De leukste groepslessen in LAGO CLUB Studio en in het water!

Nieuw vanaf 28/08!

Groepslessen in de LAGO CLUB STUDIO

Sporten in groep en op het ritme van muziek is enorm motiverend. In onze studio volg je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan in- en ontspannende groepslessen. Elk van deze lessen heeft een specifiek doel: conditie opbouwen, vetverbranding, figuurverbetering... Je doet alles op je eigen tempo onder begeleiding van een gediplomeerde lesgever.

Zin om eens langs te komen?

Groepslessen in de LAGO CLUB STUDIO

Groepslessen in het water

Leef jij je liever uit in het water? Dan laten we je graag kennismaken met 9 verschillende aquasportlessen! Sporten in het water heeft tal van voordelen. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en zorgen voor een minimale belasting van het lichaam. 

Wanneer kan ik deelnemen?

Groepslessen in het water

IN DE LAGO CLUB STUDIO

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Billen, Benen en Buik! Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte training voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Yoga

Lekker ontspannen, juist leren ademen, even wat tijd voor jezelf. Een yogales bestaat uit een evenwichtige reeks houdingen die geconcentreerd en met veel aandacht voor de ademhaling worden uitgevoerd. Het gaat hierbij niet om de prestatie, maar het doel is om je lichaam beter te leren kennen. Volg Hatha en Vinyasa.

Group Cycle

Hou je van een intensieve training op een fiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

HIIT

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Dit is een interval- en cardiotraining, waarbij je intensieve oefeningen afwisselt met rust of minder intensieve oefeningen. Het idee achter HIIT is om het lichaam door een korte inspanning tot een prestatiegrens te brengen. Je legt bepaalde intervallen vast waarmee je met de hoogst mogelijke intensiteit met maximale hartfrequentie traint. 

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Afrodance

Ontdek de opwindende wereld van Afrodance! Deze dynamische groepsles combineert traditionele Afrikaanse dansstijlen met energieke moderne bewegingen. Laat je meevoeren op de opzwepende ritmes van Afrikaanse muziek terwijl je werkt aan je coördinatie, flexibiliteit en conditie. Ervaar de vreugdevolle sfeer van Afrodance en dans samen in een inspirerende en inclusieve omgeving!

Powerstep (vanaf 01/09)

Powerstep is een combinatie van kracht en cardio in circuitvorm. We herhalen oefeningen waarbij we de step implementeren aan een pittig tempo. We gebruiken enkel de step, een matje en ons eigen lichaamsgewicht. Geen typische aerobics dus, maar een les vol power waarbij het volledige lichaam getraind wordt!

Zumba

Zumba betekent letterlijk "bewegen en lol hebben". Het is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansvormen, zoals de salsa, merengue en samba. Zumba is geen training om spieren mee op te bouwen, maar is vooral bedoeld om lekker te bewegen en beter in je vel te zitten. Het is een leuke manier om lekker fit te worden.

Boksfit

Deze energieke training combineert bokstechnieken met een intensieve cardio-workout, waardoor je zowel kracht opbouwt als calorieën verbrandt. Leer de juiste stoten en bewegingen onder begeleiding van ervaren trainers, terwijl je stress en spanning van je afslaat. Boksfit is de ultieme manier om je conditie te verbeteren en zelfvertrouwen te vergroten, ongeacht je fitnessniveau!

IN HET WATER

Aquasport

Geef jezelf een energieboost! Aquasport is plezierig, gezond en dankzij het gevarieerd aanbod geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 

  • AquaPilates
  • AquaCycling
  • AquaJogging
  • AquaPole
  • AquaDrums
  • AquaBBB
  • AquaCardio
  • AquaYoga
  • AquaFitness

 

Ik wil een gratis kennismakingspas!