Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Hoe houdt LAGO haar medewerkers fit?

Werken bij LAGO

De LAGO zwemparadijzen, LAGO CLUB fitnesscentra en bijhorende horecagelegenheden maken voor de tweede keer een langdurige sluiting mee om de verspreiding van het coronavirus in te dijken. Vanaf 1 december kan er wel opnieuw gezwommen worden in de sportbaden maar er zijn nog geen vooruitzichten voor recreatie en horeca 

Blijven bewegen is belangrijk ! 

Deze onzekerheid en het omgooien van dagelijkse routines brengt voor de medewerkers heel wat spanningen met zich mee. Het is geen geheim dat stress in combinatie met weinig beweging ervoor zorgt dat je korter en minder diep slaapt waardoor vermoeidheid toeslaat. Sporten is perfect om je hiertegen te wapenen: het geeft je meer energie, het versterkt je weerstand en het zorgt bovendien voor een mentale boost. Ook al is het maar een uurtje of zelfs een half uurtje per dag, het biedt een houvast en het werkt ontspannend. Als sportief en betrokken bedrijf motiveert LAGO haar personeelsleden dan ook om thuis fit te blijven.

LAGO CLUB Live app houdt medewerkers fit.

Alle teamleden kregen toegang tot de LAGO CLUB Live app waarmee ze hun woonkamer omtoveren tot een fitness met een uitgebreide keuze aan trainingen. De sportsessies kunnen gemakkelijk via de applicatie op de gsm ingepland worden wat opnieuw voor een beetje structuur in het dagritme zorgt.

Samen sporten op een leuke en veilige manier.

Via de applicatie kunnen er online personal trainingssessies gevolgd worden. De professionele LAGO CLUB coaches geven privéles met gerichte feedback en dit in kleine groepen van maximum 4 deelnemers. Werknemers kunnen dus afspreken om samen een work-out te volgen, ideaal om het sociale contact naast de werkvloer te onderhouden. Verder zijn er live stream groepslessen met ervaren lesgevers. De keuze is veelzijdig: body sculpt, sh'bam, power, yoga, aerobics, cardio boks, pilates en insanity staan op het programma. 

Bewegen op elk moment van de dag.

De LAGO CLUB Live app geeft ook toegang tot de uitgebreide bibliotheek van Technogym met ‘on demand work-outs'. Hieruit kies je zelf je favoriet op elk ogenblik: een intensieve HIT-training, een relaxerende yogasessie, een leuke work-out samen met partner en kinderen... het kan allemaal. Je sport op eigen ritme en tempo en je kiest zelf de tijdsduur.  

Ook de work-out van de week en de challenges op de LAGO CLUB Live app zorgen ervoor dat de medewerkers van LAGO moedig blijven tijdens deze woelige periode.

Wil je zelf ook fit blijven? 

Informeer je naar de voordelen en mogelijkheden: www.lagoclub.be.

Andere artikels

Let’s move for a better world met LAGO CLUB!

Van dinsdag 14 maart tot en met vrijdag 31 maart halen de leden van de LAGO CLUB centra in Gent, Zwevegem-Kortrijk, Sint-Truiden en Grimbergen het onderste uit de kan om zoveel mogelijk MOVEs te verzamelen. Onder de naam “Let’s move for a better world” pakt Technogym uit met een bewustwordingscampagne om lichamelijke inactiviteit en alle daaruit voortvloeiende gezondheidsziekten te bestrijden.

Lees meer

Goed voorbereid op skivakantie dankzij de pre ski workouts!

Plan jij binnenkort een uitstapje naar de bergen? Kan je niet wachten om dag in dag uit het beste van jezelf te geven op de piste? LAGO CLUB stoomt je fysiek helemaal klaar voor je sneeuwvakantie!

Lees meer