Ontmoet jouw LAGO CLUB coaches

Maak kennis met jouw LAGO CLUB-fitnesscoaches. Ze helpen je bij jouw start met fitness en begeleiden je tijdens jouw persoonlijk fitnessplan om je resultaten te bereiken en verdiepen. Dankzij hun professionele kennis en enthousiasme blijf je gemotiveerd om ervoor te gaan. Zo voel je je helemaal thuis in onze club!

Sandy Robaeyst

Dankzij zijn studie bewegingswetenschappen en vervolgstudie kinesitherapie heeft Sandy een passie ontwikkeld voor de bewegingspatronen in het lichaam. Onder het motto "beter voorkomen dan genezen" begeleidt Sandy je met een doelgerichte en geduldige aanpak waarbij pijnvrij bewegen centraal staat. Je kan hem terugvinden op het voetbalveld, in de fitness of op een paddelterrein. Waar je Sandy blij mee maken maken? Kleurrijke sokken!

Alessandro Valck

Maak kennis met Alessandro! Na zijn bacheloropleiding Lichamelijke Opvoeding en personal training heeft hij nog een extra attest behaald van calisthenics trainer A. Dit wil zeggen dat zijn specialisatie bestaat uit trainen met het eigen lichaamsgewicht en dit perfect op het niveau van elke klant! Buiten de werkuren kan je hem vaak vinden aan ‘de bars’ in Gent aan het rabotpark waar hij vaak met vrienden traint. Altijd gemotiveerd en gedreven, het West-Vlaams accent nemen we er graag bij! 

Ashkan Broumand

Ashkan is een gedreven diëtist en personal trainer met passie voor voeding en sport. Tijdens zijn bachelor opleiding “voedings- en dieetkunde” merkte hij al snel dat voeding niet het enige antwoord is op een gezonde levensstijl en beweging ook de nodige aandacht moet krijgen. Ondertussen heeft hij certificaten behaald als Thaiboks trainer, personal trainer en Strength coach. Hij gelooft in een individuele aanpak waarin educatie centraal staat. Je kan hem omschrijven als een zoetebek die heel graag ontbijt en enorm kan genieten van ijs, watermeloen of een goed stuk biefstuk.Yannick Vervaecke

Yannick, dé immer enthousiaste aquasportlesgever!

Kom gratis langs om ons aanbod te ontdekken!

Je kan direct zelf je afspraak inplannen via deze link. Ontdek wat we voor jou in petto hebben!

OF 

Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met jou op om je gratis kennismakingspas te verzilveren.

Ik wil een gratis kennismakingspas!