Zwemtraining als afwisseling of ontspanning als beloning

Sportbad en wellness

Zwemmen en wellness, een perfecte aanvulling van je fitnessprogramma

Met de optie "zwemmen en wellness" in combinatie met je fitnessabonnement wissel je je fitnessbeurten af met een duik in het sportbad en een weldadige ontspanning in de wellness. Hierdoor vermijd of verlicht je spierpijnen na je work-out.

Zwemmen op jouw niveau

Of je nu een beginnend zwemmer of een ervaren sporter bent? Voor elke zwemmer zijn er steeds baantjes vrij in de sportbaden van LAGO Gent Rozebroeken. Om jouw sportprestaties aan te scherpen is het sportbad voor jou 7 dagen op 7 geopend. Lijkt een fitnessformule met zwemmen jou wat? Van maandag tot en met zondag heb je onbeperkt toegang tot het sportbad.

Openingsuren sportbad:

Zwemmen op jouw niveau

Jouw wellness na het sporten

Even ontsnappen aan de drukte? Of wil je je lichaam belonen na het sporten? Kom dan heerlijk ontspannen in de warme lagune of kom volledig tot rust in een van onze sauna's in LAGO Gent Rozebroeken. Lijkt een fitnessformule met zwemmen jou wat? Van maandag tot en met vrijdag heb je onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs (inclusief wellness!), en dit bovenop de toegang tot het sportbad (zie hierboven).

Openingsuren wellness:

Jouw wellness na het sporten