Een fitnessplan op jouw maat

Wat je doelstelling ook is: afslanken, spiermassa opbouwen, conditie verbeteren, fit en gezond blijven... Het start allemaal met een persoonlijk fitnessprogramma en een eerste kennismaking met jouw club en trainers.

Gratis kennismakingspas aanvragen

Je eerste fitnessbeurt

Tijdens je eerste fitnessbeurt worden jouw fitnessdoelstellingen in kaart gebracht en wordt jouw lichaamssamenstelling opgemeten met de Body-analyzer. Rekening houdend met je doelen, leeftijd, niveau en de meetresultaten wordt er een compleet en doelgericht trainingsprogramma op maat uitgestippeld.

Je fitnesstraject

Tijdens jouw persoonlijk traject volg je je resultaten op via een duidelijke fitnessapp. Je wordt steeds opgevolgd en geadviseerd door een enthousiast team van gekwalificeerde trainers. Elke 4 à 5 weken leg je een test af en wordt er voor jou een nieuw trainingsschema opgesteld. Dankzij de continue opvolging en bijsturing van je persoonlijk fitnessprogramma blijf je gemotiveerd sporten naar je doel.

Perfect gepland in je drukke agenda

Voor je persoonlijk fitnessplan hoef je niet veel tijd vrij te maken in je drukke agenda. Per week volstaan 2 trainingen van 35 minuten om fit en gezond te worden en te blijven. Via de praktische fitnessapp plan je zorgeloos je sportmomenten. TIP! Reserveer bijvoorbeeld je plaats in de fitness op momenten dat jouw kind zwemles volgt bij WaiWai in LAGO CLUB Zwevegem.