Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Tijd om (te)rug fit te worden

Gezondheid

Heb jij regelmatig lage rugpijn? Last van stijfheid in de rug bij het opstaan uit bed? Voel jij je rug niet meer (of juist wel?) na een dagje tuinieren? Tijd om (te)rug fit te worden! De raad om bij rugpijn platte rust te nemen is niet meer van deze tijd. Bij LAGO CLUB helpen we graag met gepersonaliseerde training en advies om jouw rugklachten te verhelpen. We got your back!

We horen je al denken: was het maar zo gemakkelijk. Geloof het of niet, maar eigenlijk wel, ja! Bij LAGO CLUB pakken we uit met een grote troef: het geavanceerde, intelligente BIOCIRCUIT. Je doorloopt een circuit dat volledig is aangepast aan jouw niveau, lichaam en houding. Dankzij het BIOCIRCUIT kan iedereen (ook als je rugklachten hebt) op een efficiënte en verantwoorde manier sporten onder professionele begeleiding.

Sporten op maat van jouw rug

De eerste keer dat je langskomt in een van onze clubs wordt er een uitgebreid intakegesprek gedaan met een van onze gediplomeerde coaches. De coach doet een lichaams- en ruganalyse en polst waar je precies last hebt. Op basis daarvan stelt hij een aangepast trainingsschema op zodat je zonder problemen kan trainen op het BIOCIRCUIT. Je journey kan beginnen! Na 12 weken wordt opnieuw een lichaams- en ruganalyse afgenomen om je vooruitgang in kaart te brengen. Training én advies op maat? Check! Opvolging? Dubbel check!

BIOCIRCUIT als grote troef

Waarom BIOCIRCUIT ideaal is voor mensen met rugproblemen? BIOCIRCUIT is hét gebruiksvriendelijk circuit waar je in slechts 22 of 35 minuten op een comfortabele manier aan jouw pijnpunten werkt. Je logt in met je toegangsbandje en de zithoogte en weerstand worden automatisch afgesteld. Je legt een volledig gepersonaliseerde (cardio- en) spiertraining af. Veiligheid is prioriteit! Jouw training is altijd onder begeleiding, de toestellen passen zich automatisch aan aan jouw kracht.

Waarom je moet blijven bewegen bij rugpijn?

  • Je krijgt én houdt je rugklachten onder controle
  • Dankzij het sporten word je meer bewust van je lichaam
  • Je versterkt je buik-, rug- en heupspieren
  • Meer kracht, flexibiliteit en balans in je lichaam

Groepslessen en aquafitness als aanvulling

In LAGO CLUB Zwevegem en Sint-Truiden wordt het BIOCIRCUIT aangevuld met een uitgebreid aanbod aan groepslessen en aquafitness. Denk aan enkele rugvriendelijke lessen zoals pilates, yoga, body balance, ... En er is meer! Combineer het BIOCIRCUIT of de groepslessen met de gezondheidsvoordelen van aquasport. Sporten in het water maakt je spieren sterker en zorgt voor een minimale belasting van het lichaam.

Wil je jouw rugproblemen verlichten in 12 weken? Vraag dan nu jouw kennismakingspas aan en ervaar zelf deze verantwoorde én leuke manier van sporten.

Start nu met een gratis kennismakingspas



Andere artikels

Ontdek 'MOVEs' bij LAGO CLUB: de sleutel tot een actieve levensstijl

Meten is weten, ook wanneer je graag een actievere levensstijl wil creëren. Gelukkig hoef je geen hogere wiskunde te kunnen om resultaten te boeken. Bij LAGO CLUB helpen we je graag op weg door te werken met ‘MOVEs’, een eenvoudige meeteenheid van Technogym die je helpt bij het behalen van je doel. Ben je benieuwd naar wat MOVEs voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder!

Lees meer

Hoe haal ik een realistisch beweegdoel?

10 000 stappen per dag, elke dag 30 minuten bewegen, elke ochtend starten met yoga, … Het zijn allemaal mooie voornemens. Maar zijn ze ook haalbaar? In deze blog gaan we samen op zoek naar het stellen van realistische beweegdoelen op jouw maat.

Lees meer