Meet the coaches

Welkom bij LAGO CLUB Zwevegem Fit. 

We helpen je graag op weg om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken!

"Stop saying tomorrow"

Koenraad

Koenraad studeerde Sport en beweging en is een fervent beoefenaar van ijshockey en inline skating. Binnenkort leert hij jullie dan ook graag de tips en tricks van het inline skaten. Ook staat hij paraat om jullie te begeleiden in een programma 'start to run', binnen op de loopband of door de straten van Zwevegem. 


Wil jij je uithoudingsvermogen verbeteren? Aarzel niet om hem aan te spreken!
"Your only limit is you'

Stephanie

Stephanie, ons competitiebeestje is gek op crossfit. In het verleden bewees ze haar talent voor deze competitie al meermaals met een plaats op het podium. Vorig jaar zag je haar rondlopen met een bolle buik, maar sinds enkele maanden is ze mama van kleine Madée. Stephanie helpt je graag op weg om de beste versie van jezelf te worden.


Wil jij sterker worden in crossfit of bootcamp? Aarzel niet om haar aan te spreken!
"Be savage, not average"

Yuri

Yuri is naast fitnesscoach ook een geboren zang- en danstalent. Je vindt hem met veel enthousiasme terug in de groepsleszaal voor de lessen Pilates en Insanity. Hij is gespecialiseerd in core stability en kan je heel wat techniek over powertraining bijbrengen. 


Wil je werken aan je spiermassa, aarzel dan niet om Yuri aan te spreken. Hij werkt graag een plan op maat voor je uit!
"Think it, want it, get it"

Lorenzo

Lorenzo, onze laatste coach in de rij, is fitnesscoördinator van LAGO CLUB Zwevegem. Vroeger bracht hij uren door op de fiets als wielrenner maar nu maakt hij graag trainingsschema's met verschillende doeleinden. Bij hem kan je terecht voor een motiverende babbel voor, tijdens of na je workout!

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt