We zien jullie graag (weer)!

1 april 2021

Ondertussen zijn de fitnessdeuren van LAGO CLUB Zwevegem & Kortrijk al meer dan vijf maanden gesloten in de strijd tegen het coronavirus. Heel wat leden engageerden zich de afgelopen maanden om deel te nemen aan ons alternatief sportaanbod, chapeau! Tijdens de koude wintermaanden gebeurde de coaching online en sinds kort in beperkte kring outdoor op het grasveld en rond de nieuwe buitenfitness in Zwevegem.

Helaas kregen we nog geen concrete datum om de deuren van LAGO CLUB opnieuw te mogen openen. In afwachting van een heropening van de fitnesszaal, willen we alle leden kennis laten maken met ons outdoor aanbod. We werkten de afgelopen weken aan een lessenrooster boordevol personal trainingssessies en groepslessen. Dit om jullie fysiek voor te bereiden op de officiële heropening en om jullie klaar te stomen voor de zomer, waar we met z’n allen zo naar uitkijken.

Outdoor sportaanbod volgens de geldende corona-maatregelen:

Outdoor trainingssessies per 3 leden met jouw vertrouwde coaches

  • Pittige intervaltrainingen rond de interactieve buitenfitness in Zwevegem.
  • Gerichte sportsessies: restart moving, buik & rug, power & abs, Start to run, inline skating…


Leuke outdoor groepslessen per 3 op verschillende tijdstippen

  • Zumba, BBB, Fitdance, Insanity, Power, Sh’bam, …
  • Benieuwd naar de 8 gloednieuwe groepslessen? Neem een kijkje in de app!


Openingsuren:

Zowel overdag, ’s avonds als tijdens het weekend kan je deelnemen aan je favoriete sportsessie. Vergeet niet om steeds je plaatsje te reserveren in de LAGO CLUB app onder de club ‘LAGO CLUB Zwevegem Fit.’.

Abonnementen:

Vanwege het ruime aanbod aan diverse sportsessies, betaal je bij de activatie vanaf april opnieuw jouw abonnement per maand. Leden met een fitnessabonnement kunnen 2 sessies boeken per week, leden met een BIO-CIRCUIT-abonnement 3 sessies. Leden met een abonnement groepslessen kunnen 2 groepslessen per week boeken.


Benieuwd naar wat we concreet voor jullie in petto hebben? Neem gerust een kijkje in de LAGO CLUB app!