Ontdek de 8 nieuwe groepslessen in het aanbod!

26 maart 2021

We zaten niet stil bij LAGO CLUB, integendeel. We verrijkten ons groepslessenaanbod met maar liefst 8 nieuwe groepslessen. Van high intensity tot lekker tot rust komen, er is voor ieder wat wils!

Benieuwd? Ontdek de nieuwe lessen hier.


POPPILATES
Poppilates is pilates zoals je het nog nooit hebt gezien! In dit unieke groepslessenformat uit de VS worden pilatesbewegingen gechoreografeerd op hedendaagse popmuziek in een intensieve, maar voor iedereen toegankelijke total body workout. Pilates met een twist dus.

PIIT28
Pilates Insensity Interval Training is een combinatie van pilates en HIIT, High Intensity Interval Training. Bij deze workout combineer krachttraining en werk je tegelijkertijd aan je balans en mind. Je wordt er rustiger van en je krijgt meer doorzettingsvermogen.  

GRAVITY YOGA
Gravity yoga is een doelgerichte flexibiliteitstraining gericht op de heupen, hamstrings, rug en schouders. Alle oefeningen gebeuren op de mat en helpen je om deze spiergroepen in je lichaam te openen en op die manier flexibeler en mobieler te zijn in het dagelijkse leven.

BODY ATTACK
Body Attack is een high-energy interval training. Deze training is een combinatie van atletische bewegingen en kracht- en stabilisatieoefeningen. Deze workout is zo samengesteld dat je je uithoudingsvermogen traint! 

YIN YANG YOGA
Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij veel aandacht wordt besteed aan elke houding. Je gaat aan een heel gestaag tempo te werk met elke pose, en gaat steeds op zoek naar wat goed voelt en wat je lichaam kan. Het is een meer herstellende yoga vorm, waar ook veel aandacht besteed wordt aan pranayama – de ademtechnieken van yoga. 

OUDER-BABY WORKOUT
Het leuke is dat je deze groepsles met je baby kunt doen. Je kleintje kan gewoon wakker zijn en ze vinden het vaak nog heel erg leuk ook om 'mee te bewegen'. Het is waarschijnlijk even wennen met je (nieuwe) sportpartner in crime, maar als je het een paar keer doet zal je zien dat het best wel goed voelt om terug wat te bewegen. Je hebt waarschijnlijk een tijdje (bijna) niets gedaan, maar nu is het weer tijd om te bewegen!

OUDER-PEUTER WORKOUT
Het doel van deze groepsles is om peuters van 2 tot 4 jaar de kans te geven om samen met hun ouders of grootouders te sporten. Klimmen, klauteren, rollen, spelen met ballen en nog veel meer. Het uitoefenen van dit soort bewegingen bevordert de motoriek van uw kind. Ook is het een momentje van quality time met jouw (b)engel. 

BODY BALANCE
Body Balance is een rustgevende workout, die gefocust is op je body en mind. Je ontwikkelt meer kracht, flexibiliteit en concentratie door de verschillende houdingen die je lichaam aanneemt. In de Body Balance les vind je invloeden uit de yoga, Tai Chi en Pilates. Deze samenvoeging zorgt voor rust in je gedachte en in je lichaam.