Ontmoet jouw LAGO CLUB coaches

Maak kennis met jouw LAGO CLUB-fitnesscoaches. Ze helpen je bij jouw start met fitness en begeleiden je tijdens jouw persoonlijk fitnessplan om je resultaten te bereiken en verdiepen. Dankzij hun professionele kennis en enthousiasme blijf je gemotiveerd om ervoor te gaan. Zo voel je je helemaal thuis in onze club!

Sandy Robaeyst

Dankzij zijn studie bewegingswetenschappen en vervolgstudie kinesitherapie heeft Sandy een passie ontwikkeld voor de bewegingspatronen in het lichaam. Onder het motto "beter voorkomen dan genezen" begeleidt Sandy je met een doelgerichte en geduldige aanpak waarbij pijnvrij bewegen centraal staat. Je kan hem terugvinden op het voetbalveld, in de fitness of op een paddelterrein. Waar je Sandy blij mee maken maken? Kleurrijke sokken!

Alessandro Valck

Maak kennis met Alessandro! Na zijn bacheloropleiding Lichamelijke Opvoeding en personal training heeft hij nog een extra attest behaald van calisthenics trainer A. Dit wil zeggen dat zijn specialisatie bestaat uit trainen met het eigen lichaamsgewicht en dit perfect op het niveau van elke klant! Buiten de werkuren kan je hem vaak vinden aan ‘de bars’ in Gent aan het rabotpark waar hij vaak met vrienden traint. Altijd gemotiveerd en gedreven, het West-Vlaams accent nemen we er graag bij! 

Ashkan Broumand

Ashkan is een gedreven diëtist en personal trainer met passie voor voeding en sport. Tijdens zijn bachelor opleiding “voedings- en dieetkunde” merkte hij al snel dat voeding niet het enige antwoord is op een gezonde levensstijl en beweging ook de nodige aandacht moet krijgen. Ondertussen heeft hij certificaten behaald als Thaiboks trainer, personal trainer en Strength coach. Hij gelooft in een individuele aanpak waarin educatie centraal staat. Je kan hem omschrijven als een zoetebek die heel graag ontbijt en enorm kan genieten van ijs, watermeloen of een goed stuk biefstuk.Yannick Vervaecke

Yannick, dé immer enthousiaste aquasportlesgever! "Ik vind het leuk om veel variatie in mijn lessen te steken en steeds op zoek te gaan naar nieuwe bewegingen in het water. Vooral tijdens de lessen cardio kan ik de sporters intensief mee laten bewegen op de opzwepende muziek. Nog leuker aan die lessen vind ik werken met choreografieën. Op die manier laat ik de mensen meedenken terwijl ze aan het sporten zijn. Zo zijn we niet enkel fysiek maar ook mentaal aanwezig!" 

David Willaert

Hé, David! David is al sinds jongs af aan gepassioneerd door sport en zelf een fervent sporter. Voetbal, judo en atletiek zijn gepasseerd in clubverband en ook marathons zijn geen onbekend terrein voor David. Dit heeft hij altijd gedaan in combinatie met krachttraining. De studies Sport en Bewegingswetenschappen waren dan ook een logische keuze voor hem. In zijn vrije tijd gaat David graag een pintje drinken met vrienden. Uiteraard altijd met mate(n)! ;-) Je kan hem in de fitness vinden elke maandag en om de twee weken op zaterdag!

Kom gratis langs om ons aanbod te ontdekken!

Je kan direct zelf je afspraak inplannen via deze link. Ontdek wat we voor jou in petto hebben!

OF 

Vul het formulier hieronder in, dan nemen we contact met jou op om je gratis kennismakingspas te verzilveren.

Ik wil een gratis kennismakingspas!