Fitness

Dé fitness voor wie zich goed wil voelen en fit wil blijven!

LAGO CLUB Zwevegem Fit. trekt volop de kaart van kwalitatieve begeleiding. Dat begint uiteraard bij state-of-the-art toestellen van Technogym! Wij zorgen ervoor dat je de mogelijkheid hebt om al je spiergroepen te trainen en maken dat we steeds gekwalificeerde trainers ter jouw beschikking stellen om je te begeleiden waar nodig. Sporten op de beste toestellen en onder de beste begeleiding: dat is fitness bij LAGO CLUB Zwevegem Fit.! 

Clubgevoel en professionele begeleiding centraal

De nadruk binnen LAGO CLUB ligt, zoals de naam doet vermoeden, op het clubgevoel. Met gekwalificeerde trainers die steeds zullen aanwezig zijn om jou met advies bij te staan, zal het ongeacht je leeftijd of niveau mogelijk zijn om naar je vooropgestelde doel toe te werken.

Behaal in 35 minuten je fitnessdoel met BioStrength!

Ontdek onze geavanceerde fitnessapparatuur die jouw training naar een hoger niveau tilt. Met geautomatiseerde zittingen en gewichten wordt elke sessie moeiteloos en efficiënt. In slechts 35 minuten voltooi je een circuit van 8 toestellen. Toegankelijk voor elke sporter, ook de beginner.  

Boost je performance met SkillX!

Train je graag op je eigen tempo en niveau? Hou je van veel afwisseling en wil je uitdagende workouts? Kies dan voor SkillX, een total body work-out in kleine groep. Ook toegankelijk voor de startende sporter.

Ontdek het plezier van sporten in groep!

Cardioboks, Insanity, Fitdance, Yin Yang Yoga... het is slechts een kleine greep uit ons uitgebreid aanbod groepslessen. Ontdek nu de groepsles die jou met plezier doet sporten!

Al sportend stroom opwekken en teruggeven aan het net.

Wat meer is, LAGO trekt het ecologische aspect door naar hun fitnessconcept door toestellen aan te bieden die stroom opwekken terwijl je sport en deze teruggeven aan het net. Al sportend bijdragen aan het milieu: als dat geen motivatie is om aan beweging te doen!

Vraag hier je gratis kennismakingspas aan

Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met een van onze gekwalificeerde trainers.