Vanaf donderdag 29 oktober: LAGO sluit voor onbepaalde tijd om verspreiding van COVID-19 af te remmen. Meer info

Ontmoet jouw LAGO CLUB coaches

Maak kennis met jouw LAGO CLUB-fitnesscoaches. Ze helpen je bij jouw start met fitness en begeleiden je tijdens jouw persoonlijk fitnessplan om je resultaten te bereiken en verdiepen. Dankzij hun professionele kennis en enthousiasme blijf je gemotiveerd om ervoor te gaan. Zo voel je je helemaal thuis in onze club!

Nenah De Coninck

Topsportster in hart en nieren. Haar specialiteit? 400 meter hordes. In 2016 heeft ze nét de Olympische spelen gemist met zeven honderdste van een seconde. Daarnaast is Nenah een gekwalificeerde sportmasseuse en personal coach. Door al jarenlang aan topsport te doen, heeft ze ontdekt dat je doel behalen alleen maar kan als je plezier hebt in wat je doet en een goede coach hebt. Je mag haar ook altijd aanspreken voor een klein babbeltje of als je je hart eens wilt luchten... want ook dat is de taak van een coach. Haar guilty pleasure? Chocolade! 

Ashkan Broumand

Ashkan is een personal coach en diëtist vol goesting en motivatie. Het is zijn doel om mensen bewuster te maken over hun keuzes en samen op zoek te gaan naar haalbare stappen met groot effect. Trainen is voor hem niet enkel afzien, maar ook fun hebben en vooral genieten van wat je doet. In zijn vrije tijd kan je hem vinden in de keuken, is hij aan het Thaiboksen of is hij bezig met zijn beste vriend, viervoeter Tibo. Zijn guilty pleasure? Chocomelk en pindakaas!

Sandy Robaeyst

Dankzij zijn studie bewegingswetenschappen en vervolgstudie kinesitherapie heeft Sandy een passie ontwikkeld voor de bewegingspatronen in het lichaam. Onder het motto "beter voorkomen dan genezen" begeleidt Sandy je met een doelgerichte en geduldige aanpak waarbij pijnvrij bewegen centraal staat. Je kan hem terugvinden op het voetbalveld, in de fitness of op een paddelterrein. Waar je Sandy blij mee maken maken? Kleurrijke sokken!

Benieuwd naar onze club? Vraag gratis je kennismakingspas aan!

Ja, ik wil een gratis kennismakingspas

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt