LAGO CLUB Gent is terug open! Ontdek onze unieke heropeningsactie en start nu! Meer info

Praktische info

Maak je je op voor een work-out in LAGO CLUB Gent, maar zit je nog met een paar vragen?
Dan vind je je antwoord in dit overzicht met veelgestelde vragen.

Updates COVID-19
Waarom is de fitness gesloten?

Na de beslissing van de Vlaamse regering op 27/10 zijn alle LAGO CLUB fitnesscentra gesloten voor onbepaalde tijd om de verspreiding van COVID-19 af te remmen.  
Alleen samen kunnen we deze strijd winnen. 

Wanneer gaat LAGO CLUB fitness weer open?

Vanaf 9 juni kunnen we weer indoor sporten volgens het afgekondigd zomerplan. De fitnessactiviteiten en groepslessen binnen kunnen dan weer opgestart worden. We kijken er met z'n allen naar uit!
Wil je op de hoogte blijven van de heropening? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief omtrent corona updates of hou de website en social media in de gaten. 

Ik wil deelnemen aan de virtuele lessen. Hoe kan ik me inschrijven?

Via een nieuwsbrief kunnen alle leden online lessen volgen PT training fitness of groepslessen, die link kan je volgen via de LAGO app.  

Ik wil mijn fitnessabonnement bevriezen, kan dat?

Alle abonnementen worden automatisch bevroren tijdens de lockdown dus vanaf 1/11/20 tot nader order. De betalingen worden ‘on hold’ gezet dus er zal geen geld van de rekening gaan. 
Via een nieuwsbrief kunnen alle leden online lessen volgen PT training fitness of groepslessen, die link kan je volgen via de LAGO app. 

Is het Rest-eau-café open?

Het Rest-eau-café opent op 9 juni volgens het afgekondigd zomerplan. Een drankje en een hapje op het terras van het Rest-eau-café is weer mogelijk vanaf 8 mei.
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief omtrent corona updates of hou de website en social media in de gaten. 

Bereikbaarheid
Routebeschrijving - met de auto

De LAGO CLUB Gent fitness bevindt zich in het complex van het subtropisch zwembad LAGO Gent Rozebroeken op dit adres: Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Gent. Er is gratis parkeerruimte voorzien voor alle bezoekers.

Routebeschrijving - met de trein

Het station Gent-Dampoort ligt op 1,2 km van het complex. Voor alle mogelijke treinverbindingen, klik op volgende link: www.b-rail.be

Routebeschrijving - met de bus

Neem lijn 17 of 18 vanaf Dampoort richting Oostakker en stap af aan de halte ‘Sint Amandsberg-Jef Crickstraat’ (ter hoogte van het kruispunt): nog 100 meter te voet af te leggen

!! Lijn 17 en 18 bedienen voorlopig halte 'Sint-Amandsberg Jef-Crickstraat niet omwille van werken aan de straat. Als omleiding stoppen die lijnen ook aan halte 'Sint-Amandsberg Dienstencentrum' !!

Neem lijn 38, 39, 70, 76, 77 en stap af aan de halte ‘Sint-Amandsberg Dienstencentrum’ (op de Antwerpsesteenweg): nog 800 meter te voet af te leggen.

Routebeschrijving - met de fiets

Met deze fiets routeplanner kan je je fietstocht tot bij ons in kaart brengen.

Openingsuren
Wat zijn de openingsuren?

Openingsuren:

Maandag-vrijdag: 07u00-22u00

Zaterdag-zondag: 09u00-18u00

Feestdag: 09u00-18u00

Bemande openingsuren:

Maandag-dinsdag-donderdag: 13u30-22u00

Woensdag: 07u00-22u00

Vrijdag: 08u30-14u00

Zaterdag: 09u00-14u00

Zondag: 09u00-14u30

Faciliteiten
Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

In de fitness zal je enkel kunnen betalen met bancontact. 

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kun je hier raadplegen.

Zwembad
Klachten?
Heb je een opmerking of klacht?

Was je niet tevreden over je bezoek? Alvast onze excuses voor je onaangename ervaring.
We hechten veel belang aan de feedback van onze klanten.  Gelieve je klacht door te geven via het klachtenportaal. Dit geeft ons de mogelijkheid om de kwaliteit van onze dienstverlening en ons aanbod te verbeteren.
We behandelen deze zo snel mogelijk.

Klachtenplatform

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt