Ticketreservatie via onze webshop blijft sterk aangeraden

Groepslessen

Ontdek onze 22 groepslessen!

Nood aan dat extra duwtje in de rug? Ontdek het plezier van sporten in groep!
We organiseren lessen in Zwevegem en Kortrijk.

Download alvast de LAGO CLUB app en ontdek het uurrooster!

Kennismakingspas Zwevegem       Kennismakingspas Kortrijk

Poppilates

Poppilates is pilates zoals je het nog nooit hebt gezien! In dit unieke groepslessenformat uit de VS worden pilatesbewegingen gechoreografeerd op hedendaagse popmuziek in een intensieve, maar voor iedereen toegankelijke total body workout. Pilates met een twist dus!

Jumpclass

Door de opzwepende muziek en de speciale trampolines is dit de ideale training om af te slanken. UBound verklaart de oorlog aan cellulitis. De ideale workout dus voor iedereen die er goed wil uitzien. Een bijkomend voordeel is dat de trampoline alle schokken opvangt. Hierdoor vermindert de impact op pezen en gewrichten drastisch.

PIIT28

Pilates Insensity Interval Training is een combinatie van pilates en HIIT, High Intensity Interval Training. Bij deze workout combineer krachttraining en werk je tegelijkertijd aan je balans en mind. Je wordt er rustiger van en je krijgt meer doorzettingsvermogen.

Gravity Yoga

Gravity yoga is een doelgerichte flexibiliteitstraining gericht op de heupen, hamstrings, rug en schouders. Alle oefeningen gebeuren op de mat en helpen je om deze spiergroepen in je lichaam te openen en op die manier flexibeler en mobieler te zijn in het dagelijkse leven.


NIEUW

Body Pump

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Yin Yang Yoga

Snak je naar ontspanning? Maar wil je tegelijkertijd een intensieve yoga sessie doen? Dan is Yin Yang yoga perfect. Het is een perfecte balans tussen ontspanning en intensiteit.  Laat de stress varen en bouw innerlijke kracht op.  


De sessie start met krachtige houdingen die ons lichaam de kans geven om vastgelopen stress te ontladen en innerlijke kracht op te bouwen. Nadien houden we yin houdingen enkele minuten aan. Hierdoor komt het zenuwstelsel volledig tot rust. We brengen onze aandacht naar binnen en komen dieper in contact met onszelf. We eindigen met een geleide relaxatie.

NIEUW

Combat

In aanloop naar de heropening hebben we nog een extra groepsles toegevoegd aan het aanbod! Combat is een cardio-workout waarbij je met veel kracht al je energie eruit gooit. De les bestaat uit veel verschillende disciplines zoals karate, boksen, taekwondo, Tai Chi en Muay-Thai...

Kortom, een pittige les waar je al je energie kwijt kan!

NIEUW

Step Aerobic

Step Aerobic is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen – dat is de kern van Step Aerobic – zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen.

Zumba

Zumba is een dans training geïnspireerd door Latin muziek en bewegingen. Je danst alle stijlen van de Latin Dance op een leuke en verfrissende manier. Het is de perfecte workout. Je verbrandt niet alleen veel calorieën, maar het is ook goed voor je conditie.

TABATA

Tabata is de naam van een type intervaltraining waarbij de sporter zelf de intensiviteit van de training kan bepalen. De gehele work-out duurt 4 minuten en bestaat uit acht intervallen.

Body balance

Body Balance is een rustgevende workout, die gefocust is op je body en mind. Je ontwikkelt meer kracht, flexibiliteit en concentratie door de verschillende houdingen die je lichaam aanneemt.
In de Body Balance les vind je invloeden uit de yoga, Tai Chi en Pilates. Deze samenvoeging zorgt voor rust in je gedachte en in je lichaam.

Insanity

Een work-out waarbij je in 60 dagen het resultaat zou behalen waar je normaal 365 dagen voor nodig hebt? Dat feit alleen bewijst hoe knotsgek en vooral vreselijk effectief Insanity is. Zie je het zitten om je grenzen elke les een stukje te verleggen en al de spieren in je lichaam te trainen? Dan is Insanity dé training voor jou!

BBB

Deze les is een toegankelijke kracht- en cardiotraining die focust op de versteviging van de drie belangrijkste B’s van jouw lichaam, namelijk Buik, Benen en Billen. Tijdens de BBB les maak je voornamelijk gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

Sh'bam

Dansen en shaken: dat is Sh’Bam ten voeten uit! Trainen alsof je in de club staat, maar dan wel zonder de kater, maar mét de hoge fun factor en het verbranden van heel wat calorieën! Je combineert er simpele, maar superleuke dansmoves die je op de beat uitvoert in het grote plezier van de groep.

Spinning

Hou je van een intensieve training op een spinningfiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!Ouder-baby workout

Het leuke is dat je deze groepsles met je baby kunt doen. Je kleintje kan gewoon wakker zijn en ze vinden het vaak nog heel erg leuk ook om 'mee te bewegen'. Het is waarschijnlijk even wennen met je (nieuwe) sportpartner in crime, maar als je het een paar keer doet zal je zien dat het best wel goed voelt om terug wat te bewegen. Je hebt waarschijnlijk een tijdje (bijna) niets gedaan, maar nu is het weer tijd om te bewegen!


Leeftijd kinderen: 0 -3 jaar
Momenteel niet beschikbaar. 

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.


Ouder-kind workout

Het doel van deze groepsles is om kinderen van 4  tot 9 jaar de kans te geven om samen met hun ouders te sporten. Klimmen, klauteren, rollen, spelen met ballen en nog veel meer. Het uitoefenen van dit soort bewegingen bevordert de motoriek van uw kind. Ook is het een momentje van quality time met jouw (b)engel).


Leeftijd kinderen: 4 - 9  jaar
Momenteel niet beschikbaar. 


Aqua jogging

Aqua-jogging is het uitvoeren van bewegingen in ondiep water, op de maat van muziek in een vlot tempo, zonder al te veel onderbrekingen. Aquarobics is een intensieve, stimulerende activiteit die het algemene uithoudingsvermogen en algehele fitheid bevordert.

Aqua cycling

Aquacycling is een groepsles waarbij de deelnemers een fietstraining in het water uitvoeren. Iedere deelnemer reserveert een fiets, welke aan het begin van de les te water worden gelaten. De oefeningen tijdens de les komen sterk overeen met de spinninglessen in de sportschool of een pittige buitentraining op de mountainbike.

Aqua bootcamp

Aquabootcamp is een full body workout van 45 minuten, gericht op het verbeteren van de conditie en het versterken van de spieren. De lessen zijn afwisselend en uitdagend, geen les is hetzelfde. Zo ga je op muziek aan de slag met oefeningen in het diepe water en op de kant. 

Vraag hier je gratis kennismakingspas aan

Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met één van onze gekwalificeerde trainers