil je graag sportspecifiek werken (bv. explosiviteit)? Aarzel niet om hem aan te spreken!
"The right mindset is all you need"

Kimberly

Kimberly heeft, door zelf krachttraining te beoefenen in de fitness, meer zelfvertrouwen gekregen en geleerd dat de focus niet altijd op ons fysiek moet liggen maar vooral op onze mentale gezondheid.

Naast krachttraining is ze ook veel bezig met gezonde voeding. De interesse was zo groot dat ze de studie voedingsdeskundige erbij nam. Zo kan ze ook beter weten hoe ze krachttraining met de juiste voeding kan combineren. Ze post ook graag tips en tricks op Instagram om mensen te helpen of iets bij te leren. Kimberly behaalde recent ook haar diploma personal coach. Ze staat te popelen om samen grenzen te verleggen!
"Progress, not perfection"

Louis

Louis startte zelf 8 jaar geleden zijn fitness journey door zijn passie voor fysieke en mentale gezondheid.


Het doel om lichaamsvet te verliezen en spieropbouw te bevorderen bracht hem bij de specialisatie krachttraining. Met ondertussen meer dan 200 uur ervaring in personal training, streeft hij ernaar om individuen te helpen richting een gezondere levensstijl op een eenvoudige en haalbare manier. Let’s work on a new you.

"Make the impossible possible"

Yuri

Yuri is naast fitnesscoach ook een geboren zang- en danstalent. Je vindt hem met veel enthousiasme terug in de groepsleszaal voor de lessen Pilates en Insanity. Hij is gespecialiseerd in core stability en kan je heel wat techniek over krachttraining bijbrengen. 


Wil je werken aan je spiermassa? Aarzel dan niet om Yuri aan te spreken. Hij werkt graag een plan op maat voor je uit!
"Hard werken en toewijding zijn de key"

Lorenzo

Lorenzo vervult de rol van fitnesscoördinator en is een waardevol lid van ons team. Zijn expertise in cardio- en krachttraining dragen bij aan een positieve en motiverende omgeving voor al onze leden. Als gewezen wielrenner is hij ongetwijfeld ook van onschatbare waarde voor onze wielerfanaten. Hij staat in voor alle operationele zaken en voor de soepele werking in onze fitness. Ook kan je hem enkele avonden terugvinden als coach, waar je bij hem altijd terecht kan voor een motiverende babbel voor, tijdens of na je workout!

The key to success is to start before yo

Matthias

Matthias is de senior sales executive van LAGO CLUB Zwevegem. Wil je graag aansluiten bij LAGO CLUB Zwevegem? Of heb je vragen over de mogelijkheden binnen de fitness? Matthias kan je alles vertellen over de verschillende formules en nog veel meer! Spreek Matthias gerust aan voor een vlotte babbel!