Ontdek het revolutionaire BioStrength trainingssysteem!

Wat is BioStrength?

Bereik +30% meer resultaat in dezelfde tijd met BioStrength, het nieuw hoogtechnologisch trainingsconcept van Technogym met volautomatische toestellen. Alles wordt correct ingesteld door je coach: workload, bewegingsbereik, herhalingen, tempo en rusttijd. Zo train je juister en verklein je de kans op blessures. Wat je doel ook is: je lichaam verstevigen, gewicht verliezen, spieren opbouwen of sterker worden en blijven? Dankzij de gepersonaliseerde trainingsprogramma’s van 35 minuten met realtime begeleiding over bewegingsbereik en tempo blijf je gemotiveerd sporten. Voor de (top)sporter is er zelfs een explosieve boost performance training.

Wat zijn de voordelen?

Ontdek onze geavanceerde fitnessapparatuur die jouw training naar een hoger niveau tilt. Met geautomatiseerde zittingen en gewichten wordt elke sessie moeiteloos en efficiënt. In slechts 40 minuten voltooi je een circuit van 8 toestellen, optimaliserend voor tijd en resultaten. Bovendien wordt ons programma om de vijf weken geüpdatet, waardoor je altijd voorop blijft lopen in je fitnessroutine. Bij evaluaties herhalen we testen om je progressie te meten, zodat je duidelijk je vooruitgang kunt zien en jouw doelen kunt bereiken. Ervaar de perfecte combinatie van gemak, snelheid en resultaten met onze state-of-the-art fitnessapparatuur!

Wat zijn de voordelen?

Voor wie is BioStrength?

Ons innovatieve fitnesstoestel is speciaal ontworpen voor mensen die nieuw zijn in fitness of voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer geleidelijke aanpak. Ideaal voor beginners zonder ervaring met toestellen, past ons apparaat zich aan jouw behoeften aan. Het gevoelige systeem detecteert de spanning en past automatisch het gewicht aan, waardoor een comfortabele en veilige training gegarandeerd is, zelfs als je minder weerstand voelt. Deze aanpassingsmogelijkheid zorgt voor een aangename en op maat gemaakte ervaring, waardoor iedereen op zijn eigen tempo en niveau kan trainen, met vertrouwen en gemak.

Voor wie is BioStrength?

Getuigenis

Dorine, 64 jaar

"Ik train iedere week drie keer bij LAGO CLUB Zwevegem om mijn conditie op pejl te houden. Door het toegankelijke gebruik van de BioStrength lukt het me om mijn motivatie te behouden en heb ik zelfs al mijn grootste doel behaald: fit zijn! De combinatie fitness en zwemmen samen met de goede begeleiding zijn daarin voor mij een grote steun."

Vraag hier je gratis kennismakingspas aan.

Getuigenis