Back on track: LAGO CLUB outdoor

15 mei 2020

Na goed nieuws van de Veiligheidsraad staan we te popelen om jullie met veel enthousiasme opnieuw te ontvangen. Vanaf volgende maandag 18 mei organiseren we outdoor groepslessen voor de groepslesleden en outdoor trainingen in kleine groepjes voor onze fitness leden. Trainingen zullen enkel doorgaan in openlucht.

Ter compensatie van de reeds betaalde maand in maart kunnen alle fitness- en groepslesleden gratis éénmaal per week inschrijven voor een personal training en/of groepsles. En dit tot 8 juni! Meer info over de heropstart van de betaling van je abonnement volgt later. Bedankt voor jullie begrip en geduld.

MAATREGELEN

De fitness federatie, de GEES, de veiligheidsraad en wij als CLUB stelden heel wat maatregelen op om jullie en onze veiligheid te garanderen. Deze zullen ter plaatse uithangen en er zal door onze coaches gecontroleerd worden. 

PRAKTISCH

  • Verplicht reserveren

Reserveren voor alle trainingen is verplicht, zowel voor de groepslessen (enkel voor groepslesleden) als de personal training (voor fitness leden). Je kan enkel via de mywellness app reserveren. Open de mywellness app, kies voor ‘groepsles tijdschema’ en reserveer jouw plaatsje op jouw gewenste moment. Kom liefst met dezelfde groep of personen in een zelfde tijdslot om interactie tussen te veel verschillende personen te vermijden.

De capaciteit per groepsles is beperkt tot 19 deelnemers en 1 instructeur. Indien slecht weer zal de groepsles niet fysiek doorgaan, maar wel live te volgen zijn via onze facebookpagina. De annulatie van de les zal telkens voor 12u de dag zelf gecommuniceerd worden.

Voor personal training zijn er 3 verschillende programma’s: ‘restart moving’, ‘lose weight’ en ‘boost performance’. Boek je training ook via het groepslessenschema. Onze fitness coaches staan vanaf maandag 7 op 7 van ’s morgens tot ’s avonds paraat. Per sessie worden er maximaal 4 leden toegestaan om de vereiste afstand te kunnen garanderen en voldoende persoonlijke feedback te kunnen geven. Elke sessie duurt 1u en elk lid kan éénmaal per week een personal trainingsles boeken. Onze coaches zullen hierop toezien.

  • Flow rond het gebouw

Alle looplijnen werden zo opgesteld zodat niemand elkaar hoeft te kruisen. Leden voor personal training en spinning verzamelen voor het rechter tuinpoortje aan de voorkant van het gebouw en verlaten de les tegenwijzerzin via de achterkant van het gebouw. Leden voor de groepslessen verzamelen voor de linker tuinpoort aan de achterkant van het gebouw en verlaten de weide opnieuw via de andere poort aan de achterkant van het gebouw. Alle leden wachten voor de poort tot een instructeur de groep komt ophalen.


 

  • Checklist

Check zeker nog eens volgende zaken voor jouw bezoek aan onze club:
Bekijk de looplijnen van jouw gereserveerde sessie.
Voorzie een eigen matje of handdoek indien je hiervan gebruik wil maken.
Neem je eigen drinken mee. Bijvullen is niet mogelijk in de club.
Toiletten en douches zijn gesloten en kunnen niet gebruikt worden.
Ga zeker na of je gereserveerd hebt.
Kom niet trainen als je je ziek voelt.

Bij problemen of vragen, stuur een mailtje naar fitpunt@lago.be.

Sportieve groeten en tot binnenkort,

Team LAGO CLUB Zwevegem