Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Zo maak je het tijdens de coronaperiode plezant thuis.

Kids

De weekenden zien er tijdens deze coronaperiode, op zijn zachts uitgedrukt, ietwat anders uit. Een familiebezoek bij oma en opa zit er niet in. Leuke gezinsuitstappen naar pretparken, dierentuinen en subtropische zwembaden zoals LAGO zwemparadijzen staan voorlopig niet op de agenda. 

En de weekdagen lijken wel een puzzel waarbij je als ouder de vele taken probeert te combineren. Ondertussen heeft je kind ook nog eens de weg gevonden naar het scherm en draaien de gameconsoles, tv's, gsm's ... vandaag overuren. Bovendien maakt 'Preteaching' het onze kinderen maar ook ons als ouder niet makkelijker. Het is dus eens zo belangrijk om quality time in te lassen en thuis samen plezier te maken.

LAGO lanceerde daarom een inspirerende blog met leuke activiteiten voor kinderen. Op deze toffe kinderwebsite vind je een variatie aan speelpret met denkspelletjes, de mooiste kleurplaten en originele knutseltips. De LAGO vriendjes geven je sportieve tips om samen in beweging te blijven. Dankzij de eenvoudige kinderrecepten maak je samen met je kids gezonde lekkernijen in een LAGO-jasje. Dat wordt heerlijk smullen!

TIP! Hou zeker de LAGO kids blog in het oog. Er worden regelmatig nieuwe ideeën en wedstrijden aangekondigd. 

Andere artikels

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

Meten is weten, ook wanneer je graag een actievere levensstijl wil creëren. Gelukkig hoef je geen hogere wiskunde te kunnen om resultaten te boeken. Bij LAGO CLUB helpen we je graag op weg door te werken met ‘MOVEs’, een eenvoudige meeteenheid van Technogym die je helpt bij het behalen van je doel. Ben je benieuwd naar wat MOVEs voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder!

Lees meer

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

10 000 stappen per dag, elke dag 30 minuten bewegen, elke ochtend starten met yoga, … Het zijn allemaal mooie voornemens. Maar zijn ze ook haalbaar? In deze blog gaan we samen op zoek naar het stellen van realistische beweegdoelen op jouw maat.

Lees meer