Welke sport doet jou met plezier bewegen?

Voor elk fitnessprofiel hebben we een programma op maat.
Ontdek jouw profiel en hoe je jouw sportdoelstellingen kan realiseren in LAGO CLUB.  

Benieuwd? Klik nu op de afbeelding hieronder en vind het uit!

Start moving

Wil jij ook de voordelen van sporten ontdekken, meer energie krijgen, je beter in je vel voelen, spierkracht opbouwen en je een betere houding aanmeten? Start to move met heel wat leuke groepslessen!

Lose weight

Ontdek hoe leuk calorieën verbranden en spierkracht vergroten kan zijn met bijvoorbeeld een combinatie BioStrength, ontspannende groepslessen en zwemmen!

Tone your body

Voel je goed en zie er ook idem dito uit! Om je spieren te versterken voor een betere houding en verhoogde flexibiliteit van de gewrichten is een totale body work-out helemaal jouw ding.

Boost performance

Een intensieve training waar je voluit gaat voor het verbeteren van je atletische prestaties en vergroten van je spierkracht: dat is waar jij naar op zoek bent! Functioneel training met SkillX, het revolutionaire karakter van het BioStrength, high-intensity groepslessen of krachttraining.

Stay young

Verhoog je levenskwaliteit met een veilige cardiotraining waar je heel wat nieuwe energie en een goed humeur van overhoudt! Voel je goed in je vel met sporten die niet alleen goed zijn voor je spieren en beendergestel, maar eveneens dé uitgelezen manier is om, al dan niet in groep, je sportief uit te leven. Van de cardiotoestellen in de fitness, tot de toffe groepslessen of je wekelijkse zwemuurtje: we hebben heel wat wils voor jouw levensstijl!

Vond je jouw fitnessprofiel?

Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet om je fitnessdoel te behalen. Aan de hand van dit profiel kunnen onze gekwalificeerde trainers een fitnessplan op maat voor je uitwerken.