De leukste groepslessen in en uit het water!

Hé! Goesting om je uit te leven in groep?

Groepslessen in de LAGO CLUB STUDIO

Sporten in groep en op het ritme van muziek is enorm motiverend. In onze studio volg je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan in- en ontspannende groepslessen. Elk van deze lessen heeft een specifiek doel: conditie opbouwen, vetverbranding, figuurverbetering... Je doet alles op je eigen tempo onder begeleiding van een gediplomeerde lesgever.

Zin om eens langs te komen?

Groepslessen in de LAGO CLUB STUDIO

Groepslessen in het water

Leef jij je liever uit in het water? Dan laten we je graag kennismaken met 9 verschillende aquasportlessen! Sporten in het water heeft tal van voordelen. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een minimale belasting van het lichaam. 

Bekijk het uurrooster

Groepslessen in het water

Ontdek de groepslessen!

IN DE LAGO CLUB STUDIO

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Billen, Benen en Buik! Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte training voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Yoga

Lekker ontspannen, juist leren ademen, even wat tijd voor jezelf. Een yogales bestaat uit een evenwichtige reeks houdingen die geconcentreerd en met veel aandacht voor de ademhaling worden uitgevoerd. Het gaat hierbij niet om de prestatie, maar het doel is om je lichaam beter te leren kennen. Volg Hatha en Vinyasa.

Group Cycle

Hou je van een intensieve training op een fiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

Powerstep

Powerstep is een combinatie van kracht en cardio in circuitvorm. We herhalen oefeningen waarbij we de step implementeren aan een pittig tempo. We gebruiken enkel de step, een matje en ons eigen lichaamsgewicht. Geen typische aerobics dus, maar een les vol power waarbij het volledige lichaam getraind wordt!

Zumba

Zumba betekent letterlijk "bewegen en lol hebben". Het is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansvormen, zoals de salsa, merengue en samba. Zumba is geen training om spieren mee op te bouwen, maar is vooral bedoeld om lekker te bewegen en beter in je vel te zitten. Het is een leuke manier om lekker fit te worden.

Boksfit

Deze energieke training combineert bokstechnieken met een intensieve cardio-workout, waardoor je zowel kracht opbouwt als calorieën verbrandt. Leer de juiste stoten en bewegingen onder begeleiding van ervaren trainers, terwijl je stress en spanning van je afslaat. Boksfit is de ultieme manier om je conditie te verbeteren en zelfvertrouwen te vergroten, ongeacht je fitnessniveau!

HIIT

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Dit is een interval- en cardiotraining, waarbij je intensieve oefeningen afwisselt met rust of minder intensieve oefeningen. Het idee achter HIIT is om het lichaam door een korte inspanning tot een prestatiegrens te brengen. Je legt bepaalde intervallen vast waarmee je met de hoogst mogelijke intensiteit met maximale hartfrequentie traint. 

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Mobiliteitstraining

Deze les richt zich op het verbeteren van de flexibiliteit, bewegingsbereik en functionele mobiliteit van het lichaam. Door middel van specifieke oefeningen en stretches worden gewrichten en spieren soepeler gemaakt, wat bijdraagt aan een betere algehele bewegingsvrijheid en het verminderen van stijfheid.

ReShape

ReShape focust zich op het vormgeven en versterken van specifieke spiergroepen door middel van gerichte oefeningen en weerstandstraining, met als doel het verbeteren van de lichaamssculptuur en kracht. De work-out omvat vaak diverse oefeningen met behulp van gewichten, weerstandsbanden en lichaamsgewicht om een uitgebalanceerde en getoonde fysiek te bevorderen.

Self-defense

Deze les is gericht op het aanleren van essentiële vaardigheden en technieken om jezelf te beschermen.

Ab attack

Een interval training van 30 minuten gericht op de versteviging van de buik- en de rugspieren. Ideaal voor mensen met weinig tijd.

Bootycamp

Een interval training van 30 minuten gericht op de versteviging van de bil- en de beenspieren. Ideaal voor mensen met weinig tijd.

Full body workout

Tijdens onze Full body workout wordt elke spier van jouw lichaam getraind. Een energieke les voor echte sportfanaten! Deze training legt vooral de nadruk op kracht.

Trampoclass

Jump for joy! Door de opzwepende muziek en de trampolines is dit de ideale training om af te slanken. Een bijkomend voordeel is dat de trampoline alle schokken opvangt. Hierdoor vermindert de impact op pezen en gewrichten drastisch.

IN HET WATER

AquaPilates

Spierverstevigende oefeningen, met vooral de focus op aanhouding. Deze les gaat door in de warme lagune.

AquaCycling

Spinningles met fietsen deels onder water.

AquaJogging/Cardio

Bij aquajogging gaan we oefeningen doen in het diepe en vervolgens een deel met verhoogde bodem. Weinig tot geen belasting op je gewrichten, check! 

AquaPole

Spierverstevigende oefeningen die je uitvoert aan een paal in het water. Pittig, maar heel leuk!

AquaBBB

We werken op borsten, billen en buik. Deze les gaat door op onze floating boards. Je moet dus niet alleen de spierverstevigende oefeningen doen, maar ook evenwichtsoefeningen. Deze lessen worden in het golfslagbad gegeven.

AquaFitness

Bij aquafitness fitnessen we in het water met energieke muziek.

AquaYoga

Yoga oefeningen op het water. Deze les gaat door op onze floating boards. Je moet dus niet alleen de oefeningen doen, maar ook rekening houden met evenwicht. Deze lessen worden in het golfslagbad gegeven.

 

Ik wil een gratis kennismakingspas!