Je wil afslanken rond de buik?

Ondanks al jouw aanpassingen in je voeding, diëten en meer bewegen wil het maar niet lukken om je buikje en een extra kledingmaat te verliezen. Wil je sneller een strakkere buik? Met het afslankend fitnessprogramma met buikgordel bereik je snel jouw gewenst resultaat.

Start nu!

Verlies 1 kledingmaat in 4 weken!

Sport 2 tot 3 keer per week met de innovatieve buikgordel om de doorbloeding in deze zone te stimuleren en het buikvet aan te pakken. Dankzij dit afslankend fitnessprogramma met professionele begeleiding verlies je 1 kledingmaat in 4 weken.

Start nu met jouw fitnessprogramma

Verlies 1 kledingmaat in 4 weken!

Hoe werkt de buikgordel?

Tijdens jouw fitnessprogramma draag je een innovatieve riem rond de buik die met twee wisselende drukkamers de bloedcirculatie in de buikzone verhoogt. Door de werking van de wisselende druk op het weefsel in combinatie met jouw fitnessprogramma wordt de huid en vetlaag van deze zone beter doorbloed. Een betere doorbloeding heeft positieve effecten op vetverbranding en de elasticiteit van de huid. Dankzij dit programma verlies je 1 kledingmaat in 4 weken. 

Doeltreffend voor iedereen!

  • Het nieuw afslankprogramma is doeltreffend bij alle vrouwen en mannen met een buikje, indien de voeding aangepast wordt en er meer bewegingsmomenten ingelast worden. 
  • Fitness met de buikgordel is ook interessant voor actieve fitnessleden die sneller buikvet willen verliezen dankzij een gerichte aanpak van deze probleemzone.
  • Sporten met de buikgordel is zeer effectief bij vrouwen die na de bevalling snel willen afslanken, het zwangerschapsbuikje willen wegtrainen en terug hun figuur willen bekomen. Bovendien kunnen zwangerschapsstriemen verminderen dankzij een betere bloedcirculatie.

Wat na afloop van het fitnessprogramma met buikgordel?
Na 4 weken merk je een strakkere buik en draag je kleding met een maatje minder. Om je resultaten nadien te onderhouden stap je gemakkelijk over naar een fitnessprogramma op maat van jouw doelstellingen.

Ja, ik wil het afslankend fitnessprogramma volgen