Het volledige zwembad is open! sportbad, kinderbad, warme lagune, sauna... --> RESERVATIE VERPLICHT! Meer info

Fitness

Dé fitness voor wie zich goed wil voelen en fit wil blijven!

LAGO CLUB Zwevegem is opnieuw open een voorziet een outdoor aanbod op maat! Naar welk doel je ook toe werkt, of het dan fit blijven, conditie opbouwen of verbeteren, gewicht verliezen of spiermassa opbouwen is, het LAGO CLUB-team staat je bij met de nodige tips en professioneel advies. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod groepslessen, functionele training en personal training!

Clubgevoel en professionele begeleiding centraal

De nadruk binnen LAGO CLUB ligt, zoals de naam doet vermoeden, op het clubgevoel.

Met gekwalificeerde trainers die steeds zullen aanwezig zijn om jou met advies bij te staan, zal het ongeacht je leeftijd of niveau mogelijk zijn om naar je vooropgestelde doel toe te werken.

Waarom de LAGO CLUB-fitness echt de moeite waard is

  • Behaal snel en efficiënt verbluffende resultaten
  • Uw resultaat onmiddellijk beschikbaar in onze app
  • Altijd professionele trainers aanwezig
  • Geef energie terug aan het net terwijl je sport
Waarom de LAGO CLUB-fitness echt de moeite waard is

Functioneel trainen met FunXtion

FunXtion brengt functioneel trainen helemaal tot leven met naast de offline coaching ook een digitale component. 

Heerlijk efficiënt, supertof en geweldig om een afwisselende work-out op maat van jou te creëren!

Functioneel trainen met FunXtion

In 30 minuten of minder jouw fitnessdoel behalen in het BIOCIRCUIT

Een van de trekpleisters binnen het LAGO CLUB Zwevegem Fit.-concept is het BIOCIRCUIT. Ontwikkeld vanuit een unieke samenwerking met NASA zorgt jouw persoonlijke trainingsschema ervoor dat je door slechts tweemaal per week gedurende 30 minuten te sporten een leven lang fit blijft.

In 30 minuten of minder jouw fitnessdoel behalen in het BIOCIRCUIT

Sporten in groep

Yoga, pilates, group cycling, sh’bam, BBB, combat, PIIT28, Zumba...

Met een ruim aanbod aan groepslessen is het enkel nog aan jou om jouw ideale work-out te kiezen en daarna te genieten van een sportieve les in een gezellige groepssfeer!

Sporten in groep

Zwemmen of genieten in de wellness

Met de optie zwemmen in je sportpakket, kan je voor of na je workout genieten van een ontspannend moment in de warme lagune of de sauna. Wil je graag de perfecte afwisseling? Combineer dan baantjes zwemmen met fitness!

Zwemmen of genieten in de wellness

Vraag hier je gratis kennismakingspas aan

Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met een van onze gekwalificeerde trainers

Ontdek welk profiel aansluit bij jouw behoeften

Benieuwd naar wat we aanbieden voor jouw profiel? Je leest het hieronder!

Start moving

Wil jij ook de voordelen van sporten ontdekken, meer energie krijgen, je beter in je vel voelen, spierkracht opbouwen en je een betere houding aanmeten? Start to move met heel wat leuke groepslessen!

Lose weight

Ontdek hoe leuk calorieën verbranden en spierkracht vergroten kan zijn met bijvoorbeeld een combinatie BIOCIRCUIT, ontspannende groepslessen en zwemmen!

Tone your body

Voel je goed en zie er ook idem dito uit! Om je spieren te versterken voor een betere houding en verhoogde flexibiliteit van de gewrichten is een totale body work-out helemaal jouw ding.

Boost performance

Een intensieve training waar je voluit gaat voor het verbeteren van je atletische prestaties en vergroten van je spierkracht: dat is waar jij naar op zoek bent! Functioneel training met FunXtion, het revolutionaire karakter van het BIOCIRCUIT, high-intensity groepslessen of krachttraining.

Stay young

Verhoog je levenskwaliteit met een veilige cardiotraining waar je heel wat nieuwe energie en een goed humeur van overhoudt! Voel je goed in je vel met sporten die niet alleen goed zijn voor je spieren en beendergestel, maar eveneens dé uitgelezen manier is om, al dan niet in groep, je sportief uit te leven. Van de cardiotoestellen in de fitness, tot de toffe groepslessen of je wekelijkse zwemuurtje: we hebben heel wat wils voor jouw levensstijl!
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt