Ontmoet jouw LAGO CLUB coaches

Maak kennis met jouw LAGO CLUB-fitnesscoaches. Ze helpen je bij jouw start met fitness en begeleiden je tijdens jouw persoonlijk fitnessplan om je resultaten te bereiken en verdiepen. Dankzij hun professionele kennis en enthousiasme blijf je gemotiveerd om ervoor te gaan. Zo voel je je helemaal thuis in onze club!

Robin Deschepper

Na zijn opleiding Lichamelijke Opvoeding en bewegingsrecreatie verdiepte Robin zich in zijn postgraduaat performance coaching. Laat je hier niet door afschrikken want in het dagelijkse leven is iedereen een atleet! Nu is hij volledig klaar om iedereen zo optimaal mogelijk te ondersteunen, op fysiek en mentaal vlak. Tijdens de trainingen staan plezier en je eens goed kunnen uitleven centraal, want dit zijn de beste motivators die er bestaan. Als hij niet aan het kajakken is kan je hem altijd vinden voor "een goei jat koffie"!

Sandy Robaeyst

Dankzij zijn studie bewegingswetenschappen en vervolgstudie kinesitherapie heeft Sandy een passie ontwikkeld voor de bewegingspatronen in het lichaam. Onder het motto "beter voorkomen dan genezen" begeleidt Sandy je met een doelgerichte en geduldige aanpak waarbij pijnvrij bewegen centraal staat. Je kan hem terugvinden op het voetbalveld, in de fitness of op een paddelterrein. Waar je Sandy blij mee maken maken? Kleurrijke sokken!

Alessandro Valck

Ontmoet Alessandro, onze nieuwste aanwinst bij de fitnesscoaches. Na zijn bacheloropleiding Lichamelijke Opvoeding en personal training heeft hij nog een extra attest behaald van calisthenics trainer A. Dit wil zeggen dat zijn specialisatie bestaat uit trainen met het eigen lichaamsgewicht en dit perfect op het niveau van elke klant! Buiten de werkuren kan je hem vaak vinden aan ‘de bars’ in Gent aan het rabotpark waar hij vaak met vrienden traint. Altijd gemotiveerd en gedreven, het West-Vlaams accent nemen we er graag bij! 

Benieuwd naar onze club? Vraag gratis je kennismakingspas aan!

Ja, ik wil een gratis kennismakingspas