LAGO CLUB is volledig uitgerust met Technogym

Fitness op de allernieuwste toestellen

Fitness met high-end Technogym toestellen en gekwalificeerde trainers

Snel fit en gezond op eigen tempo!  Tijdens jouw persoonlijk fitnesstraject kan je vertrouwen op een kwalitatieve begeleiding van onze coaches en kan je rekenen op de meest geavanceerde fitnesstoestellen van Technogym.
Sporten op de beste toestellen en onder de beste begeleiding: dat is fitness bij LAGO CLUB Gent!

Ultieme fitnessomgeving

Ontdek het plezier van fitness in een gezuiverde sportomgeving en op de allernieuwste toestellen van Technogym. LAGO CLUB is zelfs uitgerust met het geavanceerde BIOCIRCUIT, een intelligent trainingssysteem waar je een volledig gepersonaliseerd fitnessprogramma kan afleggen in slechts 35 minuten.

Gekwalificeerde trainers

Een gepersonaliseerde fitnesservaring start met gekwalificeerde trainers. Onze fitnessinstructeurs begeleiden en motiveren je om je fitnessdoel te bereiken.

Gezellig clubgevoel

LAGO CLUB-leden voelen zich onmiddellijk thuis in het gezellig clubgevoel van de fitness. Op het BIOCIRCUIT voel je je gesteund door de sporters rondom je. Ook de challenges zoals "Let's move for a better world" brengen jou, de coaches en de andere leden dichter bij elkaar. In de TEAMBEATS groepslessen motiveren de leden elkaar door en door!

Je wil starten met fitness?

Maak dan eerst kennis met jouw LAGO CLUB en fitnesscoaches. Tijdens een eerste kennismaking worden jouw fitnessprofiel, fitnessdoelstellingen en lichaamssamenstelling in kaart gebracht. Dit is de eerste stap in jouw trainingsprogramma op maat

Je wil starten met fitness?