Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

LAGO opent tweede LAGO CLUB fitness!

4 maart 2020

Op 7 en 8 maart opent LAGO CLUB een innovatieve fitness in het complex van het subtropisch zwembad LAGO Kortrijk Weide. In Zwevegem is LAGO CLUB na 1,5 jaar uitgegroeid tot een ware trekpleister. 1400 leden werken er op eigen tempo en onder professionele begeleiding aan hun conditie en gezondheid. Vanaf maart kan er ook in Kortrijk getraind worden op de meest geavanceerde toestellen in de fitnessmarkt.

Fit én slank in 35 minuten

LAGO CLUB is uitgerust met de nieuwste apparaten van het vooraanstaand Italiaans fitnessmerk Technogym. Het paradepaardje in de gloednieuwe fitness is het intelligent BIOCIRCUIT dat oorspronkelijk ontwikkeld werd voor NASA om astronauten in de ruimte de voordelen van krachttraining te laten ervaren. Het BIOCIRCUIT is het eerste trainingssysteem ter wereld dat de sporter een volledig gepersonaliseerde trainingservaring geeft.

De sporter legt een gepersonaliseerde combinatietraining van cardio (18 min.) en spiertraining (17 min.) af op innovatieve fitnesstoestellen die in een kring opgesteld staan. De 12 geavanceerde toestellen passen zich dankzij de voorprogrammaties automatisch aan het niveau, het lichaam en de houding van het clublid aan. Een doelgerichte training op het BIOCIRCUIT neemt slechts 35 minuten van je tijd.


Elewin Werbrouck, centrummanager: 
“Een gebrek aan tijd om te sporten is met de komst van LAGO CLUB in Kortrijk volledig verleden tijd. Dankzij het BIOCIRCUIT is een fitnessprogramma in 35 minuten afgerond. Dit kan dus perfect tijdens de zwemles van je kind. Wat velen niet weten is dat 2 trainingen per week al voldoende zijn om een gezondere levensstijl aan te nemen. De fitness is elke dag geopend met ruime openingsuren wat planning van de sportmomenten in de drukke agenda veel makkelijker maakt.”


Fitness onder begeleiding

Vooraleer te starten met een gepersonaliseerd traject wordt de lichaamssamenstelling opgemeten met de Body-analyzer. Aan de hand van meetresultaten wordt er een compleet trainingsprogramma op maat uitgestippeld. Onder begeleiding en motivatie van de gekwalificeerde LAGO CLUB coaches wordt er gewerkt naar een persoonlijk doel. Na enkele weken wordt het programma geëvalueerd en bijgestuurd.

Sport- en recreatiecentrum onder één dak

Met één abonnement sport je in de twee fitnesscentra LAGO CLUB Kortrijk en Zwevegem. De optie zwemmen geeft bovendien toegang tot het sportbad van LAGO Kortrijk Weide en sportbad met wellness in LAGO CLUB Zwevegem Fit. Met deze extra keuze is er tijdens de schoolweken ook waterpret in het subtropisch zwembad en toegang tot de wellnesszone in LAGO Kortrijk Weide inbegrepen.

Openingsweekend met demo’s

Tijdens het openingsweekend van 7 en 8 maart kan het innovatieve BIOCIRCUIT vrijblijvend getest worden onder begeleiding van de gediplomeerde coaches van LAGO CLUB. Verder zijn er demonstraties van het revolutionair afslankend fitnessprogramma waarbij je één kledingmaat op één maand verliest. Bij inschrijving tijdens het openingsweekend genieten nieuwe LAGO CLUB leden van de éénmalige openingsactie.   


Wie het BIOCIRCUIT zelf eens wil testen of van de startvoordelen wil genieten kan vrijblijvend langskomen tijdens het openingsweekend van 7 en 8 maart, doorlopend van 10u00 tot en met 18u00. Vanaf maandag 9 maart is LAGO CLUB 7/7 geopend.

Snel fit en gezond in LAGO CLUB